Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!
Raspunsuri - Pagina 15
andata spune:
Puppa, multam fain de
. Sa-ti traiasca Elenele si voi pe langa ele.
Dodo, la multi ani micutei tale.
kay, m-a impresionat mult gestul celor de la clinica.
La multi ani si tuturor Elenelor, Constantinelor sau Constantinilor sarbatoriti astazi.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Anca ,in opinia unora ,chiar si a unor DC-iste suntem ...eu una sunt sigur imperfecta ![]() Edit: Na,ca-mi refulai frustrarile ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
ete....apropo de frustarile poporului roman?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay auzi ce-ai cu perfectiunea??? eu ma chinui sa devin PERFECT rotunda ![]() iote 6 cai frumosi ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
eu nici macar nu ma chinui

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kokiy Oana, la cat de incordata am eu coarda acu' ...si la cate mesaje tampe de pe DC am adunat, si am inghitit in sec si am zis pas,si n-am raspuns ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
si eu la fel...uite inca o frustare si din cate stiu eu nu e bine sa te abti ca iti pica rau

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
kay spune:
LA multi ani, Elena mica
si tuturor Elenelor mari ![]()
am si eu... hahaha Elene in familie.... ba si nascuti azi... ma duc sa ii trezesc, sa le urez ![]()
acum, dupa ce m-am epuizat
VA ROOOOOG, sa dea carea un latte, mediu, cu un shot si zahar brun... se poate ???
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
La multi ani pentru sarbatoritii si sarbatoritele zilei!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mihaela77O spune:
'neata...mersi puppa de cafea,da'eu vreau coffe de la delphi...delphiiiiii,unde esti mama?
beyy,am si eu o elena azi,pe fiica-mea,asa ca tre'sa merg sa ii cumpar ceva,of course
dodo,la multi ani si pt elena ta si pt toti cei care au in familie elene si constantini!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
oana,foarte frumos gestul celor din sua...pe cand si la noi...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
Mihaela, la mutli ani si Elenei tale
!
pe la noi... vrei sa spui la noi in Europa, nu???
ma duc sa ma trezesc, sa imi fac un dus si sa plec la piscina
copilul are costum de baie mai frumos decat mine
nu-i cinsitit...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kay Mihaela, la mutli ani si Elenei tale !pe la noi... vrei sa spui la noi in Europa, nu??? ma duc sa ma trezesc, sa imi fac un dus si sa plec la piscina ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
E uite ca vroiam sa te vad pe tine cum aratai in costum roz cu aaripioare
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)