Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanna81 spune:
problema cu spitalele private este ca nu au sectie de neonatologie. daca, Doamne Fereste se intampla ceva, ajungi tot la un spital de stat.
cu Euroclinic problema este ca NICIODATA suma pe care ti-au comunicat-o la internare nu este aceeasi cu cea de pe factura finala. intotdeauna este mai mare, MUUUUUULLTT mai mare.
Parerea mea este ca, indiferent de hibele sistemului public, este mai bun decat cel privat.
Ioana
22+ cu 
bebe Carol Ioan
Emy10 spune:
Monica, foarte probabil ![]()
caci aveam aceeasi DPN! :)
Eu merg la doctorul Horia Cioflan, dar la cabinetul lui particular asa ca nici nu stiu cum arata Polizu!
Chiar ma gandeam daca nu ar fi indicat sa il vizitez dinainte ca sa nu ma ia prin surprindere ![]()
22+ cu 
Iepurica
biaz29 spune:
Va salut si eu cu intarziere. Citindu-va, am senzatia ca am plecat intr-o calatorie indepartata. Intr-un fel asa si e. Intr-o inconstienta de zile mari, in loc sa muncesc cu spor, am facut un maraton de 24 de ore si am recitit romanul Descult. Tot am fost la serviciu la un examen si am facut alte treburi pe acasa, dar am evitat cu obstinatie sa lucrez la doctorat, desi asta ar trebui sa fie ocupatia mea principala. 
Monica, cred ca fiecare experienta ne modeleaza si nu ne lasa sa fim aceleasi persoane. E normal ca dupa o sarcina sau un copil pierdut sa nu mai poti niciodata sa privesti starea de a fi insarcinata cu aceeasi inconstienta inocenta ca prima data. E normal ca dupa o durere sa porti mereu o cicatrice pe suflet, ca un semn ca ai trecut pe acolo si ai razbit. Si e la fel de firesc sa te temi de un necunoscut care ameninta sa-ti schimbe radical viata. La fel cum este natural ca tocmai acest necunoscut sa te atraga ca un magnet, sa-ti devina cea mai draga dorinta a inimii si sa te faca sa treci peste toate aceste temeri, mai departe, in cautarea chemarii de a fi mama. Poate ca vei mai avea momente de temeri profunde (mai mult sau mai putin rationale) dar prin toate acestea, prin toate dificultatile si ingrijorarile care vor veni in mod inevitabil, speranta si credinta vor izbandi si te vor face mai frumoasa si mai puternica decat ai fost ieri.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
techila spune:
asa este, eu am discutat cu doctorita mea, daca nasc mai devreme de 36 de sapt ma vor trimite la Polizu pentru ca sunt cel mai bine pregatiri pentru prematuri. daca voi naste peste 36 sapt, voi naste la Euroclinic. acolo am mers de la inceputul sarcinii. ca sa iti raspund la intrebare, plata se face dupa ce nasti,dupa cele 3 zile cat stai internata acolo.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Emy, ce tare ar fi sa nastem amandoua o data Cu cine nasti?Sa sti ca eu am auzit numai de bine de Polizu. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 22+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar eu nu am auzit numai lucruri bune de Polizu. Am o prietena care avea ceva complicatii si au internat-o pe la 6 luni si asistenta i-a gresit medicatia si i-a dat tocmai oxitocina sau ceva de genul asta, ceea ce i-a provocat contractii si complicatii si mai mari si a fost astfel obligata sa stea internata pana la sfarsitul sarcinii.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
monica_dicut spune:
Hi hi Emy, e f bun prieten cu doctora mea. Cand am fost acum 2 sapt la dra mea la Romar si imi facea eco a venit si el. Tare simpatic si glumet (eu ca de obicei paranoia si el ma imbarbata)Se uitau ambii la placenta mea sa ajunga la concluzia daca are Iosup dreptate cu grad de maturare 2. Pana la urma au ajuns al un consens ca e 1-2..
Dupa ce am nascut data trecuta la fel, ma duceam aproape saptamanal la Polizu sa imi urmareasca uterul sa vada daca am eliminat toate resturile (ramasesem cu resturi de placenta..) Dra mea a zis ca daca nu le elimin cu medicamentatie imi face chiuretaj. Dupa tratament m-am dus sa ma vada la eco si l-a chemat si pe el sa ii ceara parerea (n-a mai fost cazul de chiuretaj) Tot asa imi daduse numarul lui in caz de ceva (dupa nastere imediat ea a plecat si ii era teama de vreo sangerare sau alte probleme) sa ma duc la el la cabinet.
Ceea ce vroiam sa subliniez este insa ca imi place mult de ei cum se sfatuiesc si cum se ajuta iar el mi s-a parut un doctor de incredere, sincer. Si ce mi-a mai placut ca acum 2 saptamani il intreba dra mea ca ce-i cu el la spital ca abia iesise din garda. Si el "pai cum, am o graviduta care naste si stau cu ea". Mentionez ca spunea ca are dilatatie abia 2 dar vroia sa vada cum evolueaza si ii era teama sa nu fie cazul de cezariana. Asta spune multe despre el.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Emy10 spune:
Monica deci il stii! Un dragut! :)
Nu pot sa spun ca il cunosc f bine, eu am mers prima data la el anul trecut caci auzisem lucruri bune despre el.
Si consider ca a fost cu noroc
caci nu mi-a venit sa cred cand am ramas insarcinata! Si am ramas cu el, desi multi s-au oferit sa ma trimita la tot felul de doctori care de care mai renumiti!
Si imi da o stare buna caci intotdeauna este taaare optimist si convins ca totul va fi bine!
22+ cu 
Iepurica
selen80 spune:
Fetele cu picioare umflate.......voi folositi vreo crema/unguent pt asta?? avem voie?? ma refer ori la cele care se gasesc in farma, gen lioton, ori din cele cosmetice (pt racorirea picioarelor sau mai stiu eu ce balarii scrie pe ele, ca n-am folosit niciodata...)
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
crocodana spune:
emy, multumesc pentru parola..
o intrebare...am fost azi la eco la iosup, totul e normal dar am totusi o nelamurire la care nu am fost pe faza si pe care o regasesc acum in foaie...placenta are gradul 2 de maturitate...
nu e mult prea devreme??
adica am facut acum 2 sapt tot o morfologie fetala la dr albu si avea gradul 0...a trecut de la 0 la 2 in 2 sapt????
nu am apucat inca sa citesc despre....care ar trebui sa fie gradul de maturitate la 25 de sapt?
24+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
techila spune:
eu mi-am luat pentru picioare de la Mustela - gama aia de viitoare mamici, doar ca inca nu am folosit-o, costa o caruta de bani
si ma dau si eu cand e situatia de nesuportat....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Cu cine nasti?