Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

adadana bine ai venit in grupul de aici. e un loc unde nu vei avea timp sa te plictisesti pt ca fetele, dupa cum ai vazut sunt f mai active si iti doresc sa apara o barzuta la usa ta cat mai repede

Ioanact luna viitoare sigur va fi cu ochi

deva sa iti traiasca finutul. e adorabil si sa de DD sa ne arati in curand pozici cu bebicul tau. L-am trecut pe Vlad pe pomelnicul parintelui la sf maslu si sa duceti cat mai multe pomelnice pe la manastiri unde se citeste psaltirea zilnic, sa se intample o minune cu el. sa il duca parintii la mormantul pr arsenie boca de la prislop

laura te asteptam cu vesti noi despre pruncuta ta si starile tale sufletesti

sandaa, anadomnica,andrasonia,sissica, stuartva poop de o mie de ori pe toate si va doresc tot binele din lume.

anadomnica vom fi cu gandul alaturi de tine vineri sa fie totul bine, bine si sa treaca restul timpului pana la termin fara nici cel mai mic incident.

anaomaria iti trimit floricele si pupici pt bebelina ta

si nu in ultimul rand happymum sa stii ca stau cu pumnii stransi pana cand ne vei marturisi ca esti posesoare unei minunate burtici. din ceea ce ne spui sunt marile simptomeeeeeee mult asteptateeee .... asa ca doamne ajuta!!!! sa ne tii la curent negresit

acum va cer iertare la toate pt mesajul meu kilometric dar imi doresc sa va incurajez pe toate si totodata si pe mine. iese cat de repede soarele si pe straduta noastra. cu incredere in Cel de Sus

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dragele mele

Va multumesc pentru urari si impart bujorii mei cu voi
M-am emotionat foarte tare cand am vazut cate ganduri bune mi-ati scris, e atat de frumos sa vezi ca toata lumea te ureaza! Mi-ati facut ziua mai frumoasa. Oare asa va fi si cand voi naste?

Doamne ajuta ca toate gandurile voastre bune sa vi se intoarca si toate sa aveti burtici si sarcini usoare si nasteri si mai usoare si bebei sanatosi!

Ma simt atat de bine cand intru aici pe forum, aveti sufletele atat de curate si incercarile prin care treceti va purifica si va aduc mai aproape de visul vostru. Cred ca a venit timpul sa se nasca si copii credinciosi, in familii care traiesc activ spiritual, care merg la biserica si se inchina inaintea mesei, care nu adorm fara sa spuna o rugaciune cat de mica, care incearca sa traiasca dupa Voia lui Dumnezeu. E pacat ca exista aspirante care fac atatea eforturi sa aiba copilasi, dar uita sa-i ceara Celui care poate sufla viata in burticile lor.
Eu cred din tot sufletul ca fiecare nume din listuta noastra va avea atasat si un carucior. Nu o sa lase Dumnezeu rugaciunile noastre fara raspuns. Dar El stie mai bine cand e timpul potrivit pentru fiecare.

Eu ma gandesc cu groaza cate avorturi se fac in tara noastra, parca un milion pe an si cate s-au facut si inainte si dupa '89. Dintre femeile astea, unele poate au fost mamele noastre, altele bunicile, altele surori si matusi. Unele poate nici nu se caiesc, poate nici nu s-au spovedit. Poate de aceea vin mai greu copiii in zilele noastre. Sa ne rugam sa le fie iertate pacatele si poate va ingadui Dumnezeu sa avem copiii pe care-i asteptam.

Doamne ajuta!

31+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 9 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Elenii, Caciantoni si toate Elenele La multi ani

Sf Elena sa va binecuvanteze si sa duca rugaciunile voastre la Domnul! Sa fiti sanatoase si fericite! Sper sa aveti o zi frumoasa, plina de flori si de prieteni!

Lauraa, primesti felicitarile mele cu intarziere? Bravo, draga noastra! Sa te bucuri de fetita ta, sa fie sanatoasa si buna, iubita si iubitoare! Sa-i dea Dumnezeu frati sau surori si parinti sanatosi pana la adanci batraneti!

