Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Magazinul Prenatal de la noi tocmai s-a desfiintat

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna si de pe litoralul insorit!

Ca de obicei recuperez mai greu lunea...ieri seara am incercat sa intru pe forum si pe contul de poze, am reusit timp de...jumatate de ora cred, am vazut pozele din parc (ce grup colorat si frumos!) si cateva albume (sunt de acord ca avem o odisee ffff frumoasa, si sigur vor iesi niste copii si mai si!) si apoi mi-a picat netu' lua-l-ar gaia!

Cred ca n-are rost sa mai mai bag la discutii expirate de vreo 2 zile, vroiam doar sa raspund la ce a intrebat Anadomnica legat de centura: eu nu o mai port de vreo 2 luni (bine, eu fiind in dreapta, dar chiar si ca soferita n-as mai purta-o), si nu am nici o adeverinta sau alta hartie de la medic......ca doar se vede cu ochiu liber burtica, ar fi culmea sa se trezeasca vreun "curcan" sa comenteze ceva.....

Eu in weekend am mancat corcoduse verzi, de cand le pandeam la vecini sa mai creasca, sunt innebunita dupa ele (sper sa nu existe vreo interdictie....) - si avem noroc ca sunt cateva crengute care atarna la noi in curte...deci sunt ale noastre, nu??
de cirese inca nu mi s-a facut tare pofta, in schimb as manca struguri la greu

ce sa va mai zic....a, avem mobila montata pt ursulica!! mai trebuie sa ma ocup de "decoratiuni", sa mai coloram camera, ca mobila e lemn "natur"....
soacra-mea a cumparat deja cateva lucrusoare pt nepotica...aveam emotii cand mi-a zis, dar chiar a luat lucruri dragutze si utile, body-uri, caciulite, manusi, pijamalutze...dar i-am sugerat (sper sa tina cont) ca vrem noi sa-i cumparam costumasele, hainutzele de "exterior", pt ca am vazut atatea si atatea lucruri dragutze dar in acelasi timp si atatea uratzele, incat nu vreau sa ma risc....si sa-mi imbrac copilu urat ca sa n-o supar pe ea sunt cam rea, nu??

hai ca m-am intins....va

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

cit mai costa o nastere la o maternitate particulara in Bucuresti?Nu de altceva,dar la mine la Ploiesti arata bine,zic eu,saloane ok,ea cladirea ok,e curat,chiar si papa buna,n-am crezut ca o sa cer de 2 ori mincarea(!) asa de buna era si multa,dar personalul parca e beat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ulissa spune:

Buna!
e bine sa porti centura pt ca, in caz de accident (Doamne fereste!), te poate salva. E bine, de asemenea sa mergi cu viteza mai mica decat de obicei :) eu vorbesc din punctul meu de vedere ca sunt Schumacher si acum (19 sapt) :)) ..dar port centura.

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Mi-am mai adus aminte ce voiam sa va intreb: care fete sunteti soferite?? Am auzit ca am putea circula cu o hartie de la medic sa nu mai fim nevoite sa purtam centura de siguranta?? Tare bine mi-ar prinde ca eu conduc cam multisor si deja mi-e jena pe burtica sa o tin. Voi ce stiti? Ati condus in sarcina cu centura ?? pana la sfarsit?

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Suuper faza cu ciocanul! Mi-a placut mult.
Si calendarul de asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Selen, tu erai cea care zicea ca are o prietena ce si-a adus patutul din It???Ointrebi pe prietena ta de unde l-a luat? Ca v-am zis, unul de ala aici e 7-800 euro, sau poate nu am vazut eu bine.
AA, am primit si noi prima oferta, un carucior de la proprietarii casei unde stam cu chirie . Nu stiu cum arata, si daca il luam.
Dar daca nu-mi place, cum ies eu din situatie??

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Ola fetelor!!!

N-am reusit sa citesc chiar tot pt ca am avut un episod nefericit cu randunelul meu carea fost lovit de enterocolita in acest we. Tare mi-as fi dorit sa va intalnesc in Cismigiu, mai ales ca e parcul lui preferat. Pls, trimiteti-mi si mie parola sa va vad si eu .

Am si vesti bune: joi am fost la echo la Iosup, am o umflatica sanatoasa de 577 g la 23 de saptamani !!!

In legatura cu poftele: CIOCOLATA si INGHETATA cu ciocolata sunt pe primul loc. De 2 dimineti (respectiv orele 6.30) mananc cate 6 bomboane cu ciocolata si un bol de inghetata cu ciocolata si cu dulceata de afine sau mure. Cred ca am neuromul insarcinat cu tripleti. Abia astept sa termin nesuferitele alea de bomboane si cutia de inghetata ca nu mai pot sa dorm noaptea de pofta.

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

unobum costa in jur de 2000 de euro nasterea la o clinica privata in Bucuresti.

selen sa ne pui poze cu camera ursulicai

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Kemsy, nu eu am zis de patut...

Techila, nu stiu la ce dr aveai programata morfologia, dar daca vrei la Herghelegiu, ti-o "donez" pe a mea de pe 21 mai, daca te ajuta.......

Starchi, felicitari pt umflatica!

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

monica,eu stiu de euroclinic,regina maria si........o mai fi vreuna?medlife,parca..tu mai cunosti,te rog frumos?/

Mergi la inceput