Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 6
unombun spune:
eu am intrebat la personal si primesc tot concediul,indiferent daca am cm sau nu,indiferent in ce luna nasc,urmind ca la intoarcere sa-mi iau mai putin cu cite zile au fost in plus.
referitor la sperieturile din sarcina,am primit de la o colega 2 carti despre viata intrauterina a fatului,mama si sarcina,etc,boli.M-am speriat nitelus,am mai facut niste rugaciuni pentru curaj si pina la urma am abandonat cartile,pina cind oi fi in stare de studiat,adica optimista si echilibrata,asa m-au speriat!!!!!!!!
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Emy10 Monica, deja ne-ai demonstrat tuturor ca esti o puternica si o optimista! Lasa gandurile negre deoparte si bucura-te de bebita al tau caci DD are grija de toate! |
M-am cam inm uiat putin
kemsy, da, raluca este extrem de frumoasa si emana o energie pozitiva, e toata numai un zambet. M-a impresioant si pe mine
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri

Si minunea bebe 2 din burtica

Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi

O noua viata
Raluca_u spune:
buna
intru si citesc 30 de pagini... si la sf ce sa imi vada ochisorii
m-am inrosit tare de tot si fastacit
multumesc de complimente fetelor dar si eu pot spune la fel despre voi.
moni ai niste ochii... si ai mei sunt albastrii dar ai tai sunt mai faini si toate avem asa o licarire aparte in noi care ne face deosebite.
de atata emotie am si uitat ce si cui vroiam sa spun.
ma duc sa mananc ceva poate imi mai revin.
Raluca
20+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
unombun spune:
Daca facem un sondaj,ajungem la concluzia ca toate visam la cirese
.Cind se vor gasi,la piata,rezonabil,toate acolo la cirese vom fi
anadomnica spune:
uve_got_mail - ai mare dreptate ca lumea din ziua de azi nu mai vrea sa protejeze in nici un fel gravidutele (ma refer mai ales la locurile din autobuz, dar sunt si atatea multe alte situatii)... asa, ca ... pt. destinderea situatiei si pt. a oferi o soltuie in astfel de cazuri, am trimis pe mailul comun un filmulet despre cum ar trebui sa procedam cand nu ni se cedeaza locul![]()
![]()
![]()
... determinarea fiind foarte importanta. Am mai pus si un calendar cu copilasi pe 2009, poate il stiti deja, circula pe net in format pps.
SPer sa va lumineze ziua, gravidutele mele dragi 

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
anadomnica spune:
Cireseee... yummiii... eu astept sa se coaca astea din curte de la firma unde lucrez. Ma plimb din cand in cand prin livada din curtea si urmaresc sa nu-mi scape cand se coc cireselele... hm, sper sa nu-mi refuze seful asa placere mare sa le pap direct din copacei ca pe vremea copilariei ![]()
Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
alex25 spune:
Sa va spun ca SINGURA mea pofta de pana acum au fost ciresele??? Si asta inca de la 2 luni, iar ieri mi-am indeplinit dorinta, slava domnului!
App, stiu ca avea cineva linkul cu documentarele care au fost pe discovery cu viata intrauterina....pls!
20+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
monica_dicut spune:
DEci ... ciresele sunt fructele mele preferate si imi vine sa le daram astora tarabele cand vad preturile astea exorbitante 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
anamaria1979 spune:
Uve got mail ciresele sunt scumpe la Minis acum (ca eu stau vizavi si o vizitez des). Dar mai asteapta un pic si in sezonul lor vor scadea.
Monicastai linistita. Si eu am avut o perioada de 3 ani cand din cauza unor probleme de sanatate ale mamei (ff grave) am luat-o razna. Ce sa-ti spun depresia stiu ce inseamna si din pacate asta este viata si necazurile vin toate gramada cateodata. Dar mi-am zis ca anul acesta trebuie sa fie soare si pe strada mea
. Pana acum a fost..Va doresc o viata linistita si fara griji la toate. Iar in ceea ce priveste egoismul fata de viata noastra care categoric s eva schimba cred ca este normal pentru orice femeie. Si eu recunosc ca am gandit de multe ori cum se va schimba viata, programul tot. Asta este..cred ca o sa merite. 
Apropo mie mi-a dat un barbat azi locul in metrou. Chiar tinerel la 20-25 ani. Sa inteleg ca am fost o norocoasa.
unombun spune:
anadomnica,tu ai ciresul in fata ,mama,mama,ce as monitoriza situatia,ce fac ciresele,mai au mult,as da rotocoale pe linga cires una,doua
ce rugaciuni faci tu pentru ca sarcina sa fie bine pina la capat si sa nastem copii sanatosi?