Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Aici taxi-urile nu sunt obligate sa aiba scaune de baby, iar spitalul nu te lasa sa pleci fara cosulet de baby. Adica baby trebuie sa stea in www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3237055" target="_blank">car seat, dar nu te cauta daca ai si www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3245138" target="_blank">baza.
Deci pui baby in cosulet , iar in taxi il tii tu bine si rogi taximetristul sa mearga incet.
Ar mai fi o solutie, luati baza cu voi si-l montati in taxi.

Diana 23 saptamani si

Gracias

Cea mai fericita 23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Diana te salut respectuos !
sa vez intrebare de plutonier ce am eu.
Aici nu ai voie sa mergi cu masina fara car seat, fara copilul ancorat, fara scaun special...ma intelegi. Sunt perfect de acord.
Moi, daca nu reusim sa cumparam masina pana in septembrie ("sansele e mici")....plec frumos sa nasc cu taxiul dar i-a spune-mi tu mie cum ma intorc eu cu Bebitza de la maternitate ????
Mi-l iau in brate si urc in taxi ? daca luam amenda ?
SAUUUUU caut un taxi cu scaun de bebelus ?
Daca este prea tampita intrebarea mea va rog sa ma ignorati

Cea mai fericita 23 + cu

Te-am gasit...cand iti cumperi carutul are car seat,il iei cu tine si il bagi in taxi...te pup dulce si sper sa ne mai "auzim"

Fetelor,sarcini usoare in continuare,nasteri fara dureri si bebei sanatosi

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetelor,

Iata ca am ajuns si eu sa dau un ceiut-cafeluta .

Aseara cand aveam si eu chef de vorba a picat curentul. Ca sa nu spun ca am stat cu grija sa nu mi se fi parlit calculatorul. Din fericire totul e bine.

Va doresc o zi minunata tuturor.

AAAA si ma duc sa schimb semnatura ca ayi am facut si noi 17 sapt.

Monica 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si multi pupici de la noi!

Se pare ca bbelina mea este activa mai mult dimineata si s-a gandit sa se faca simtita, ca sa nu mai fie mami chiar asa de paranoia!

20+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza!

intru si eu repede sa primiti o si de la mine, ca trebuie sa ma apuc de lucru , desi sunt in concediu

diana- asa mi-ar placea sa fie si aici obligatoriu cu scaunelul pentru copii...mi se face rau cand vad mame inconstiente cu copilul in barte...pe scaunul din fata....

lutoniana-
si eu cred ca asta este solutia, cu cosulet, si vezi ca au si sistem de prindere cu centura de siguranta, dar bb trebuie sa stea cu spatele la directia de mers.

crissbebe- eu voi naste la Polizu...ca medicul meu doar acolo este. Sa stii ca au niste rezerve super dragute, in regim hotelier, cu doua paturi si poti inchiria o rezerva si sotul poate sta cu tine. E adevarat cu nu il vei avea pe bb cu tine, dar oricum eu optez pentru varaianta asta, ca voi avea nevoie de baterii incarcate pentru acasa

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 23+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna dimineata fetele.Eu sunt cam suparata, se pare ca doctorul nu m-a lamurit prea bine de ce bebelina mea are varsta la eco 19 saptamani iar dupa calculele lui are 22.Mi-a spus sa mai fac un eco peste o luna sa vedem cum mai e si cam atat.Mi-a mai zis si ca inca colul este putin deschis la exterior deci multa odihna si la pat, sa mananc peste 1 kg de fructe pe zi, multe legume, lactate, si paine integrala ca are mai multe.Sper sa fie totul in regula, sunt tare stresata nici nu-mi schimb semnatura ca nu stiu cat am.Sper sa fiti bine atat voi cat si bebeii vostri scumpi si frumosi o sa citesc din urma ca am cam ramas.Mi-a schimbat si vitaminele in loc de elevit acum iau pregnavit.Sper sa fie mai bune si sa ia in grautate bebita daca e sa aiba 22 de saptamani.Va dulce si sa avem o zi ffff frumoasa.A mai patit careva ca mine cu eco?Tare mi-as dori sa primesc un sfat ca eu una nu vad nici o lamurire, explicatie.

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

revin cu intrebarea:va ginditi sa recoltati celule stem?Mi se pare atit de scumpa actiunea,ca alta solutie ca sa nasc ok,cu citi bani voi da si sa platesc si stem,nu vad decit sa merg la banca sa ma imprumut-ceea ce n-am facut in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

iuliapapusa,tie la eco ti-a spus de col?fara control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

miha, monica multumim de cafea!

dau si eu un rand de , suc, ceiut ..

eu am avut o noapte tare agitata, am visat tot felul de prostii .. asta ca urmare a unui incident cu eva .. aseara, din senin, i s-a inclestat o manuta, s-a facut rosie ca focul intr-o clipa si incepuse sa tremure usor .. au fost doua episoade de max 3 secunde dar suficiente sa-mi rapeasca 10 ani din viata si sa simt ca mor si inviez pe loc ..

am vazut ca ati vb despre centura .. eu inca o port si o voi purta pana nasc. in sarcina cu eva am condus pana in ultima zi .. cu tot cu centura .. cand aveam vreo 4 luni jumate, am avut un accident si mi-a prins tare bine ca purtam centura .. atfel, spargeam parbrizul cu capul .. busitura a fost din spate si nasoala .. eram pe verde, sotu' a pus frana franelor caci din dreapta (de pe rosu) venea o salvare cu cea mai mare viteza, pe contrasens si bmwul din spate a intrat in noi fara pic de frana .. vb la telefon .. va dati seama ce a iesit acolo ..

kemsy eu iti spuneam de tipa aia .. l-a cumparat acum 3 ani (e dormitor cu dulap, patut, masa de infasat si masuta cu oglinda), a dat vreo mie de euro. ea doar l-a adus in ro, de acolo i l-a cumparat cumnata-sa .. deci nu stiu sa-ti spun exact.

unombun sunt mai multe maternitati private in bucuresti - medlife, CMU, regina maria, euroclinic. trebuie sa intri pe siturile lor si sa-ti calculezi cat te-ar costa. cate despre celule stem .. da, voi recolta si la bb2 .. am recoltat la eva, o voi face si acum.

starchi felicitari pentru ! sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix!

selen eu ma dadeam la prima sarcina cu lioton gel .. acum inca nu e cazul dar daca mi se vor mai umfla picioarele, o sa-mi dau.

ioana ce colega cretina .. sa vin cu dupa ea!

monica eu am nascut la elias .. la neonato au super grija de bebei, la asistente tb sa cotizezi .. dar .. curatenia a lasat de dorit .. baile mizerabile, veneau o data pe zi sa faca curat .. iti dai seama ce era acolo .. bine, si femei nesimtite .. lauze, lauze .. dar uita-te frate ce lasi in urma .. nu stiu inca daca nasc tot acolo ..

iulia nu stiu ce sa-ti spun .. poate ai avut o ovulatie tarzie si bebica e mai mica ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

iuliapapusa,tie la eco ti-a spus de col?fara control?

Da mi-a spus la eco ca am colul inchis insa doctorul a spus ca este deschis la exterior si mi-a dat no-spa si scobutil.

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput