Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, nu mai cautati petreceri, ca avem la mine la gradi!!!!!! Ma interesez azi ce costuri implica si le trimit pe mailul comun, numai ca data de 31 e ocupata sigur toata ziua.....

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Am vorbit cu tipa care se ocupa de petreceri si mi-a promis ca va trimite o oferta.

Ideea este ca mancare pt copii nu stiu daca putem comanda, fiind atat de mici si atat de diferiti ca meniu.

Alta problema ar fi ca trupele de clovni/ teatru de papusi/ printese, etc, nu se adreseaza copiilor asa mici. Sunt insa multe aparate de joaca pentru copii atat in curte, cat si inauntru.

Nu stiu cati supraveghetori ar trebui pt copii, fiindca stiti si voi ca nu poti sta o persoana cu 2 copii de varsta asta.

In final, cred ca vor fi costurile prea mari si nu stiu cate doritoare ar mai fi...

Astept insa oferta, o trimit pe mailul comun si ne hotaram atunci.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ARIEL!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, imi pare rau ca bunicul tau nu se site bine... Poate e ceva trecator! Of, nu vreau sa va intristez, eu am pierdut un unchi cu cancer la colon, acum 2 ani...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oooooo , ati ciripit ceva, nu gluma, am culcat fata si am citit si eu rapid, nu stau mult ca am teme de facut si vreau sa si calc putin.

Zoze, imi pare tare rau de bunelu, sper sa fie doar o alarma falsa. Multa sanatate si putere daca Doamne fereste e grav.

Nico, bine ca nu e cu ochisori daca tu nu vrei.

Mimo, ea mananca mereu tot, un castronel plin adica , dar probabil sunt ele prea mici, cam de 250 g. Dar intradevar ultimele lingurite intra mai fortat asa... Ma gandeam ca poate-i prea putin, dar se pare ca nu. Ma bucur ca Teo e fara febra si dureri.

Am vazut si eu frumosii Ralucai, fitzele si figurile lui Teo de Ariel ( cunosc, ca si eu am asa ceva acasa ) si pe frumoasa Tea, ce-a mai crescut si este asa de expresiva, iti vine s-o mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze imi pare tare rau de bunel, osafiebine!!
mimo vad ca sunt in interior toate?...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ARIEL LA MULTI ANIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Ela imi pare tare rau de bunelul tau!!!!!
Doamne ce se intampla cu atatea vesti rele???Naty, ELa...aseara am primit si eu o veste socanta sotul unei prietene a murit ieri intr-un accident de masina aflati in delegatie impreuna cu trei colegi...un idiot a intrat pe contrasens si i-a facut praf...zice ca a aratat si la tv....imi cer scuze, nu v-as fi zis ....dar ma macina si nu-mi revin...au ramas copii aia....unul de 13 ani si cel mic face 2 anisori in iulie

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Si daca tot mi-am facut de cap azi pun si un filmulet de la baita:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8bd9663b92fdd8709bb32d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am vazut si pozele Stelei cu minunea de Tea , cat e de scumpa !!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput