Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 15
kiki_cri spune:
Buna seara burticutelor?
V-a fost dor de mine?
Ca mie da de voi!!!
Au fost vreo 3 zile in care nu am avut net si a fost groaznic!!!! Sunt superdependenta de formul acesta...va spun drept ca de la 6 numai stau si va citesc (inca nu am reusit sa citesc nimic din capitolul acesta, dar recuperez eu).
Felicitari pt intalinirea de sambata , am vazut si eu din pozici...si va invidiez si eu
ca sunteti atatea acolo...Ar fi o idee clujencelor sa ne vedem si noi...dar daca se poate mai repede de 6 iunie...ca eu atunci am nunta...
si nu as vrea sa lipsesc chiar de la nunta mea![]()
Selen, am vazut si eu pozica cu printea ta...si mi-au dat si mie lacrimile...ce minuni avem in burtici...
Mangagirl, si eu pot sa zic ca sunt foarte low cu sentimentele...adica ma simt total ne-atragatoare si ne-orice (vb ta) si eu eram o impatimita a aerobicului...si am ajuns...o grasuna...
deja am pus 11 kg!!!
si sunt sigura ca mai urmeaza, cand vad ca nici o haina de-a mea nu mai intra pe mine e fff frustrant..dar imi zic ca voi reveni la formele mele cu putina ambitie.
Dana15, si eu am vazut pozele tale si te felicit pt silueta ta
si de acum si de cand erai mireasa!
Techila, si eu sunt f suparata pe cei care "ma compatimesc"ca am gemeni...si eu sunt f fericita ca ii am, nu conteaza ca vor fi 2 fete sau 2 baieti sau ce vrea D-zeu, sanatosi sa fie...o sa ma descurc eu cumva...aaaaa, si faza cea mai tare mi-a zis-o cineva...ca sa nu cumva sa cumpar inca carucior de gemeni...ca poate...(mi-e si groaza sa scriu cuvintele astea) ca poate...unul o sa moara
a, crezut ca pica cerul pe mine cand am auzit...eh....trecem noi peste toate!
Va
si ma duc sa va citesc in continuare!!
KIKI
20+ cu 

unombun spune:
aoleo,am citit cit costa transportul ktului,recoltare,etc.ptr,celule stem si.................aproape cit o nastere sau chiar mai muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult.In conditiile astea,pa stem.Voi ce aveti de gind sa faceti?
raluk16 spune:
Cu greutatea sa stiti ca nu e tot timpul pe principiul ca nu vrei nu ca nu poti. Adica, na, intr-adevar, in perioada de greturi mancam la amiaza o felie de paine de secara prajita si seara un cartof mai mic sau o jumatate de cartof mediu (poate ca eu consideram ca nu mai pot de rau si doar asa imi trecea, si ar fi trebuit sa lupt mai tare...). Caloric foarte putin, dar de la salata de dinainte de sarcina, a insemnat mult. Tocmai de aia doctorul nu ma cearta ca am pus 15 kile in 18 saptamani, pentru ca stie ca mi-a interzis la sport si i-am explicat ca toate le-am pus in perioada de greturi cand am mancat paine. Cum au trecut greturile, cum am stagnat la greutate. Lapte cu cereale integrale dimineata, supica la amiaza, o salata la cina, si ceva fructe intre timp. Am mancat ceva dulce de Paste, parca, dar inainte de aia nu mancasem dulce de cativa ani (nici zahar, nici indulcitori artificiali, nici mustar macar, pentru ca contine zahar, deci strict de tot). Paine nu mai mancasem iarasi de mai mult de un an pana in sarcina (si nici produse ce contin faina sau amidon), cartofi la fel. Paste si orez foarte rar si numai integrale. Doar salate (de frunze in general, fara sosuri pe ele), fructe si lactate slabe. Sport 3 ore pe zi inainte de sarcina, acum doar plimbari. Inainte de sarcina mancam cam 700 de calorii pe zi (si daca faceam sala si inot), acum intr-adevar cred ca ajung la 1000, din dorinta de a-i da bebeului ce trebuie. Nu cred ca e mult.
Scuze ca m-am intins, dar nu puteti generaliza ca cele care se ingrasa in sarcina se indoapa toata ziua... sunt si care au probleme hormonale (eu am si cu hormonii tiroidieni, si cu insulina, deci din doua parti...). Endocrinologul cand m-a vazut prima data acu 4 ani mi-a zis ca sunt prima pacienta cu bolile astea ale mele pe care o vede sub 80 de kilograme, chiar daca si pe restul le tinea la regim si tratament. Asa ca efortul meu nu era in zadar...
Deci fiecare graviduta e diferita, si chiar la aceeasi femeie fiecare sarcina e diferita, cu o alta incarcatura hormonala, de aceea nu se manifesta la fel.
