Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, sustin propunerea ta. Asta a fost ideea mea inca de la inceputuri! Sunt evidente avantajele...So, I'm in !

Nico, ce sa iti urez ? Sa fie cum e mai bine ! Pe mine m-a intrebat mama ieri daca mai vine un fratior ( si asta nu pentru ca inca am ditamai burta , ci pentru ca in weekend am depozitat in beciul alor mei scoica, patutul, leaganul, hainute...iar radu ca i-a spus "cred ca mi se pregateste ceva si trebuie sa pastram ! )

Zoze, mama denaturata, ce mai!!!!

Roxi, ala e tricou dintr-un costum cu pantaloni , nu e lochita! Suntem pudice, nu ne aratam cracii oricum

Clau, daca Sophie mananca 250g de fructe ( care sunt preferatele ei ), dansez! De exemplu, niciodata nu mananca un iaurt intreg, adica 150 g.Vorba lu' Mimo, fa-i mai mult si vezi daca papa.

Nu mai stiu decat ca scriu mesajul asta de 20 de minute...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut si poze, am ideea si mai buna De ce nu ne intalnim noi la Bacau pe mosiile Ralucesti ca tare mi-a mai placut Si copiii sunt mortali: Sabin , Bubu si fetele una mai ceva ca alta Vreau la Bacau
Am vazut figurantul de Pantelimon , nu raguseste niciodata??
Am vazut Luca morosanul In viata mea n-am vazut pe cineva sa semene asa mult cu mama
Si sa nu uit :
Bubu cautam eu asa o reteta de ciorba de fasole boabe si dau peste reteta ta de ciorba in paine de pe bucataras Fata esti cevaaa...facusi si tzumburuc la capacul de paine Azi am in program ciorba de fasole, american pie si socata Daca nu mai dau niciun semn sa stiti sa mi-am dat obstescul sfarsit in bucatarie Sunati la OTV urgent
Sa va mai zic ca am Teo fara febra, fara dureri...Vladutz figurant care vrea jos din carut si se aseaza in fund pe alee langa carut , ca am descoperit in IOR un loc de joaca numai al meu cu masinuta personala si o gramada de jucarii pustii ...ce sa va mai zic...sa-mi tineti pumnii diseara ca mergem la psihopupu sa vedem ce zice (poate ma retine )....Cam atat, ca ma cheama datoria papapapa!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Alegeti, va rog :
http://www.gradinite.com/site/PetreceriCopii/

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

..si sa va mai spun ca m-a sunat buna acum 10 min. si mi-a zis ca bunelul(cel cu sareta magica) e in terapie intensiva?! A varsat o olita(de-aia de BB) de sange Oare sa fie..nici nu pot pronunta..metastaza?! Off..nu as vrea sa se termine asa! Nu merita sa se chinuie!! Nu asa! Oooff..

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Iar am un mare virus in calc. si ma termina de nervi!!! Imi inchide netul non-stop. Acum am intrat cu un alt program, care ma enerveaza si asta, ca nu-s obisnuita cu el! Da' macar am citit tot din urma si am vazut si toate pozele!

Zoze, f tare Mihai la pampersul gol si cum lipaie el, eu o las pe fii-mea sa lipaie in balti, dupa ploaie, sub privirile dezgustate ale publicului din parc. Cat priveste faza cu despuiatul si noi am trecut oficial la tinuta de vara (cat se poate de dez..) si tot asa comenteaza lumea. Sambata am vrut sa ma imbrac in blugi si camasa si Costin m-a rugat sa ma schimb ca, citez "Zice lumea: Uite-o si pe asta, copkilu' in curu gol si ea infofolita!". :)))))) Asa ca....la pampersul gooool!!!

Tuchi, m-am distrat copios cu Seb cum bea apa si mi-a placut f tare!!! Cat despre obstescul sfarsit al telefonului, are dreptate Nico, poate era timpul pt altul nou!

Bubu, sunteti mortali cu totii la padure, m-am distrat si eu cu voi, parca. Si ce-mi place de Stef cum bea socata! Am facut ieri ardei umpluti, reteta ta, dupa Bucataras. Mai am, vii la o portie?

Olgutz, ma, ce tare e Sku in unele poze!! Are o privire asa serioasa uneori! Si cred ca i-a placut la talpile goale, si Thea e innebunita sa alerge descaltata. fetele dragi!

Nico, f frumoase peisajele, sa va faceti casa pe care v-o doriti acolo, ca merita! L-am vazut si pe tunsulici, ii sta bine asa!

Luny, f tare Mufa, cum a inceput sa pape bibe singurel! S-o tineti tot asa!

Naty, iti doresc sa ai putere, sa treceti peste toate! Iulia m-a terminat cat poate sa fie de razacioasa, frate!!!

