Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
Sa vedeti ce frumos o sa fie cand o sa montam patutul, o sa desfacem caruciorul sa-l pregatim, o sa spalam si o sa calcam lucrusoare, o sa ne pregatim bagajelul de spital... vaaaai eu abia astept perioada aceea.
DEsi al meu sot a zis ca monteaza patul abia dupa ce o sa nasc, pana ajungem cu el acasica. DAta trecuta va dati seama... joi am montat patutul cu carusel cu tot ce trebuie, am schimbat bani sa am marunt pt asistente, vineri am scos carutul si am spalat toate husele am (ca deh, statuse in magazin, in cutie dar...)am terminat bagajelul de spital si duminica am nascut (la 37 de saptamani...)Cu un weekend inainte pusesem tapet pt copilasi pe peretele cu patul.... asa ca saracu sot al meu cat am fost eu in spital da-i si demonteaza, pune alt tapet... prin urmare acum a zis ca numa dupa ce-l vede bine sanatos atunci le face (printre sticlele de vin 
)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
starchi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Eh, cam asa sunt eu acum. Dupa accident si moartea lui bebe si faptul ca era sa mor si eu mi-e frica sa ies din casa ca sa nu-mi pice drobu' de sare ![]() Eu ma mir ca am avut curaj sa raman totusi din nou insarcinata. cred ca a fost dorinta muuult prea mare si am facut-o inconstient, nu am stat prea mult pe ganduri. Desi m-am trezit plangand intr-o dimineata prin octombrie (chiar de ziua lu barbatamiu ) ca eu nu mai fac niciodata copii. Va dati seama ce cadou i-am facut. DAr nu stiu cum sa va explic, am deschis ochii direct cu lacrimi in ei, probabil si visasem ceva nasol... si primul gand asta a fost si am plans pana seara de nu ma puteam opri de niciun fel.ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 22+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
felicitari pentru curaj!Si capul sus, de data asta o sa fie bine!
Mai e putin si o sa vezi ce grasunel haios o sa ai in brate

techila spune:
la Euroclinic nasterea prin cezariana costa 90 de mili, suma ce include cazare, mancare...si nastere. se percepe o taxa de nu mai stiu cat daca vrei sa stea cineva cu tine, dar persoanei i se ofera contra acestei sume cazare intr-o camenra langa a ta si mancare. intra pe net ca au acolo si tarife, plus ca te poti duce sa vezi cum este pe viu. eu acolo voi naste![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
unombun spune:
brrrrrrr,apropos de frici in sarcina,de la inceputul sarcinii,de cite ori merg la toaleta,merg cu fricuta,ca sa zic asa,nu vreau sa vad singe,uhhhh si pina la nastere,tot asa...nu mai spun de mersul la doctori si analize,stat in picioare cind nu e cazul,burtica dureroasa,etc...si eu am pierdut o sarcina in 07 si anul trecut nu am facut decit sa ma rog,sa merg la Bucuresti pe la biserici,prin alte locuri in tara,ca sa imi fac curaj.Nici acum nu stiu ce curaj am avut cind am hotarit liber la bebe.Barbatul saracul a zis ca il facem cind vreau eu,numai sa nu ma mai vada suferind si iara sa o luam de la capat cu internarile la maternitate,offfffffffffff
Asa cu voi mai ma destind,mai uit de frici
unombun spune:
techila,cu cit timp inainte de naster e cazul sa ma duc la materintatea particulara sa gasesc doctor,etc,platit,tot?Ai idee?
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui anadomnica Mi-am mai adus aminte ce voiam sa va intreb: care fete sunteti soferite?? Am auzit ca am putea circula cu o hartie de la medic sa nu mai fim nevoite sa purtam centura de siguranta?? Tare bine mi-ar prinde ca eu conduc cam multisor si deja mi-e jena pe burtica sa o tin. Voi ce stiti? Ati condus in sarcina cu centura ?? pana la sfarsit? Doamne ajuta! 16+Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Femeile in stare vizibila de graviditate sunt scutite de la portul centurii de siguranta. Nu stiu insa daca trebuie sa ai o adeverinta la tine
Ioana
22+ cu 
bebe Carol Ioan
peste 4 pagini m-am trezit si eu sa raspund.
pe de alta parte eu port centura si no voi purta pana cand va fi posibil lucrul asta. nu stii cand poate sa te salveze.
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui unombun Asa cu voi mai ma destind,mai uit de frici ![]() |
Si uite asa trec zilele, saptamanile, lunile... si acum ne vedem cu bebe in brate.
Eu nu vreau sa nasc la particular din 2 considerente:
daca te apuca nasterea inainte de 36 de saptamani nu te primesc si daca Doamne fereste e o problema cu bebe sau cu mama te trimit tot la stat pentru ca ei nu au dotarile necesare.
La ei e bine sa nasti doar daca nu ai probleme.
Eu am mai spus. Am ales Polizu, este de stat, dar este foarte foarte bine dotat (exista si o vorba ca in Bucuresti mai presus de Polizu e Dumnezeu pe neonatologie). Apoi am incredere in doctora mea ca va lua cea mai buna decizie in ceea ce ma priveste. Daca va fi nastere naturala, va sta cu mine tot travaliul. Daca prin absurd va fi plecata exista o alta doctora la fel de ok care o va inlocui (ele oricum sunt mereu de garda impreuna). Sotul cred ca va fi lasat sa intre la mine (daca nu chiar sa asiste) iar bebe clar va sta numai langa mine din prima clipa.
Stiu ca parca a fost discutia daca sa fie sau nu prezent tatal la nastere. Sotul meu, dupa cele intamplate anul trecut s-a jurat ca orice ar fi nu ma va mai lasa niciodata singura sa sufar sau sa ma chinui. EL vrea sa fie acolo iar eu il inteleg.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu

O noua viata
Emy10 spune:
Monica ai perfecta dreptate!
Si eu, la inceput am spus ca voi naste la un spital particular, respectiv Euroclinic. Insa cand am aflat ca daca este vreo problema te trimit la un spital de stat, nici nu ma gandesc.
Asa ca doctorul meu fiind la Polizu, voi merge si eu tot acolo caci am auzit lucruri bune despre Polizu!
Monica, ne vom intalni acolo :)
22+ cu 
Iepurica
crocodana spune:
fetelor va rog..un pm cu parola de la contul comun..
multumesc frumos
24+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
monica_dicut spune:
Emy, ce tare ar fi sa nastem amandoua o data
Cu cine nasti?
Sa sti ca eu am auzit numai de bine de Polizu.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
22+ cu
O noua viata