18+ 
monikus spune:
Buna burtici,
Iata ca acum am reusit sa intru si eu sa vad despre ce ati mai discutat azi. La mine la munca a fost o adevarat nebunie si, colac peste pupaza s-au trezit sa ne mai taie si din salariu
. Imi vine sa
. Dar asta e. Ma calmez cand ma gandesc la bebelina din burtica ca nah, acum ea e cea mai importanta.
Si acum sa trecem la mici comentarii legate de ce ati discutat voi cu atat voie buna astazi:
Claucia felicitari pt bebelina grasunica.
Am vazut ca ati vb de fructutze. Eu am mancat deja ciresele. 
Uve_got_mail m-a amuzat observatia referitoare la a ceva locul unei gravide. Eu am trecut o data printr-o faza super tare.
Acum jum de an eram plinuta bine si mi se oferea locul tot timpul crezand ca sunt gravida. Acum in schimb, se intampla destul de rar dar ma amuz tot timpul gandindu-ma la trecutul apropiat.
Adomnica, mi-ai oferit azi o priveliste minunata. M-am tot gandit cum am arata noi acum in ditamai ciresul. Chiar ca elefantzele.
Selen80 ce dragut ca ai avut timp sa cumperi deja multe pt bebe. Mie mi-e si frica sa cumpar. Stiu ca sunt paranoia dar nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca poate se intampla ceva cu bebe. Cat despre picioare umflate, la mine cedeaza daca le tin jum de ora ridicate putin.
Cat despre nasterea la spitalele particulare, eu am auzit ca e super ok atata timp cat nu apar complicatii. In rest, eu una m-as duce dar nu imi permit sa dau atatia bani. Si apoi, cat de rau poate fi si la stat? Nu cred ca e chiar oribil. Asa ca, o sa imi incerc norocul la Elias.
In rest, sper ca sunteti toate bine.
Si pentru ca nu am apucat si am tot uitat sa le multumesc fetelor care au pus pozutzele de la intalnire, iata ca le multumesc acum.
Roxxy sper ca lui Matei i-a mai trecut nasul. Iar tu Cristina ana ai un baietel de nota 10. Pacat ca nu am vazut-o bine si pe cea mica a Ralucai dar, poate data viitoare.
Eu inca nu mi-am simtit bebelina si sunt cam stresata dar trebuie sa se intample si la mine de acum... Sper sa iasa ok si TT. Mai am aproape 2 sapt pana iau rezultatul. Nu stiu de ce dureaza atat de mult la unele laboratoare.
Va
pe toate.
O seara placuta.
Monica
16+ cu 
raluk16 spune:
kiki bine ai revenit!
Doamne, ce oameni, cum am mai spus, ar fi un mare pacat si numai sa gandeasca asa ceva, dar faptul ca mai si spun cu voce tare, si-i spun chiar gravidutei... este peste puterile mele de intelegere! 
18+ 
monikus spune:
Mamaaaa ce de-a am mai scris si nici nu mi-am dat seama.![]()
Unombun, eu una cred ca zic pas la celule stem. Le voi recolta doar daca o sa castig la loto.... dar cum nu joc niciodata.....slabe sanse.![]()
Monica
16+ cu 
anamaria1979 spune:
Monikus stai linistita ca asa dureaza analiza asta. Cel putin la mine tot asa mult a durat.
Selen si eu am probleme cu picioarele. Dc gasesti o crema ceva da sfoara in tara. Am vazut ca a scris cineva Mustella parca.
monikus spune:
Anamaria multumesc pt raspuns. Am crezut ca face aia misto de mine cand mi-a zis vino peste 2 sapt.
Kiki bine ai revenit. Mie mi-ai lipsit. Si azi imi lipseste foarte tare si Roxxy. Vorbareata nu a fost cu noi azi. Bine, tocmai eu vorbeam care de-abia am reusit sa intru pe la voi
.
Monica
16+ cu 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Aprope de cedat scaunul in autobuz, pana acum de doua ori s-a oferit lumea...insa nu si azi dimineata cand ma dureau picioarele . Faza e ca tot femeile se ofera (prima oara o batrana, saraca), in schimb domnii stau lejer, asculta muzica sau citesc ziare ![]() .Insa mie mi-e si rusine putin...incerc sa...ascund burtica (cat se mai poate ![]() Gianina 20+ cu Loris Stefanbebe |
Exact asta am patit si eu...culmea ca numai femeile se simt sa se ridice barbatii stau ca ...sa nu zic ce....femeile probabil ca ne inteleg cel mai bine...hmm...credeam ca numai eu am observat asta...
KIKI
20+ cu 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 kiki bine ai revenit! Doamne, ce oameni, cum am mai spus, ar fi un mare pacat si numai sa gandeasca asa ceva, dar faptul ca mai si spun cu voce tare, si-i spun chiar gravidutei... este peste puterile mele de intelegere! ![]() 18+ ![]() |
Mersi!(poate reusim sa ne vedem cand mai vi pe la Cj).KIKI
20+ cu