Cami, sa-ti traisca finutul! Sa va ajute Dumnezeu sa-i ghidati pasii pe caile Lui! Si eu abia astept povestea nasterii micutei Antonia!

31+ Filip

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Noce, LA MULTI ANI!!!! cu mare intarziere si de la noi!
Mi-a crescut inima cat un cozonac de Pasti cand am vazut subiectul atat de sensibil pe care l-ai abordat privind avorturile.
Pr. Nicolae Tanase de la Valea Plopului spunea ca din 1990 pana in 2006 in Romania s-au savarsit 17.800.000 de avorturi.
Spun ca e un subiect sensibil pentru ca la "Sufletul credintei" am avut parte de o hartuiala sistematica si am deranjat niste doamne cu obraznicia mea,desi nu faceam decat sa duc mai departe strigatul de primejdie al marilor nostri duhovnici.
Elleni,Caciantoni,la multi ani si voua!
Sa va binecuvinteze Dumnezeu cu cel putin cate un bebe mic la burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ma bucur ca am avut sansa sa va cunpsc si sa citesc cuvintele voastre. M-au ajutat mult si in ca mai am nevoie de ele, caci trec prin momente grele. Desi ar trebui sa ma bucur ca e ziua mea, nu pot sa maschez durerea pe care o simt inca. Deeva, nu am ovulat luna asta sigur si e posibil ca nici in lunile trecute. Si sarcina am pierdut-o tot din cauza insuficientei progesteronice.
Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa intru n magazine cu lucruri pentru copii si sa ma plimb printre rafturi uitandu-ma cu atata jale in suflet la tot ce e acolo, si mai ales la parintii care isi aveau copilasii cu ei. E un pret dureros pe care il platesc si eu si alte femei in situatia mea si uneori imi e atat de greu...
Azi dimineata la biserica am vazut o mamica care isi tinea fetita in brate si o ajuta sa sarute icoana. Eu ma tot intrebam in sinea mea: oare cand voi putea sa fac si eu lucrul asta? Oare voi avea si eu sansa asta? Nu pot sa nu sufar ori de cate ori trec pe langa o gravida, sau o mamica cu copilasul in brate sau in carut... Acum e o stare, durerea este in sufletul meu si va fi mereu, dar am nevoie sa nu imi pierd speranta. Off, mi-e atat de greu uneori...

Sper ca ma veti ierta! Nu vreau sa va intristez, dar aveam nevoie sa imi astern gandurile. ma eliberez in felul asta. Inainte de mesajul asta am mai scris unul, care insa nu a ajuns fiindca a cazut reteaua.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Fetele, ma bucur tare sa aflu ca va place finutul meu.

Prin intermediul meu micutul Vlad va multumeste ca il aveti pe lista voastra de rugaciuni, Ioanact, anka daria77, oanka80, daca am omis pe cineva iertare

maria08, am o galeata de optimism pentru tine, numa sa-mi zici cum sa ti-l trimit... sau mai bine iti spun de unde l-am luat??? Priveste jos la semnatura mea si cere-I Lui.

ellenii Fata draga nu fi trista, daca vrei sa-ti spun mai multe trimite-mi PM.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Ellenii, draga de ce te intristezi in asa zi sfanta pentru tine?
Copilasul va rasadi si in burtica ta, poate chiar luna asta, dupa sfanta sarbatoare. Eu am ramas insarcinata la cateva zile inainte de cm, dupa sarbatoarea Sfantului Nectarie. Copiii vin de la Dumnezeu, nu din testele de ovulatie. Lasa-le si pune-ti toata increderea in Dumnezeu. Si nu te mai intrista cand vezi femei gravide si mamici. Cine stie cat or fi asteptat si ele acei copilasi. Mai trist e sa vezi oameni care fac copii si-i trimit la cersit sau ii bat sau ii abandoneaza.
Oricum eu cred ca Dumnezeu vrea sa vada iubire in sufletele noastre. Si pentru cei care au reusit ce ne dorim noi si pentru cei napastuiti, chiar si pentru pacatosi, ca nu stiu ce fac.
Eu iti doresc ca Sfintii Imparati Constantin si Elena sa-ti insenineze seara si noaptea, sa-ti aduca liniste in suflet, ca sa te bucuri din toata inima ca porti un nume atat de sfant.

