Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
Coooffee....
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Coooffee.... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ia de la mine,daca vrei...dar e cam slaba si cu lapte....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
Perfecta !
, multumesc miha !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
Neata
Am fost ieri la eco si nu am nimic periculos,niste galme hormonale si cica sa ne punem pe facut puradei![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
asa buna cum numai eu stiu sa fac ![]()
anca ma bucur ca nu e nimic grav...iar la faza cu pus de facut puradei, vreau si eu in club.
mihalea sa nu cumva sa vii fara de poze cu dodo si printesica, da???? daca uiti camera, nu ma intereseaza, eu vreau poze.
si acum sa va dau raspunsul la intrebarea pusa
de mine
:
de ce femeile vorbesc mai mult si barbatii ar tb sa gandeasca mai mult??? pai uite de asta: femeile au 2 guri si vorbesc cat pt amandoua, iar barbatii au 2 capuri, dar gandesc de cele mai multe ori cu cel de jos 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
sorana spune:
Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza economica mondiala?
Optimistul: vai, vom ajunge cu totii sa cersim...
Pesimistul: De la cine?
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
sorana spune:
Da Iulia - filozoafa ma fac cand o sa fiu mare ![]()
Am uitat sa va zic ca Misha n-are net. Cica tre' sa dea o gaura sa scoata antena
Oana ... poate te duci tu cu bormasina sau ti-a trecut de dat gauri in pereti?
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
da...am fost sa ma intalnesc cu gabi...vazut pitica motata,frumoasa foc,ba mai mult are si cercei,dar...
..am uitat aparatul..si cu telefonul nu m-a dus capul sa fac poze...beyy,si nu-s blonda...dar mi-s aiurita rau...
delphi,

,dar tu esti de vina,ca n-ai dat cafeaua de dimineata...
am vorbit si eu cu misha aseara,ma speriasem ca nu da nici un semn....n-are net...in rest sunt bine...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
aaaaaaaa.....deci asa......nu ai facut poze....si dai vina pe mine ca nu am dat
de dimineata....
uite de data asta trec cu vedere, caci numai DD iarta, dar data viitoare nu mai scapi asa usor.
in alta oridine de idei....eu mi-s revoltata toata...dinn cap pana in talpi...motivul: soacra
oare cum pot scapa de ea mai repede? nu aveti vreo idee?
ultima gafa a facut-o aseara si daca nu era si mama cu mine ii ziceam sigur vreo doua. ne-a zis, mie si lu max, ca noi dormim si nu facem copii
ce a fost in mintea mea atunci, nu va pot ezplica in cuvinte, ca o ajung pe oana, poate si mai rau, imi inchid contu astia.
eu care ma duc si ma caut prin toti dr si ma testez si ma analizez si iar dr si dr, si vine ea senila senilelor sa imi spuna ca eu dorm in loc sa fac copii.

poate daca as merge cu distantierul intre picioare o sa ma creada ca am alte activitati noaptea in loc sa dorm. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
Am eu cateva metode prin care ai putea sa scapi de ea

(a se citi otrava)
si in final 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria