Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 11
kemsy spune:
Am cautat si am gasit centura, se numeste besafe.
http://roma.kijiji.it/c-Abbigliamento-e-accessori-Abbigliamento-donna-BE-SAFE-CINTURA-DI-SICUREZZA-PER-GESTANTI-PRENATAL-W0QQAdIdZ125853749
In stanga jos, imaginile de marit!
Gianina
20+ cu
Loris Stefan
bebe
monica_dicut spune:
Mai este si la CMU, med New Life, Life Memorial Hospital (Medlife) nu cred ca mai este alta... la CMU mai nou au si nastere in apa... ma bate un gand
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut unobum costa in jur de 2000 de euro nasterea la o clinica privata in Bucuresti. selen sa ne pui poze cu camera ursulicai ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 22+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
mai avem de aranjat cate ceva....dar cum e aproape gata, sigur
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!nunta
9 luni
monica_dicut spune:
Din pacate eu nu am camera separata pentru Atomix. Patutul va sta cu noi in camera... deci nu am idei sa-ti dau din pacate.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
O noua viata
starchi spune:
Monica, iti inteleg fricile si sunt normale. Si mie mi s-a intamplat la prima sarcina ..bine chiar si acum sunt prezente dar nu cu aceeasi intensitate.
Asa cum spunea techila si celelalte fete - e foarte importart sa traiesti clipa si sa gandesti pozitiv. Daca pici pe panta fricii de orice, tare greu mai scapi.
Imi aduc aminte f bine ca la prima sarcina dupa ce il nascusem pe matei si scapasem de fricile sarcinii (pierdusem 2 inainte), cele legate de cat de intreg e copilul dupa ce l-am nascut, cele ale mortii subite, ma navaleau altele legate de ceea ce se va intampla mai tarziu: sa nu cada, sa nu se opareasca, sa nu il calce masina....etc. Si ma gandeam ca ca trebuie sa fac muulti copii, cat mai multi sa nu simt o durere foarte mare in caz ca il pierd pe primul 
.
Dupa care am inceput serviciul si am vazut parinti relaxati care isi plimbau copilul fara aceste frici (eu nu-l scoteam din curte in paranoia mea de a nu mi se intampla ceva), il lasau la bunici cu saptamanile, in we la bone sau cu vecina in parc, mi-am mai venit in fire. Asa ca treptat-treptat mi-am revenit.
Asta nu inseamna ca acum nu mi se inmoaie picioarele cand vad stiri cu copiii cu diverse probleme si ma gandesc cum ar fi fost daca sau ce ar fi..
A, ca sa nu spun ca nici nu concepeam sa sofez cu copilul in spate, mi se parea cel mai riscant lucru de pe lume.
Cred ca aceste frici fac parte din datul de a fi parinte si, cu timpul, o sa invatam sa le gestionam cat mai bine.
Starchi
unombun spune:
monica,pe mine ma bate un gind foarte serios in legatura cu maternitatile particulare,nu de altceva,dar am inteles,am mai citit ca acolo,de exemplu si la o nastere normala nu o lasa pe femeie sa stea prea mult in travali,intervin doctorii,intorc copilul,etc,termina repede si serios si bineinteles ca stiu ei cum sa faca sa iasa bine,nu-i invatam noi,pe cind la stat.......nu vreau sa plec traumatizata.Cit dau la toata echipa,ca sa-i imbunez,la stat ,sau poate mai scap vreo asistenta sau infirmiera si am un show mai bine m-as duce la mai sigur.Dar sa incep sa string bani
claucia spune:
Unombun, cele 3 mari si late sunt Euroclinic, Medlife si Regina Maria. Din cate am mai citit si eu (desi o sa nasc la municipal ca si prima oara) Medlife e cel mai ieftin, parca Euroclinic cel mai scump.
Oricum la Medlife costa si cezariana si nasterea naturala la acelasi pret si anume parca 4950 (tocmai m-am uitat pe siteul lor)
Mai e si cazarea parca de platit si cam atat. La Euroclinic am inteles ca in jur de 9000 RON.
Clau
22+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
anadomnica spune:
Fetelor, ma bucur ca v-ati delectat cu calendarul trimis si v-ati amuzat cu filmuletul.
Kemsy - multumesc pt. link. Sa vad daca gasesc pe undeva prin romanica sa cumpar... sau daca nu de pe net de pe undeva - chiar simt nevoia de acum sa proteejz putin burtica. Sa stii ca mie mi-a prins bine parerea ta si uite ca a dus si la o solutie mult mai buna din punctul meu de vedere decat renuntarea la centura, asa ca nu-ti pot fi decat recunoscatoare

selen80 - eu ajung la amenajarea camerei pt. bebe abia prin august (atunci primesc si concediu si apoi intru direct in prenatal) ... asa ca intaresc si eu cererea Monicai de a ne pune poze ca sa ne inspiram si noi, astea cu burtici mai mici
. Oricum, iti doress sa te bucuri la maxim de aceasta deosebita activitate 
Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
monica_dicut spune:
Eh, cam asa sunt eu acum. Dupa accident si moartea lui bebe si faptul ca era sa mor si eu mi-e frica sa ies din casa ca sa nu-mi pice drobu' de sare 
Eu ma mir ca am avut curaj sa raman totusi din nou insarcinata. cred ca a fost dorinta muuult prea mare si am facut-o inconstient, nu am stat prea mult pe ganduri. Desi m-am trezit plangand intr-o dimineata prin octombrie (chiar de ziua lu barbatamiu
) ca eu nu mai fac niciodata copii. Va dati seama ce cadou i-am facut. DAr nu stiu cum sa va explic, am deschis ochii direct cu lacrimi in ei, probabil si visasem ceva nasol... si primul gand asta a fost si am plans pana seara de nu ma puteam opri de niciun fel.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
22+ cu
O noua viata
unombun spune:
monica, chestiunea e ca un doctor,daca vrea,stie ce sa faca sa fie repede si bine.Dar sa stau dupa toata echipa inainte,sa scap vreunul din greseala sau sa nu-mi aduca copilul la pat dupa cezariana,daca nu pot sa ma dau jos,sa ma forteze,chiar nu vreau asa ceva.Sau sa incep sa stau la negocieri daca e de cezariana sau nu..ca ar fi in stare doctorul de la stat,oricit l-as cunoaste(in ghilimele).
asa mai bine dau un ban,dar vorba aceea,ca in filozofia chineza-sa fie echilibru intre yin si yang-adica dau dar sa si primesc,pe cind la magarusii astilalti pot da si de primit,sa mi-o iau.