Clau, frumosi ca de obicei, mi-a placut poza in care Rebe iti da o floare, sa o mirosi!

Raluca, si Thea e pasionata de matura! F fain la voi, ne primiti in gazda?

Vali, hai cu bb2!!!

Mimo, e f buna ideea ta de intalneala! Sa vedem ce zic si fetele.

Mihutza, merci! Da, ideea e ca n-as vrea sa planga deloc din cauza cerceilor, asa ca mai astept o vreme, cred, sa priceapa ea ce si cum.

Fetelor, am obosit de cand tst. trimit mesajul asta si revin, ca nu am zis tot ce aveam de zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Tot din orasul zanelor transmit,sunt optimista,sper sa nu fie asa-ii doresc un ulcer..Iar daca e sa fie..altceva..atunci sa se termine repede,nu asa! imi pare rau de el..El a fost tata pentru mine..Tata a avut alte indeletniciri..Sunt impacata intr-un fel..nush cum sa explic.. OSAFIEBINE,nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Zoze, acum am citit ce-ai scris de bunel...imi pare rau...

Sa va povestec cu Thea. Ne ducem zilele trecute cu ea la cabinet, sa o vada dr., ca era un pic racita. Si cum asteptam noi pe hol, ea toata o treaba si o vorba, incepe o conversatie cu asistenta. Si zice ea una, alta pe limba ei si apoi, f serioasa, se duce si i-l arata pe tac-su asistentei, zicandu-i "ata tata", apoi vine o fuga la mine, si repeta faza "ata mama". Am fost pe jos, m-a topit, a fost atat de comica si de spontana, ca au ras toti de acolo. Si eu am precizat ca fii-mea a vrut sa asigure asistenta ca n-a venit singura, ci e insotita. Inca o chestie cu care ma amuza: a gasit ea intr-o revista de bblusi o tipa blonda, care-i place ei. Si de cate ori o gaseste si o intreb cine e acolo, zice "mama" si ma bate pe genunchi, adicatelea vezi, io mi-s acolo.:)))). Si tot cu batutul asta prieteneste pe genunchi, ca orice copil, vine dupa mine la buda, asta e. Si in durerea mea acolo, ea ma bate prieteneste pe picior si imi zice "apa, apa", adica sa fac linistita acolo, ca pt ea e prilej se darame tot din baie in timpul asta. Si am muuulte, da' gata timpul meu de net pe ziua de azi, ca nici n-am mancat pana acum.

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mai va astept cu mare drag, dar v-am spus ca e la sora-mea. Oricum ea are musafiri la gratar non stop deci e obisnuita, nici o problema, dar ma indoiesc ca va urniti voi.
Si va astept desigur si la mine, chiar daca e mai inghesuiala ca nu am curtea foarte mare.
Oricum de cand ne-am mutat avem musafiri intruna ..sa vada lumea casa noua si avem si programari pe toata vara cred .

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI ARIELA DRAGA!!
Sa iti dea Domnul tot ce-ti doresti!

Despre noi:
Tea incearca sa mearga,este tot la stadiul de a face cativa pasi si a cadea in fund, insa incearca sa alerge copiii in parc sa le ia mingea,eu mi-am schimbat look-ul si ma simt f bine (nu cereti poze ca nu am),oboseala e din ce in ce mai mare,Tea tot se trezeste noaptea si maraie,tot greeeeeeeeeeu si putin mananca de ma dispera.Nu vrea,chiar daca ii e foame.Seara ne descurcam mai bine cu iaurtul+cereale+juma de banana,dupa diverse incercari de paste cu lapte (bleah),gris cu lapte+vanilie,cand abia a mancat cateva lte,legume seara tot putin..
Voi credeti ca inseamna putin pt masa de seara 1iaurt+banana+cereale, iar la culcare abia bea 100-100 si ceva ml lapte??
Imi pare rau ca nu mai e valabila intalneala de pe 31.Eu incerc oricand stabiliti voi,dar prefer intalneala cu tzancii,nu doar mamele,ca si asa stau putin cu Tea,nu vreau sa o privez de mine in w-e.

In alta ordine de idei,ne surade ideea sa mergem sambata pe valea cerbului.MAI VREA CINEVA?

CE MAI FACE TEA

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am luat copilul de la gradi si apoi intins la farmaciiiie! Si am luat testul, l-am facut repede si la final am vazut ca... nu era cu ochi, ma! E cu dureri de shale! Si am mai facut si testul ala degeaba! Macar mi-am luat de-o grija!

Olgutza, dupa burta zici ca am gemeni, luna a 7-a ! Dar asta e, oi deveni si eu zana! Mai da un Rotavirus peste mine, mai pierd 2 kg, pun unul la loc... Stiti problema cu melcul care cade in fantana? Asa si eu.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput