Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza si de la mine. Mi-a stat sefu-n ceafa pana acum si abia v-am putut citi...

DEspre celule stem... eu nu recolez. DIn punctul meu de vedere nu isi au rostul. E parerea mea si nu vreau sa comentez, as vrea doar sa nu imi spuneti ca nu ma gandesc la copil sau mai stiu eu ce.

Nasterea la privat si costurile pe care le implica mi se par muuuuuult prea mari pentru 2-3 zile. Adica sa dau 100 de milioane la euroclinic doar asa de fitza nu merci. Plus ca nu imi garanteaza nimeni nici acolo ca imi va fi copilul sanatos. Si plus de asta am auzit si eu povesti cum ca factura iti cam vine mai incarcata decat ti se spune initial. NU am oricum banii astia si chiar daca i-as avea i-as investi in altceva.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Si eu sunt de aceeasi parere in ceea ce priveste spitalele. Nu merg la spital sa imi fie confortabil ci merg sa nasc si voi face tot posibilul sa plec cat mai repede de acolo. Daca as avea banii pentru asa ceva, i-as investi in ceva util pentru copil, pentru mai tarziu.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va multumesc pentru sfaturi fetele.Dragute ca intotdeauna..Ce m0as face fara voi.Nu cred ca as supravietui cu toate paranoile fara ca voi sa nu mi scoateti din cap.Am sa astept urmatorul eco si sper sa fie bine.Nu-mi mai fac griji din momwnt ce dpdv al ecografului este sanatoasa.Poate chiar am 19 sapt si gata.Vom vedea.
Cat despre celulele stem eu nu am banii necesari sa le recoltez>daca as avea as face-o.
Iar despre scaunul de masina pt bebita mea eu sunt de acord sa il cumpar este mai protejata.Si eu o sa port centura pana voi naste si dupa.Nu am nevoie de fite si sa risc ceva. pe toate acum ma duc si la medicul de fam sa vad ce-mi zice si a.Sper sa nu-mi zica si ea alte chestii ciudate.Revin cu mesaj cand ma intorc

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Fetele inca ceva, de ceva timp dorm foarte groaznic, nu ma mai pot odihnii deloc.Vroiam sa va intreb daca afecteaza ceva la bebelina faptul ca as bea o canuta de ceai de tei seara.E vre-o restrictie ceva?

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Stie cineva daca exista vreun magazin unde as putea gasi accesorii pentru scaunele auto pentru copii? Stiu ca suna cam stupid, dar i-am imprumutat cumnatei mele scaunelul pe care l-am avut la Busici si ea a considerat ca nu e nevoie de centura, asa ca i-a scos-o si a pierdut dupa aia partea mobila a dispozitivului cu care se incheie centurica. Si acum, daca nu gasesc o chestie dintr-aia trebuie sa cumpar un scaun nou.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele inca ceva, de ceva timp dorm foarte groaznic, nu ma mai pot odihnii deloc.Vroiam sa va intreb daca afecteaza ceva la bebelina faptul ca as bea o canuta de ceai de tei seara.E vre-o restrictie ceva?

+21 cu Stefania Gabriela

Eu stiu ca e chiar bine sa bei ceai de tei.

Mergi la inceput

Biaz eu am vazut intr-un hipermarcket asa ceva pe marimi si culori.

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

revin cu intrebarea:va ginditi sa recoltati celule stem?Mi se pare atit de scumpa actiunea,ca alta solutie ca sa nasc ok,cu citi bani voi da si sa platesc si stem,nu vad decit sa merg la banca sa ma imprumut-ceea ce n-am facut in viata mea.

neata dragele mele,

mie miau venit ocntractele de la cluj deja. maine am programare la medic si voi vorbi si cu ea. ma costa 3270 dtariful de baza + 140 depozitarea pe primul an. si se pot plati in trei rate egale.

o zi frumoasa sa aveti

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Biaz scuze ca te intreb dar vad ca nu ai carucior Ce ai in burtica sau inca nu sti?

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ioana ce colega cretina .. sa vin cu dupa ea!

daaaa... mi-a cazut cerul in cap, iti dai seama!

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Biaz scuze ca te intreb dar vad ca nu ai carucior Ce ai in burtica sau inca nu sti?

+21 cu Stefania Gabriela

E baietel, dar nu pun carucior din comoditate si fiindca le dau voie la medici sa se mai si insele. Nu conteaza atat de mult. Am in burtica un copil.

Mergi la inceput