Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 9
ellenii spune:
Multumesc tuturor pentru urari!

Happy si pentru tine

multi.
Ma bucur pentru ca dimineata am fost la biserica. Nu am stat mult fiindca trebuia sa ajung la serviciiu, dar mi-a facut mult bine, mai ales ca de ieri trec printr-o perioada mai trista. Si luna asta am sperat si degeaba... Asta e... Tre sa ma obisnuiesc cu gandul ca cine stie cat am de asteptat pana sa strang si eu in brate copilul meu. Dar ma rog in continuare sa ma intareasca Bunul Dumnezeu si sa ma ajute sa imi alung deznadejdea si neputinta!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
ellenii spune:
Caciantoni, La multi ani!
Am vazut ca si pe tine te cheama Elena!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
Ioanact spune:
Ellenii
LA MULTI ANI,
sa fii sanatoasa si fericita toata viata!
caciantoni
LA MULTI ANI!
iti doresc multa sanatate si fericire!
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
andrasonia spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza astazi ziua de nume! 
happymum te astempat cu vestea buna si apoi sa ne tragi dupa tine

housepoket480 sper ca puiul tau sa se faca bine curand.
pt toate
sandaa spune:
La multi ani!

tuturor celor care poarta numele Constantin si Elena. Sfintii a caror nume le purtati sa va ocroteasca mereu.
Sufletel ispite exista, chiar ma gandeam la voi ca trebuie sa treceti prin niste ispite, dar sa fim convinsi ca Dumnezeu este bun si nu ne lasa. Te
si ma rog sa treceti si sa fie bine.
Housepocket multa sanatate copilasului tau.
Va
pe toate, Dumnezeu si sfintii imparati sa ne ocrotesaca si sa ne ajute.
housepocket480 spune:
Sandaa, andrasonia, ioanact
Multumesc de gandul vostru bun...Ma simt mai bine ca si asa sunt la fundul unui butoi de tristete, melancolie, si parca sunt rapusa de atatea greutati. Parca nimic nu-mi merge in ultimul timp....Dar boala lui Matei ma termina ... imi vine sa plang de neputinta pe care o simt cand il vad asa mic, fara aparare, speriat, plangacios si eu ... ca mamam care ii vrea binele "sar" pe el sa-i dau obligat fortat medicamente, mancare si sa-l indop cu toate odata sa se faca mai repede bine....Ma simt asa de vinovata! cand ma vede cu o lingurita (indiferent cu ce) imi spune NU si ma impinge, iar pe bunica a lovit-o aseara cu palmuta ca sa nu-i dea medicamentul! saracu'
Off... hai ca va plictisesc..
Merci inca o data de gandul bun!
Mama lui Matei Alexandru
happymum spune:
imi pare rau ca e puiul bolnavior.
sa va ajute Dumnezeu sa se recupereze repede.
te pup.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog
happymum spune:
oana pe unde mai esti zilele astea?
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog
deeva73 spune:
ellenii lasa supararea la o parte, primul semn ca esti fertila ii CM. Iti vine sa crezi ca toate aspirantele trecem prin asta luna de luna. Uite eu acum is foarte optimista si iti spun si tie reteta. Eu am uter hipoplazic si trompe f. subtiri si din cauza asta raman greu gravida. Am urmat un tratament de stimulare ovariana (daca ovulez de mai multe ori pe luna cica am sanse mai mari sa raman) si rezultatu o fost 15 kg in plus din octombrie '08 pana in ianuarie '09. Dupa cum vezi la semnatura nu is gravida inca, da nici nu mai vreu acum. Mi-am stabilit alt obiectiv sa slabesc cele 15 kg in 2 luni, ca nu-mi permit sa raman gravida cu greutatea actuala. Eliminand stresu cu vine BB/nu vine BB sansele sa vina is mai mari. Atat de tare m-am antrenat in programul de slabit si atat de bine-mi face ca nu-mi vine sa cred. Incearca si varianta astta. Chiar azi imi zicea o cunostinta ca ea o ramas gravida dupa 10 ani cand nici nu mai spera, pur si simplu isi luase gandu de la BB. Capu sus, esti inca tanara, eu am 35 si... 10 luni da' nu disper.
housepocket multa sanatate lui Matei, Doamne ai grija de el!
Va pup pe toate, am plecat la coafor.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
oanka80 spune:
Hristos a inviat dragele mele. eram cu gandtul la tine happymum si numai ce vad ca si eu eram in gandurile tale 

NOCEiti spun si eu la multi ani cu intarziere, ca de altfel pt toti sarbatoritii zilei minunate de azi: leny,ysa26,andreea81,lilica75,lunaNueva, monica1979,caciantoni, geanina34,elenii,elleny,tziumic, dasalina, precum si pt scumpii vostri soti ce ii sarbatoriti astazi va doresc numai bucurii, sa vi se implineasca toate dorintele, sa fiti fericite si iubite si sa aveti parte numai de raze de soare in viata 

. avem atetea sarbatorite pe listele noastre, dar nu mai dai nici un semn de viata...pe unde v-ati pierdut dragutelor??
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon