Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI ARIEL - BEBEARICELEASA ! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu bunastare si fericire si tot ce ai inceput sa-ti mearga ca pe roate !

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LA MULTI ANI ARIEL!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI PARTE DOAR DE CE ITI DORESTI!!!!

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.gradinite.com/site/PetreceriCopii/detalii/16-luli-kids-club.html
Aici este super, am fost acolo vineri la ziua lui Mihnea si am mai fost si la botezul Irinei. Este f f frumos!

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

iote-ma si pe mine...am facut curatenie prin bucatarie,baie si hol si un picutz in dormitorul nostru..andru nu stiu ce a avut ca s-a tot frichinit azi noapte,de dimineata la 7.30 mi-a dat trezirea,a baut lapticul si nu s-a mai culcat iar pe la ora 9 ii era somn ,l-am culcat si s-a trezit pe la ora 11...la pranz a facut nazuri la mancare,nu a papat decat vreo 10 linguritza si a baut laptic vreo 170 ml i-am facut cu cereale...

clau eu nu-i masor mancarica lui andru dar cred ac mananca in jur de 200si ceva de gr..cat are un castronel nici mic dar nici mare pt bebei...nu i-am marit cantitatea,are zile cand mananca f bine zile cand imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii...ii dau sa manance pana cand nu mai vrea el...

gata fug ca s-a trezit
off

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele

La Multi Ani Ariel ! Sa fii sanatoasa si de aici vin toate.

Si eu scurt pt Naty ... Patrick e nascut pe 26 febr si nu merge singur ...ii e frica ...doar de minute tinut sau impinge la carut... Tu macar nu ai de ce sa fii ingrijorata ... ca Iulia este nascuta prematur...el e la termen si e ultimul...

Despre mincare pot sa va spun el papa
CU GREU dimi la 7.30 - 210 ml lapte
La 12.30 piure de legume cu carnita o cana de 250 ml (nu stiu ce cantitate contine in grame de piure)
La 16 - un borcan de fructe 200 gr. de la Nestle ...fructe nu vrea sa manince decit grapefruit...
La 19 maninca 375 gr iaurt Campina cu 3 linguri de cereale.
SI asta e tot...

Dar e vesel atit cit e el...ca e mai mult serios... zice si el mama, tata, dada, baba si intruna pe limba lui... Si ceva important daca e muzica danseaza si "pocneste" din degete.
Are 4 dinti - 2 sus si 2 jos si i-ar mai fi iesit 2 sus dar se mai ascund...

Si cam asta e raportul cu noi...

Acum dupa cum am spus in introducere suntem la la soare si la vint... apa rece... e pustiu ca nu e sezon... dar e liniste...

Va ca ne pregatim sa iesim afara la nisip sa impingem la camion ...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

P.S.

Si noi tot mai dezbracati umblam ... de ne pune lumea sa ne imbracam ...

Si suntem ecologisti... adunam sticle pe plaja...adunam paie si bagam in gura orice ...inclusiv cioburi...CE NOROC CA NU E SEZON CA NU PUTEAM SA FERESC CEARSAFURILE DIN JUR ... (nu sa intr-un loc)

VREA NUMAI LA APA DESI E RECE

Naty si eu stiu tot de Praid ca ar fi buna dar trebuie sa vezi o recomandare de medic.

ACUM CHIAR

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

s-a culcacit la loc...
clau spor la teme si calcat..eu am amanat operatiunea pt la noapte ca e mai racoare...

cleme distractie placuta la baie,plaja..

bitza imi pare rau ...doamne fereste de asa ceva...off mai nu stiu de ce se intampla atatea rele...

ralu am vazut pozele si filmuletele sunt superbeeeee

mimo spor la treaba

zoze imi pare rau pentru bunelul tau...doamne ajuta sa fie bine...nici eu nu vreau sa ma gandesc ce o asteapta pe bunica mea..e din ce in ce mai rau,i-au zis maica'mi ca are dementaare momente cand nu mai cunoaste pe nimeni,vorbeste cu cei morti,se agita ,nu se misca nu stiu ce o sa se intample cu ea...ne-au zis medicii sa ne asteptam la din ce in ce mai rau..off osafiebine osafiebine

alice thea vorbareata

mstela e superba tea..desi nu mananca mult arata f bine..are niste falcutze... soferitza mica

nicoleta aha deci nu e cu ochi...eiii am zis sa te incurajez si eu un picutz

mihutzule spor la intarcat si andra vorbareatza..andru meu numai tata zi tatai striga toata ziua...mi-au zis si vecinii ca-l aud prin curte cum striga in gura mare..mama f rar...la fel si catalin cand il aude se topeste de dragul lui...

