Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Oana,Mihaela , la noi la Romanica suntem la faza cu trimisul scrisorilor de catre medici in stadiul www.youtube.com/watch?v=148dowDhkVY&eurl=http%3A%2F%2Fecou%2Ebiz%2F&feature=player_embedded" target="_blank">asta ...asa ca mai tre' sa treaca ceva vreme pana veti primi scrisori made in Romanica

La multi ani Elene si Constantini

Sorana, ce filozoafa esti

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vai iulia, unde le gasesti mama???

te !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

La Multi Ani tutoror sarbatoritelor

Auziti?Da un vin rosu nu dati?

Cadano' cum fu la balaceala?

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

irina, fu ud !!! am ajuns si la mama, unde piscina Soniei astepta cu apa calda-calda si S s-a delectat deci cu apa pana s-a terminat soarele. si pe urma mi-a servit 4 bucati voma, cu resturi de ciuperci.. si eu nu-mi amintesc sa ii fi servit asa ceva ... egzplicatia mea, mai mult decat logica , a fost ca are o ciuperca in stomac si cand vomita ies bucati din ea !!! extrem de stiintific...da pana la urma ma aflat ca a scapat in pateurile cu ciuperci, deci n-am revolutionat medicina nici azi ! Lasa, ca mai e si maine o zi !

io n-am inteles intrebarea ta, Delphi ma duc sa mai citesc odata

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

de ce femeile vorbesc mai mult si barbatii ar trebui sa gandeasca mai mult?

stai ca am dat-o cu copy/paste, ca tot nu inteleg... cum adica de ce femeile vorbesc mai mult? ca d-aia`s femei !!! si barbatii ar tb sa gandeasca mai mult... pt ca altfel nu sunt in stare sa scoata o idee coerenta pe gura

e bine? mult !

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Cadano' esti de coma [:)))]

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

si revin la de ce trebuie sa gandeasca barbatii mai mult... Al in emisie (a ajuns si la carcotasi ) citea ceva cu coreeni... si saracu, barbat fiind, nah a dat-o din una in alta pana a ajuns sa le zica " coereni" asa ca a primit de ziua lui parca,anul trecut, un tricou pe care scria ceva cu " coereni" tre sa il sap de unde e ascuns el, sa vad e scria exact pe el

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

noapte buna, stilatelor. sa visati frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Anca ce dansatoare ai tu
Delfinas - cica o femeie spune cam 20.000 cuvinte pe zi in timp ce un barbat cam 5.000

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

mare talent,la 3 ani o duc la dansuri
Doar 20000?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata....!beeyy,ce-i cu voi?a dat strechea si io nu stiu?frumos ne sade pe pagina 2....
delphiiiiiii,unde esti mama?unde-i mea?nu-ti terminasi noile treburi?
vio,cu intarziere zic si eu la multi,sa traiti cu numele si tu si micul karateka!si multe
andata,ca bine ii zici cu explicatiile date catre barbati....
kay,cum se mai simte sonia?
eu azi ma intalnesc cu dodo,sa vad si eu pe izabella....daca nu uit sa iau camera,fac si cateva poze... blonda,nu-s da'uituca ,da...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput