Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Elle, sti ca si eu tot tarziu l-am simtit. Am avut senzatia la un mom dat apoi am intrat in panica. Si abia pe al 19-20 a inceput miscarea cat de cat. Si atunci o zi da 2 ba.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Da, Monica, si m-am ofticat ca am mers pana acolo degeaba...Mi-am luat capsuni cu 10 ron kg, desi prin hipermarketuri le gasesti si la 6 ron/kg, tot made in...afara.

Monica, legat de sarcina cred ca e foarte usor sa pici in depresie...pe mine m-a stresat DT-ul(1/894 risc Down, 1/10000 tr18) si cand mai uitasem, azi imi reaminteste doctorul:"deci nu ati facut amniocenteza"...desi lamurisem problema cu el. Plus ca in metrou nu se ridica nimeni sa iti ofere locul, nici macar pe locurile rezervate...si se mai si holbeaza la burta ta...ai mei sunt la Fetesti si nu e nimeni in afara de sot care sa ma alinte si sa ma menajeze-atat de tare imi doresc sa ajung la capatul drumului asta si sa il vad pe bebe sanatos! Macar aici pe forum ne mai incurajam reciproc, discutam despre lucruri comune fara sa deranjam sau sa parem exagerate. Si pana la urma daca nu avem incredere in Dumnezeu, in noi si in bebele nostru pierdem o gramada de lucruri frumoase; imi doresc sa fii fost o ingnoranta care sa nu se intereseze de atatea analize, teste etc si care sa lase lucrurile sa vina firesc, de la sine...

19+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata si de la mine!

Ufff...nu a functionat internetul pana la ora asta !
Si abia acum am reusit sa vad burticile care s-au intalnit in Cismigiu! Taaaare frumoase!
Cred ca v-am mai spus ca, de obicei, fug din Bucuresti in weekend-uri si tare rau imi pare ca nu am avut cum sa vin sambata in Cismigiu sa va cunosc si sa ne masuram in burtici :)

pe toate! Sa aveti o saptamana frumoasa si fara griji!

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Si eu tot pe la 20 saptamani bine dar nu continuu. de 2 saptamani insa o simt mai mereu. Numai ca nu prea am cand sa ma intind, sa beau apa si sa stau atenta. Si de acea nici nu ma stresez si ma bucur mereu cand o simt, parca ma minunez de fiecare data

Clau 21+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor la noi in Cluj sunt mai ieftine ciresele. Am inteles ca costa in jur de 10 sau 14 roni. Si am inteles ca sunt si bune.

17+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Inseamna ca voi la CLuj sunteti mai cu motz

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Uve_got_mail, de ce sa te streseze dr cu DT? Risculd e SD pentru Romania e departe de ce ti-a iesit tie, e 1/300 si ceva parca, daca nu chiar 1/250. Mie mi-a iesit 1/787 si tot a zis ca e ok. La celalalt si mie mi-a iesit 1/10000.
Nu te ingrijora ca nu ai de ce. Si asa este, cu incredere in Dumnezeu pentru ca oricum nu putem sa ne uitam noi in burtica sau sa hotaram ce si cum, tot cum vrea DD va fi - si anume foarte bine!!!

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monica, deja ne-ai demonstrat tuturor ca esti o puternica si o optimista! Lasa gandurile negre deoparte si bucura-te de bebita al tau caci DD are grija de toate!

Clau, felicitari pentru grasunica!

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare fetelor!!
Va scriu desi nu am reusit sa termin decat capitolul 57, ati scris cu o viteza...
Frumoase fete la intalnire...soare, cald dar ce sunt alea??? Clatite si banana split??!!!Hm.... very good, iam iam.
Le iau pe rand, si dupa ma duc iar la citit: profil facebool:gianina monalisa caldare.
Raluka_u, esti foarte frumoasa, iti sta foarte bine, mi-au placut pozele tale, sa iti traiasca familia . Iar fetita ta...iti vine sa o mananci, si seamana cu tine !!
Noi suntem in general bine, abia astept sa imi soseasca perna speciala pentru gravide, deja nu dorm bine pe o parte din cauza greutatii burtii (in timp ce scriam asta mi-a sosit pachetul ).
Ma duc la citit

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Riscul a iesit asa pt ca aveam free hcg-ul semnificativ marit fata de mediana corespunzatoare varstei asa scria pe hartia de la Medicover, desi cut-offul era 1/250 si mi s-a atras atentia ca ar trebui amniocenteza si nu oriunde, ci la Medlife...dar sa nu mai discutam de asta, cum o vrea Dumnezeu, dar sunt sigura ca va fii bine pana la urma!

19+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput