Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Mihaela, la mutli ani si Elenei tale !pe la noi... vrei sa spui la noi in Europa, nu??? ma duc sa ma trezesc, sa imi fac un dus si sa plec la piscina ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
oana,la noi in romania,de ce crezi ca radeam in hohote?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
neata motzatelor.
ca am vazut plangeri de la cineva, si nu vreau sa-mi stric firma.
LA MULTI ANI
Elena de Dodo si Elena de Mihalea
La Multi Ani
si Constantinilor, Costicelor si tot neamul lor.
Si eu am sarbatoriti in familie, slava cerului...In primul rand mama,nasu,nasii de botez sunt Costica si Elena, sora lu taica`miu, fiu`su al mai mic, o verisoara si soacra`mea
eu azi sunt libera si maine asa ca imi permit sa trandavesc. sper sa-mi iasa planu planuit.
kokyi daca ai de gand sa faci vreun gest sa o ajungi pe oana, te rog din tot sufletul meu ala mica, sa-mi lasi si mie unu maica. ca si eu am niste noduri in gat si limba mi-e franjuri de cate ori ma abtin sa nu duhnesc pe cineva. de fiecare data cand ii vad numele imi vine sa-i spun 2 vorbe de sa nu ii mai trebuiasca DC in veci si-n pururi. azi sunt foarte nervoasa...si nimeni altul decat max mi-a facut nervii. ca voia sa-i luam lu masa nu stiu ce flori scumpe. macar de ar aprecia baba, dar asa....pt ce sa arunc cu bani in caini? sunt frumoase si cele ce le-am luat. azi o urasc pe soacra`mea.
oana dupa aceasta incursiune a mea de lost in space, o sa-ti spun ceva. dar mai ai nitica rabdare.
pop mahala
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
maaaaai, Delphi... mor acilea de curiozitate !!!
ZIIIII-MIIIIIIIIIIIII !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
andata spune:
Miha, sa iti traiasca fata si spor la cumparaturi.
Delphi, la multi ani si pt. mama, nasu, nasii de botez, matusa, varul si verisoara ta. Pt soacra-ta nu-ti urez ...
Distractie placuta tuturor celor care merg in vizita la Elene sau Constantini
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kay maaaaai, Delphi... mor acilea de curiozitate !!! ZIIIII-MIIIIIIIIIIIII !!! |
nu mori tu puiule asa usor. nu te las sa te duci asa de graba. iti fac bush la bush, masaj la talpi numai sa nu te pierd.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
kay spune:
oooo masaj la talpi 
daca nu-mi zici in 10 min, sa stii ca io plec la baldabac, si mai vin diseara !!!
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
ancadragoman spune:
Avem 2 filmulete de aici incolo http://good-times.webshots.com/video/3010315740101626593wBpFQM
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
violeta69 spune:
La multi ani ! si de la mine, Elenelor si Costantinilor si din mahala si de pe langa 

am si eu pe Costin al meu, ca asa-l mai cheama pe puiutzul meu
nu i-am luat bomboane
am uitat!...sa vezi ce-o sa-mi faca deseara! 
(de mine nu mai zic,ca e doar nume de botez ,Elena!
)
sa aveti o seara frumoasa si sa nu beti prea mult ca e cald ![]()
va
pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
delphi, am plecat ! diseara sa cetesc aici ce ai de zis ![]()
mahalaua !
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kay delphi, am plecat ! diseara sa cetesc aici ce ai de zis mahalaua ! |
e sicret fata....nu tre sa stie tot poporu trebili meli cu tini...eu sunt si rusinoasa de cand eram mica...
vio fata frumoasa, cu ochi schimbatori si buze rujate....tu esti elena?? pai LA MULTI ANI maica, sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti tu. si aceleasi urari la care adaugam sa asculte de mami si sa fie ai cuminte si Costinului tau.

poze, Just Me
ambitioasa