ariel ti-am vazut sirena fitzoasa si inca o data LA MULTI ANI si mersi pt tratatie

kya nu stiu sa-ti raspund la intrebare...mergi cu ea la dr asa e cel mai bine si hai repejor cu pozele de la paris

naty eu am fost la slanic prahova acum vreo 2 ani cred si e f misto..au loc de joaca pt bebei cu leganutze,paturi sa dormi acolo ..dar nu stiu daca e indicat sa mergi cu iulia acum....

criss vad ca si-a facut temele

mai si cam asta a fost tot...am recuperat ..vad ca se misculeste si zvarluga mea ...off ce o avea ,o sa-l caut in guritza sa vad poate apare vreun dintush de e agitat sau o fi de la caldura ..nu stiu...

clau ai terminat de calcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cucu-bau!

Ramooo, ghici ce am eu in cuptor . He, he, pai lesinam de pofta, zau! si acum stau sa-i pazesc, sa se faca si sa pap Si am urmat exemplul lui Luny si am infasurat in varza noua carnita ramasa si am umplut si dovlecei

Ariel, mai mami, zau daca nu as pupaci si iubari la greu micul Teo, mi-e mila sa-l vad asa Are personalitate...iar tie iti urez multa rabdare

Mimo, esti geniala! pai ar fi ideal, dar unde inchiriem?? idei?

De dimineata ne-am plimbat in Mall Vitan, n-am mai fost de cateva luni pe-acolo...gol! frate, nu-mi venea sa cred!! parcarea goala! 2 masini, nimeni in magazine , nu era deloc muzica pe-acolo, o liniste deplina . Trebuia sa ne intalnim si cu cumnatica mea si o sunam sa vedem pe unde e si ii vorbeam la telefon in soapta, sa nu facem ecou . Plus ca in magazinele care imi placeau mie, marfa nu au mai adus, preturile erau maaaaari . Mi-am luat doar constum de baie de la Triumph, intreg, o frumusete si o bluzita de la TinaR...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Cucu-bau!

Ramooo, ghici ce am eu in cuptor . He, he, pai lesinam de pofta, zau! si acum stau sa-i pazesc, sa se faca si sa pap Si am urmat exemplul lui Luny si am infasurat in varza noua carnita ramasa si am umplut si dovlecei

Ariel, mai mami, zau daca nu as pupaci si iubari la greu micul Teo, mi-e mila sa-l vad asa Are personalitate...iar tie iti urez multa rabdare

Mimo, esti geniala! pai ar fi ideal, dar unde inchiriem?? idei?

De dimineata ne-am plimbat in Mall Vitan, n-am mai fost de cateva luni pe-acolo...gol! frate, nu-mi venea sa cred!! parcarea goala! 2 masini, nimeni in magazine , nu era deloc muzica pe-acolo, o liniste deplina . Trebuia sa ne intalnim si cu cumnatica mea si o sunam sa vedem pe unde e si ii vorbeam la telefon in soapta, sa nu facem ecou . Plus ca in magazinele care imi placeau mie, marfa nu au mai adus, preturile erau maaaaari . Mi-am luat doar constum de baie de la Triumph, intreg, o frumusete si o bluzita de la TinaR...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

bun bun sa aveti pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice, daca citeam mai devreme de ardei, nu mai stateam sa-i fac si veneam Multumesc, oricum pt. invitatie , nu se stie cum ne-om intalni

Mimo, spor la bucatareala, sa dai drumul la AC ca se face sauna . Ma bucur tare cand imi laudati retetele (cra-cra, fac si eu ca Nico )

Gecko

Raluca, superba curtea surioarei!! chiar ca e frumos la Bacau . Ce super ca v-ati intalnit, sunt niste dulci si baietii si fetele

Naty, o sa va tin pumnii pe 1 iunie! Doamne-Doamne sa fie cu voi!

Zoze...imi pare rau de tot

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput