Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 18
monikus spune:
Ellenuta multumesc pt informatii. La mine dr e de la elias asa ca, nu prea am de ales. Trebuie sa ma duc unde e ea. Inca nu am fost in spital sa vad cum e. Momentan merg la cabinetul particular care e la RomGerMed. Oricum, dupa parerea mea, oriunde te-ai duce tot trebuie sa cotizezi. Deja m-am obisnuit cu ideea. Important e ca bebe sa fie bine ingrijit in rest.... ma voi descurca eu cumva. 
Monica
17+ cu 
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun revin cu intrebarea:va ginditi sa recoltati celule stem?Mi se pare atit de scumpa actiunea,ca alta solutie ca sa nasc ok,cu citi bani voi da si sa platesc si stem,nu vad decit sa merg la banca sa ma imprumut-ceea ce n-am facut in viata mea. |
Eu ma gandesc foarte serios la aceasta varianta, tocmai de aia am renuntat la nasterea la particular, ca sa am bani pentru asta, mi se pare mai important decat conformtul meu entru 2-3 zile.
20+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
crissbebe spune:
Buna dimineata fetelor...sa aveti o zi cat mai linistita si placuta 

21 + cu"probabil masculin "
unombun spune:
nu e voba de confort,ca la mine,la maternitatea ploiesti chiar e confort,arata super,e curat ,papa ca la restaurant,separeuri,ce vrea omul si asta fara plata,tot omul poate beneficia,dar personalul..e de 2 franci.Din aceasta cauza ziceam de particulari
Ellenuta spune:
monica asa e, la stat, oriunde te-ai duce tot trebuie sa cotizezi. cel mai important e ca bb sa fie ingrijit bine iar dr cu care nasti sa fie atent cu tine.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
Neatza, am terminat si eu cafeluta deco si inca
pe mine...
CE bine de voi ca aveti totusi de unde alege legat de spital....si ma refer la cele de stat, ca asa si in CT s-au deschis 2 maternitati private, dar din mai multe considerente nu voi merge acolo: 1. dr mea nu "naste" acolo; 2. e exact aceeasi situatie, in sensul ca daca e vreo pbcu mamica sau BB, te trimit pachet tot la spitalul de stat; 3. la fel ca Alex, nu ne permitem si celule stem, si spital privat....
Asa ca eu am de ales intre spitalul judetean Constanta si...spitalul judetean Constanta
sper doar sa reusesc sa aranjez sa am o rezerva, ca in saloanele comune am inteles ca e o mizerie de nedescris...
Unombun, eu cred ca merita efortul sa faci recoltare....sa stii ca se poate plati si in trei rate, ar veni cam o mie de lei si un pic pe luna, din momentul in care iti vine factura (care vine la ceva timp dupa nastere, pt ca nu ti-o trimit pana nu vad ca celulele sunt viabile)...asta in cazul cordblood center, care sunt si mai ieftini....cel putin asa mi-a explicat colegul meu care a trecut prin asta anul trecut, sper sa nu va informez gresit, dar eu asa am inteles si de pe site-ul lor....
Constantencele mele, pe unde sunteti?? Santorini?? Happy_uka??
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
aleesicoo spune:
neata
ce faceti frumusiciilor?...... ce drag imi este de voi cand va vad cum vb despre mugurasii vostrii.... eu abia astept sa nasca cumnata mea k sa l "smotocesc" un pic pe greieras
techila spune:
'neata si de la noi fetele!! va dorim o zi minunata. eu sunt suparata ca la mine in bloc nu merg lifturile...stau la etajul 7
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti
unombun spune:
eu va zic ca am vazut niste treburi urite la stat,oricit am cotizat.Si eu chiar am dat,nu m-am jucat.Ex-asistentele,toate,faceau injectii de zici ca eram la macelarie,cumva perpendicular,cind am iesit dupa 3 zile de spitalizare,aveam fundulVARZA ,dar VARZA,cind m-am dus la un asistent adevarat sa continui tratam acesta a spus ca nu a vazut in viata lui asa barbarism.Iar la neonatologie doctorii nu vorbesc cu mamele.De aceea eu ma framint atita cu maternitatea.Nu e cazul sa va povestesc acum,dar ce am patit...Si la stat daca ma duc il platesc pe nenea doctorul si echipa ca la particular,oc\ricum,nu e vorba de confortul meu,e vorba de niste personaje numite cadre medicale,fara obraz.
anamaria1979 spune:
Neata fetele!
Si eu m-am gandit sa prelevez celulele stem la nastere. Este adevarat ca aplicabilitatea lor este redusa (exista o lista de boli, pot fii utilizate doar pana la 18 ani) dar ptr. bebe orice. In fine firma la care vreau eu sa apelez nu are tarife foarte mari (Cord Blood Center) cred si-au deschis o banca de celule stem si in Otopeni langa Bucuresti anul acesta.