Cipicah, multumesc pentru urari!
Ma intristeaza tare ce-mi spui. Nu stiam ca numarul e atat de mare. Ma doare sufletul pentru fiecare avort de care aud si ma mir ca te ataca lumea si il considera subiect sensibil. N-ar trebui sa fie tabu. E un pacat atat de mare, incat mai bine am striga toti in gura mare. "Sufetul credintei" e un grup aici pe DC?

31+ Filip

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

elena draga mea... te inteleg perfect. sunt sigura ca multe dintre noi gandim la fel in aceleasi imprejurari.
duminica am scris ca o sa va povestesc ce am vazut la biserica... dar nu am mai apucat sa scriu atunci... ei bine, la noi la biserica preotul are un program dedicat special copilasilor pentru a ii impartasi. si erau atat de multi acolo, duminica... si eu urmaream si pe bebei dar si pe mamici si tatici... isi priveau fiecare copilul cu atata dragoste in ochi... Doamne, nu am vazut niciunde altundeva atata iubire la un loc. si eu, ca si tine, ma intrebam atunci, si ma intreb mereu, cand va fi si randul meu?
chiar daca de multe ori imi zic ca nu am noroc, ei bine, cand sunt in biserica nu mai gandesc asa, ci ma rog la Dumnezeu sa imi dea si mie asa bucurie cand crede ca e vremea.
Domnul nostru e bun si iertator si chiar daca ne incearca cu greul, o face tot spre binele nostru... numai ca pacatosi cum suntem, uitam mereu ce e mai important... si mai tot timpul ne hranim orgoliul si nesocotim sufletul... dar El ne iarta mereu si ne va da tot ce ne dorim cand va vedea ca meritam.
te pup si te imbratisez cu drag si ma rog elena sa gasesti din nou puterea sa crezi din nou in tine si in ce va sa primesti.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dragele mele si cipicah, duminica seara, preotul nostru ne-a chemat la biserica pentru a vedea filmul de la sfintirea altarului si a biserici. am fost si eu cam doua ore numai, dar am inregistrat putin. vreau sa va pun si voua filmuletul, numai ca vad ca dureaza enorm de mult sa il incarc. probabil nu am suficienta viteza la net pentru a ma misca mai repejor. insa, imediat ce va fi gata, o sa il postez.
eu am revazut de cateva ori cu aceeasi emotie momentul in care sunt puse sulurile cu pomelnice in sfanta masa. abia astept sa vad ce emotii va starneste si voua.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

noce vei vedea ca bunul Dumnezeu ne va da si noua copilasii mult doriti. Stiu ce simti. Te inteleg perfect pentru ca si eu trec prin aceleasi stari ba inca de foarte multe ori adorm plangand si rugandu-ma sa ne binecuvanteze Dumnezeu si pe noi. E greu si parca nimic nu ne poate alina. Dar speranta moare ultima.

In legatura cu avorturile....Ai dreptate...se fac prea multe in zilele noastre. Marti cand am fost la doctor erau foarte multe femei, majoritatea doar niste fetiscane de liceu, care faceau avorturi. Imi venea sa le zic sa faca copilasii si sa mi-i dea mie. Si a mai fost un lucru care m-a socat de-a binelea: unele erau chiar vesele. Nu le judec, unele poate chiar trebuiau sa faca, poate aveau extrauterina si nu se putea dar altele....cum poti fi vesel dupa ce ai omorat un sufletel, copilul tau. Nu cred ca e importanta varsta; daca Dumnezeu le-a dat trebuiau sa ii creasca. Ma durea atat de tare sufletul cand stiam ca eu imi doresc atat de tare un ingeras si pentru ele acei copilasi nu sunt decat niste poveri.
Ma mai gandesc insa ca poate pe acei ingerasi ni-i va trimite noua Dumnezeu in burtici si le va da si lor o sansa la viata. Cine stie...

Imi cer scuze ca m-am intins atat la scris si poate v-am plictisit.
Va doresc sa aveti o seara placuta.

Mergi la inceput