Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

dragutzelor,va multumesc pt urari!
Miha

Delfinuto,da-i ignor lui socrela nu se merita...o sa tot auzi din astea

aha,deci de asta vorbesc femeile mai mult!

Misha,hai cu internetu' sa ne mai povestesti de Alexutz

va si va pe toate....

PS mai strigati-o si te Gabitza sa vina la apel!
ca imi e dor de ea

Gabiiiiiii

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si daca ajung la racoare vii sa-mi arunci un blid de mancare printre zabrele?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, vreti capitol unde sa va plangeti de soacre? hai, ca n-am idei de capitol nou .

Delphineaso, n-ai zis nimic??!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

MB fa tu capitol acolo ... sa fie
Vero - foarte tare soacra ta. Are talent si aptitudini sa o ajunga pe a mea (Doamne fereste!).

GABIIIII

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Capitol despre soacre?!De ce mah vreti sa luati pauza si sa scriu numaii eu???
Hai ca beau si eu cafeaua acum si poate imi revin,sa va pot povesti ce noapte de cosmar am avut.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca se face capitol de soacre o sa se epuizeze sub f repede si cu audienta maxima

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

MB fa capitol cu ce vrei tu....mie oricum nu mi-ar ajunge un miliardd de capitole sa vb despre ea.
sorana soacra mea e inimaginabil de...., inconfundabila, de neegalat, de.......si etc si etc si are doar 4 clase...atat. daca avea si scoala mai multa cred ca muream demult. stiti vorba aia: cel mai destept cedeaza intotdeauna primul, eu cedez, dar pana la un puct. peste ala chiar nu pot trece. ei...ea are nesimtirea de a trece si de acel punct..si aici ma face la oase...adica la creier. pana intr-o zi cand oi bufni-o de nu o sa se mai ridice ever.
fetele un spital de revergorat fortili mintale se este in ro? si de ce va intreb asta....am nevoie urgent, nu chiar urgant, dar de prin iulie asa e nevoie maxima de nervi de otel, nesimtire si toate cele....vin cumnatii si cumnatele mele acasa
le-am pregatit asa in minte un program artistic deosebit. max nu stie nimic. si atunci sa il vad...eu sau fratii? eu si ei impreuna nu se poate....le-am dat "n" sanse dar bunatatea si bunul meu simt nu sunt pres pt ei sa se stearga de neroi. macar de era praf, dar ei vor sa intre cu ciobotili pline de glod cum se zice la mine la moldova in casnicia mea....si eu nu sunt deacord cu asta.
haideti ca iar m-au luat dracii de cap...ma duc sa trag o ca si asa max nu e....si sa-mi continuii trebili
dar inainte de a pleca sa va mai intreb ceva. ajutati-ma si pe mine cu idei, sfaturi sa pot sa ii spun lu max ca m-am reapucat de fumat. el stie ca eu nu mai dar nu e tocmai asa....si m-am saturat de starea asta de-a pisica si soarecele.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

And the winner iiiiiiissssss ... Number 46!!!

poftiti la soacre!!

Mergi la inceput