Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 4
claucia spune:
Buna dimineata burtici fericite si frumoase!
Nu am decat sa imi pun cenusa in cap pentru ca nu am ajuns la intalnirea cea frumoasa din parc, acum as da timpul inapoi sa se faca sambata dimineata sa vin si eu cu voi sa o ascult pe vorbareata de Roxxy si sa mananc bunataturi si sa o imprietenesc pe Alessia cu frumusetea CristineiAna, dar ce sa fac daca nu am putut sa ajung...am avut atatea de facut, milioane de scuze, data viitoare nu va mai incurc, daca zic ca vin vin, si sper sa si zic sa si vin. Insa mi s-a stricat netul acasa de la vantul de vineri sau de joi (da, da, e pe bloc un fir care la furtuna face ceva, nu mi-e clar ce)
Am admirat poze, tare dragalase sunteti, mi-am amintit de fosta odisee unde s=au intalnit burticile in luna mai mare parca, pe la 30 si ceva de saptamani, au ridicat tricourile si au scris pe burtici saptmanile. Poza a castigat premiul aici pe DC, Miss odiseea sarcinii parca, daca nu ma insel...si acolo am lipsit, of. Nu o sa se mai repete!
Noi suntem bine, am fost vineri la eco insa fara net nu am avut cum sa povestesc. Fetita mea e bine, e maricica tare, ca tot avem cu totii grasunei in burtica. Aveam 22 saptamani fix si ea avea greutate de 23 saptamani si 6 zile!!! Adica aproape 2 saptamani in plus.
Cat despre dezvoltare per total este cu 6 zile inainte si este o foarte bine. Cordonul este intr-adevar bivascular insa atata timp cat copilul este f bine, nu inseamna nimic, nici nu trebuie sa reactionez intr=un anume fel, e bine si sanatoasa. MI-a luat o piatra de pe inima dl Iosup.
Maine am inca o eco dni abonamentul meu la CMU asa ca maine iar vad puiuta.
Am citit din urma, am retinut ca Monica este un pic speriata, apropos de bebe sanatos pot doar sa iti spun ca il vei avea. Apropos de viata care se schimba ireversibil este foarte adevarat, nu pot sa iti spun decat ca fiecare am avut acesta temeri si panici inaintea primului copil, si ca da, intr-adevar se schimba, nu ramane nimic la fel, insa inveti sa te adaptezi (tu copilului si nu el tie ca atunci te lupti la nesfarsit) si ca totul devine atat de frumos si perioada grea trece, incat merita fiecare temere, lacrima de neputinta, oboseala si ciuda ca nu ai nici un control.
Fetele care au deja un pui stiu ce spun, totul este altfel, si eu am plans de ciuda ca nu mai e cum era in anumite privinte in primele saptamani, insa odata ce accepti ca NU MAI este cum era, INSA ESTE MULT MAI FRUMOS, atunci totul devine si mult mai usor. In fine, despre asta o sa tot vorbim probabil pentru ca mai avem timp ![]()
Am mai vazut poze cu Madalina si vreau sa spun ca esti extraordinar de frumoasa!!!!
Ieri am fost in parcul Mogosoaia pe iarba, a fost fff frumos, la pranz nani acasa si papa si seara din nou in parcul Bordei. Tare frumos a trecut ziua si Alessiuta mea a fost in elementul ei.
Va pupam scuze pentru placintoiul scris!
Clau
22+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
uve_got_mail spune:
Buna,
eu am fost la doctor azi, la controlul de rutina...tensiunea 10/5, am luat doar 3 kg si m-a intrebat daca mananc ceva
Eu sunt se pare opusul vostru la categoria asta. M-a intrebat si de cand l-am simtit pe bebe si cand i-am spus ca de la 14 saptamani ... cica e imposibil. Mi-a faut si tuseu(cred ca asa ii zice) si pb ca totul e bine, nu mi-a spus nimic.
M-am programat si la Medicover la eco, la Calomfirescu s-a nimerit; asta ca sa stau linistita in caz ca se intampla ceva si mi se anuleaza programarea de pe 4 de la Iosup, noi de pe 8 pana pe 14.06 o sa fim la Moeciu si nu as mai avea cand sa o reprogramez.
19+ ; tati vrea baietel
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Buna, eu am fost la doctor azi, la controlul de rutina...tensiunea 10/5, am luat doar 3 kg si m-a intrebat daca mananc ceva M-am programat si la Medicover la eco, la Calomfirescu s-a nimerit; asta ca sa stau linistita in caz ca se intampla ceva si mi se anuleaza programarea de pe 4 de la Iosup, noi de pe 8 pana pe 14.06 o sa fim la Moeciu si nu as mai avea cand sa o reprogramez. 19+ ; tati vrea baietel |
ce bine-mi pare ca nu sunt singura!
Ioana
22+ cu 
bebe Carol Ioan
uve_got_mail spune:
Azi am trecut si prin piata, pe la Minis pt cele care stiu unde este...si ciresele sunt 40 ron/kg. Mi-a trecut pofta instant!
19+ ; tati vrea baietel
monica_dicut spune:
titi, ti le aduna zilele si daca mai faci o luna e ok. De ex eu am juma de aprilie si juma de mai (marog, trei sferturi) lucrate si impreuna dau o luna intreaga si mai capat 1,75 de zile
La mine cel putin asa este
Dragelor, multumesc mult de imbratisari si incurajari. Din pacate am aceste momente cand simt ca imi cade cerul pe mine pentru ca (stiu ca v-am mai spus mai demult) in ultimii 3-4 ani am avut numai belele si suferinte. Si parca nu pot sa cred ca mi se poate intampla ceva bun si frumos. Cand i-au iesit tatalui meu bune analizele am zis Doamne multumesc! si in sinea me m-am gandit ca dupa una frumoasa sigur vine una urata anul asta a altfel nu se poate. Dar am zis ca ma bucur si-i multumesc lui Dumnezeu ca l-a facut bine pe tata si-l voi mai avea, sper eu, ani buni langa mine. Pe de alta parte ma gandesc poate ca totusi incepe sa rasara soarele si ca lucrurile vor fi bune de acum in colo. Cum o vrea Dumnezeu. Doar ca in momentul de fata, o noua nenorocire (de orice fel) ar insemna sa ma termine psihic pentru ca nu as mai putea sa o depasesc. Simt ca am ajuns la capat.
anadomnica, si eu zic la fel Doamne ajuta! DAr parca simt ca nu ajuta sau ca nu e suficient.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
uve got mail, sa inteleg ca si tu faci parte din grupul TItan ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Azi am trecut si prin piata, pe la Minis pt cele care stiu unde este...si ciresele sunt 40 ron/kg. Mi-a trecut pofta instant! ![]() 19+ ; tati vrea baietel |
maiculita! si eu am zis ca cele de pe DN1 cu 25 de lei kg sunt scumpe! cred ca au suflat in cires sa creasca

Ioana
22+ cu 
bebe Carol Ioan
uve_got_mail spune:
Ioanna, ma bucur de acelasi lucru si eu. O sa aflu saptamana viitoare cat are si bebele meu. Si nici acum nu mi-a prescris vitamine
Ma intreb daca deja aude, ieri cand ma epilam cu huruitorul meu se stransese langa buric si m-am gandit ca s-a speriat micutul,asa ca am renuntat si m-am epilat "cu breton"
; mi-e asa drag cand se intoarce de pe o parte pe alta si imi vad burtica in valuri!!!
19+ ; tati vrea baietel
anadomnica spune:
Monicuta - dupa una buna, sa fii sigura ca urmeaza alta si mai buna!!! E foarte important sa gandesti pozitiv, indiferent de trecutul mai putin fericit. E important sa te bucuri de sanatatea tatului, sa spui Multumesc, Doamne! si sa fii increzatoare ca toate ce vor urma mereu vor fi minunate pentru tine. Sunt sigura ca vei avea un copil atomic sanatos care abia asteata sa se nasca, sa te cunoasca si sa-ti spuna dulce, dulce: "mami scump"

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Ellenuta spune:
clau ma bucur ca sunt vesti bune de la eco!! daca stiam ca snteti in parcul mogosoaia, dadeam si noi o fuguta .. eram la bunica, la 2 km distanta ..
uve_got mail hehe .. eu le-am vazut la 60 ron si nu aratau cine stie ce ..
eu inca nu-l simt pe bb .. deja am inceput sa-mi fac probleme ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun