Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 21
alex25 spune:
Pe mine chiar m-ar interesa parerea voastra contra recoltarii, tocmai ca sa pot lua o decizie buna - ce anume va determinsa sa luati aceasta decizie, poate ati citit mai mult, si sunteti mai informate! Asa ca, pls, dati-va cu parerea, nu mi se pare un lucru rau.
20+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Biaz eu am vazut intr-un hipermarcket asa ceva pe marimi si culori. +21 cu Stefania Gabriela |
Unde?
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
iuliapapusa spune:
In pitesti nu am retinut numele dar il pot intreba pe guri diseara si iti voi spune
+21 cu
Stefania Gabriela
anadomnica spune:
| citat din mesajul lui selen80 Eu ma gandesc ca si daca exista 1% sanse sa trebuiasca (sa fie o boala la care se aplica, si sa fie compatibile), Doamne Fer, de ce sa risc? asta intr-adevar, o gandesc dp nostru dv, care ne gandeam de ceva luni bune ca ne "punem pe treaba" Anadomnica, eu stiu ca se pot dona celulele, nu pt cercetare, ci pt persoane care au nevoie in momentul acesta, si care ar fi compatibile...si atunci tu nu mai platesti nimic....scrie tot pe site-ul lor.....deci daca esti pusa pe fapte bune , te poti interesa direct la ei, mai ales ca nu necesita nici un efort din partea ta.... 24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Selen -
multumesc de informatie. Am sa ma duc chiar sa caut si sa ma interesez: eu am filosofia asta puternica de viata ca mai bine ajut pe cineva cum cand chiar are o mare nevoie si cu siguranta se va gasi cineva si pt. mine cand voi avea nevoie de o mana de ajutor. In plus, toata nadejdea mea tot la Domnul este - iar daca aleg sa donez celulele mele stem, macar stiu cu siguranta ca incearca sa vinedece acum o boala a cuiva si ajuta poate chiar la viata acestuia. Nu judec pe nimeni, indiferent ce optiune are - ca recolteaza sau nu pt. bebe propriu, inteleg foarte bine de ce (cumnata mea a recoltat si am felicitat-o din inima).Doamne ajuta!
16+Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui anadomnica Selen - multumesc de informatie. Am sa ma duc chiar sa caut si sa ma interesez: eu am filosofia asta puternica de viata ca mai bine ajut pe cineva cum cand chiar are o mare nevoie si cu siguranta se va gasi cineva si pt. mine cand voi avea nevoie de o mana de ajutor. In plus, toata nadejdea mea tot la Domnul este - iar daca aleg sa donez celulele mele stem, macar stiu cu siguranta ca incearca sa vinedece acum o boala a cuiva si ajuta poate chiar la viata acestuia. Nu judec pe nimeni, indiferent ce optiune are - ca recolteaza sau nu pt. bebe propriu, inteleg foarte bine de ce (cumnata mea a recoltat si am felicitat-o din inima).Doamne ajuta! 16+Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Imi place cum pui problema si ma regasesc in multe din afirmatiile tale. Nu cred ca am putea vreodata judeca o mama care face tot ceea ce poate si crede mai bine pentru copilul ei. In acelasi timp, sper din tot sufletul ca voi avea timpul si energia necesara sa ma interesez ce e de facut pentru a dona celulele stem pentru un copil care are nevoie disperata acum. Daca reusesti sa afli ceva despre cum si in ce conditii e posibil, te rog frumos sa-mi spui si mie.
22+
anadomnica spune:
bia - cu siguranta te anunt cum aflu ce si cum. Am sa intreb si doctora mea. Ma bucur ca am gasit un suflet "pe frecventa mea"

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Pe mine chiar m-ar interesa parerea voastra contra recoltarii, tocmai ca sa pot lua o decizie buna - ce anume va determinsa sa luati aceasta decizie, poate ati citit mai mult, si sunteti mai informate! Asa ca, pls, dati-va cu parerea, nu mi se pare un lucru rau. ![]() 20+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
In ceea ce ma priveste, nu e tocmai o parere contra recoltarii. E mai mult o judecata care tine de avantaje si dezavantaje, valori, credinte. Pe de o parte e dorinta de a face ceva pentru sanatatea copilului meu. In aceasta privinta promisiunile sunt mari. Mai e si dorinta de a simti ca poti controla, macar itnr-o mica masura, o situatie care, ca mama, te sperie foarte mult: ideea ca puiul tau s-ar putea imbolnavi. Pe de alta parte, sunt costurile exorbitante (pentru mine, cel putin), faptul ca daca copilul are o maladie incurabila, sansele sunt ca acele celule sa fie deja inutilizabile, faptul ca rudele au o probabilitate de compatibilitate destul de mica.
"Principalul beneficiar este copilasul ce se va naste. Fratele/sora cu aceiasi parinti biologici sunt, in 25 % din cazuri, compatibili din punct de vedere imunologic.
Pentru alte rude de gradul I sansa existentei unei compatibilitati imunologice este mult mai mica."
Si mai este un gand care ma tulbura: gandul ca pot face ceva cu aceste celule pentru persoane care sufera enorm acum. Ma intreb daca am puterea sa pun pe locul doi temerile si nevoia de securitate si sa sper din tot sufletul ca acelasi Dumnezeu care mi-a dat sa port o minune, se va indura sa mi-o dea frumos, deplin si sanatos.
22+
monikus spune:
Biaz, Anadomnica si pe mine m-ar interesa cum e cu donatul de celule stem. Eu nu imi permit sa le platesc dar nu m-ar deranja sa le dau cuiva care are nevoie atata timp cat nu ma costa pe mine.
Monica
17+ cu 
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui anadomnica bia - cu siguranta te anunt cum aflu ce si cum. Am sa intreb si doctora mea. Ma bucur ca am gasit un suflet "pe frecventa mea" ![]() Doamne ajuta! 16+Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Pai suntem suflete cu aroma de tei din Copou.
22+