Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 16
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Kiki bine ai revenit. Mie mi-ai lipsit. Si azi imi lipseste foarte tare si Roxxy. Vorbareata nu a fost cu noi azi. Bine, tocmai eu vorbeam care de-abia am reusit sa intru pe la voi Monica 16+ cu ![]() |
Mersi Moni!!!KIKI
20+ cu 
kiki_cri spune:
Cum zicea si Bia, am impresia ca de la ora 5 sau 6 citesc un roman de la care nu am mai putut sa imi iau ochii
. Va las fetelor...ma duc sa intind niste hainite si apoi somnic.
Va
. Noapte buna!
KIKI
20+ cu 

raluk16 spune:
kiki te inteleg perfect, eu si cand aveam de recuperat doar 15 pagini, dupa ce terminam de citit nu mai eram in stare sa stau pe net, d-apoi tu cat ai recuperat acum...
Si eu sper sa ne vedem, daca nu acum, oricum mai e vreme pana la toamna
.
Somn usor! 
18+ 
miha74 spune:
seara buna!
dar se vede treaba ca ati petrecut pe cinste
, ce burtici fericite si frumoase am vazut
vreau si eu sa va intalnesc.
si noi am petrecut sambata, si anume pe Matei, i-am taiat si motul cu ocazia asta, iar primul lucru pe care l-a ales a fost ..pixul (
inteligentul mamei) si apoi ruleta si un cutter, deci clar va fi un bricolor pe cinste, nu-i asa?
in rest bebelina este in super forma,ca si mine de altfel. Este exact ca sarcina cu Laura...o minune.
am mai citit pe sarite, si am vazut ca se discuta foarte aprins de balansoar. Din exerienta mea cu Matei...nu a stat apoape deloc in el...noroc ca nu am dat eu banii pe el, ci l-am primit. Asa ca sa va ganditi si la varianta asta, ca poate nu vrea sa fie leganat.
cat despre centura de siguranta, eu o port in continuare, nu ma deranjeaza. Dar trebuie avut grija ca unele masini (de exemplu a mea) nu declanseaza airbag-ul in caz de accident, daca nu este centura cuplata. Asa ca prefer sa o port.
cu celeule stem...mie dr mi-a recomandat biogenesis, ca au modul de preservare diferit, ca sunt mai seriosi....dar mai scumpi, a sunat cineva deja la ei, aveti mai multe informatii despre ei? nu am apucat sa intru sa citesc.
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
23+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
crissbebe spune:
Buna seara fetelor...in primul rand vreau sa ne laudam si noi ca azi am implinit 21 de sapt
tot inainte...

Si despre spitale..dupa cum v-am zis dr mea este la 2 spitale...euroclinic si polizu...eu am decis sa merg sa vad ambele maternitati...maine seara voi merge sa vad euroclinic...cum e,cum arata si sa aflu toate detaliile necesare. Din cate am inteles de la dr mea nu mai e asa cu euroclinic cum era inainte..si eu am intrebat-o cum e daca se intampla ceva cu bb..mi-a zis ca acum au sectii in care pot ingriji fff bn bebelusii nascuti mai devreme...ca au incubatoare si toate cele necesare ingrijirii...acum ramane sa vad maine cum sta treaba..dupa ce voi afla toate detaliile bineinteles ca le voi impartasii cu voi..
..cat despre polizu nu am auzit vb atat de bune cat sa ma incante...dar si iubitul meu inclina ptr euroclinic ptr ca au un nivel de comfort mult mai ridicat...cica sa-mi fie mie mult mai bn si sa fiu bine ingrijita..![]()
Hai ca m-am intins ca o placinta![]()
21 + cu"probabil masculin "
lutoniana spune:
Va salut si eu la ceas de seara ..noapte
Ma doare funduletul tare tare dar induram, ce sa facem....Azi am avut o zi grea si obositoare si incerc sa-mi dau seama daca e din cauza sarcinii sau chiar a fost mai grea....
Acum stau linistita, ascult muzica, pap budinca si citesc ....pe net.
Nu cred ca ma mai tine mult pt ca e greu de stat tot in fundulet, la calculator ![]()

Cea mai fericita
23 + cu 
diana_n spune:
Fetelor,
Aici trebuie sa pui centura de siguranta oricand, oriunde. Nu conteaza cat esti de gravida, nu faci nici un serviciu nimanui ca ti-o pui, doar iti salvezi viata tie si bebelusului.
Cam 85% din accidente se petrec pe o raza de 20km fata de locuinta proprie, logic, deoarece cel mai des te deplasezi pe langa casa. Nimeni nu se trezeste dimineata cu ideea" azi am un accident, deci o sa-mi pun centura".
Stiu ca in tara sunt blamate gravidele care conduc in luni mari, ceea ce e o PROSTIE. [Am o prietena (in tara) care insarcinata in luna a 7-a a avut un accident. Ea statea frumos la stop, vine bulumacu' din spate si-o loveste. Coboara femeia sa vada ce-a patit masina si nenorocitul incepe s-o injure ca ce cauta pe strada cu burta mare. Bineinteles ca nu si-a cerut scuze ca i-a lovit masina].Nu iesi pe strada fix ca sa le strici ziua celorlalti, ci pentru ca asa vrei tu, ai nevoie sau ai chef.
Sugestia mea e sa nu va schimbati stilul de viata, puneti centura ca intotdeauna, conduceti ca intotdeauna.
Diana
23 saptamani si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Chiar acum mi-am amintit de un fapt povestit de un prieten: are la randul lui un prieten care nu are prea multi bani, casa e saracacioasa, dar are 2 BMW-uri. Normal ca l-a intrebat de ce ultimul tip de BMW, raspunsul a fost ca sunt cele mai sigure masini, in caz de accident nu vrea ca fiicele lui, familia lui sa pateasca ceva. Tipul e american, iar un BMW aici e tare scump in ce priveste intretinerea.
Mi se pare un caz realistic de " pus raul in fata", as vrea si eu sa-mi permit acelasi lucru.
Diana
lutoniana spune:
Diana te salut respectuos !
sa vez intrebare de plutonier ce am eu.
Aici nu ai voie sa mergi cu masina fara car seat, fara copilul ancorat, fara scaun special...ma intelegi. Sunt perfect de acord.
Moi, daca nu reusim sa cumparam masina pana in septembrie ("sansele e mici")....plec frumos sa nasc cu taxiul dar i-a spune-mi tu mie cum ma intorc eu cu Bebitza de la maternitate ????
Mi-l iau in brate si urc in taxi ? daca luam amenda ?
SAUUUUU caut un taxi cu scaun de bebelus ? 

Daca este prea tampita intrebarea mea va rog sa ma ignorati 
Cea mai fericita
23 + cu 
diana_n spune:
Aici taxi-urile nu sunt obligate sa aiba scaune de baby, iar spitalul nu te lasa sa pleci fara cosulet de baby. Adica baby trebuie sa stea in www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3237055" target="_blank">car seat, dar nu te cauta daca ai si www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3245138" target="_blank">baza.
Deci pui baby in cosulet , iar in taxi il tii tu bine si rogi taximetristul sa mearga incet.
Ar mai fi o solutie, luati baza cu voi si-l montati in taxi.
Diana