Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Da-mi PM fatah...

Uitasem sa inchid teveul si iar ma bodogane Nea ca fac rau La mediul care in inconjoara

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere si i-am spus:
- Sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de niste masini si alimentat cu lichide. Daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare, te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata.
Si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea la chiuveta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

Da-mi PM fatah...

Uitasem sa inchid teveul si iar ma bodogane Nea ca fac rau La mediul care in inconjoara

ca sa te poti balaci listinita, ti-am trimis un pm scurt....dar cu detalii revin dupa, da??
sa va balaciti listiniti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!! Tot inainte cu sanatate, iubire si tot ce e mai bun!!

ma intorc la ceaiul meu, poate ma trezeste; azi-noapte m-am perpelit pe o mie de parti pana am reusit sa adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tutror Elenelor si Constantinilor!!!

La multi ani Mihaela pt fetita ta si tie Violeta la multi ani n-as fi ghicit ca te cheama si Elena!

Delphi soacrele in general dauneaza grav sanatatii,am zis.

Kay balaceala placuta abia astept weekendul sa ma balacesc si eu cu trupa ,la Crivatul,nah ca acum ai si adresa

Ehhh acum sa-mi termin si eu cafeaua cu zaharina evident,mi-o facut-o fii-miu ala mare si tare buna a facut-o.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

nu-mi povesti cat de grav dauneaza soacrele....si neamurile barbatului...doamne de stiam in ce ma bag...zau ca nu-mi mai trebuia nimic

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Delphi, asta cu soacra imi aduce aminte de un banc pe care l-am citit zilele trecute si care zicea cam asa:

Soacra, pe patul de moartre, catre ginere:
- Sa repari pendula aia de pe perete...
- O repar, mama soacra, o repar, dumneata concentreaza-te acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Iulia nu fii suparata mama ... eu incerc sa ii arat si Monicai diversitatea lumii. Adica unii dau alcool (vin de impartasanie) copiilor de mici, foarte mici. Mie mi se pare aiurea, eu as interzice asta prin lege. Alcoolul chiar are consecinte negative. Dar asta e, fiecare gandeste in felul lui ... Pe de alta parte pufuletii sunt considerati nocivi de catre unii - eu ii consider inofensivi. Ceea ce eu consider o mare greseala, altul considera normal si invers.
Greu este sa ii explici propriului copil ca ceea ce este bun si corect pentru mine este rau si condamnabil pentru altul. Si ca exista consecinte ale alegerilor pe care le faci.
Greu de acceptat incrancenarea unora, convinsi ca detin adevarul absolut. Normal ar fi sa iti spui parerea dar si sa realizezi ca fiecare are dreptul la opinie ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

oana nu ma lua cu engleza ca eu am fost si bolnava cand am fost mica.
nu v-am zis. mi-a povestit mama cand am mai prins si eu la minte, nu ca as avea cine stie ce minte acum, dar la botez nenea m-a scpat si am dat cu capu de cristelnita...si de frica impactului toti neuronii au fugit in calcaie...de asta gandesc eu mai bine cu picioarele si nu cu ceea ce gandesc de regula oamenii sanatosi.
intrebare intrbatoare: de ce femeile vorbesc mai mult si barbatii ar trebui sa gandeasca mai mult?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anca ce dansatoare ai tu
Delfinas - cica o femeie spune cam 20.000 cuvinte pe zi in timp ce un barbat cam 5.000

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput