Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Adadana, bine ai venit printre noi. Vei simti cat de curand ca de mare ajutor este sufletului.

ellenii, La multi ani, si Sfintii Imparati Constantin si Elena sa iti aduca numai bucurii si binecuvantari in familie.

Sa nu fii trista, pentru ca Dumnezeu iti va darui si tie darul acesta binecuvantat al nasterii de prunci. Eu am descoperit ca nimic nu este intamplator, Dumnezeu asteapta momentul potrivit, si sa stii ca El ne iubeste enorm, de aceea nu ne da decat ceea ce putem duce. Va veni si acel moment, si cu siguranta vei fi recunoscatoare ca Dumnezeu a ales momentul cel mai potrivit.

Sa iti povestesc cum ne-a aratat noua Dumnezeu ca trebuie sa avem rabdare? Parintele nostru duhovnic a devenit tata dupa 12 ani de asteptari si rugaciuni, iar nasii nostri de cununie dupa 9 ani. Eu cred ca Dumnezeu nu ne-a dat acesti oameni intamplator sa ne fie aproape.

Si eu marturisesc ca am momente de tristete in care ma simt enorm de singura, dar mai am in casa o nebunatica de pisicuta care mai face galagie prin casaSunt topita dupa ea, chiar daca ma trezeste la ora 4 in fiecare dimineata sa ii dau de mancare. Stiu ca nu exista termeni de comparatie, dar e ceva pentru care trebuie sa imi asum o responsabilitate.

Sfaturile duhovnicesti pe care le-am primit pentru umplerea acestui gol sufletesc, ti le spun si tie: increstinarea unui copil (parintele meu duhovnic are 25 finuti), activitati cu copiii de la scoli, gradinite ... sunt multe Fundatii care ajuta copiii...ideea este ca e tare bine sa ne implicam in activitati care ajuta copiii, nu neaparat material ...orice are legatura cu ei, o vorba, ca partener de joaca, ca ajutor la lectii. ...incearca sa te apropii de ei, sa vorbesti sa te joci, si nu numai sa ii privesti. Sa o luam pe Oanka drept exemplu pentru noi toate.

Oanka, poate ne dai idei cum putem sa ne implicam in astfel de activitati.

Copiii sterpelor sunt binecuvantati! gandeste-te la bucuria imensa pe care o vom trai cand vom primi aceasta binecuvantare a lui Dumnezeu. Numai prin nevointe si necazuri ne increstinam cu adevarat.

Nici eu nu am nici un finut, dar in momentul de fata ma gandesc serios, daca nici dupa fiv-ul urmator nu se indura Dumnezeu de noi, sa botezam. Mai exista si posibilitatea adoptiei, pe care nu o excludem.

Happymum, avem in Sf Scriptura atatea exemple de femei care au ramas insarcinate nu dupa calcule si perioade fertile ... Sara, Elisabeta, Sf. Ana - toate aveau au zamislit in perioade infertile, cu darul lui Dumnezeu. Trebuie sa ai incredere ...poate ne dai tu o veste buna .
P.S. Si eu sunt galateanca ...

housepocket480, sa il ocroteasca Maica noastra cea Sfanta pe Matei.Si Sf. Nicolae si Sf. Stelian sa il ajute cu rugaciunile lor, ni ne vom ruga si noi pentru baietelul tau cel scump.

Ioanaact ... iti propun sa vii cu Ioana pe la fiecare dintre noi cate o saptamana. ce spui? O vom rasfata pe albinutza ta, si cu siguranta ne va alina sufletele si ne va aduce bucurie in case.

Georgia, as fi vrut din tot sufletul sa ne si impartasim, dar ne-a spus preotul sa revenim la el dupa ce ne intoarcem de la Manastirea Sf. Caraiman. Nu ne-a dat inca dezlegare la impartasit. Ne-a mai spus sa nu mergem la parintele Gherontie Puiu cu gandul sa primim un raspuns exact la necazul nostru, pentru ca nu asta este scopul. Ci sa mergem cu gandul la vindecarea sufletului, ca la orice manastire si Biserica ortodoxa. E foarte important cum venim de acolo, cu ce simtiri, ce trairi am avut... de aceea ne-a spus sa mai asteptam cu Sf. Impartasanie. Cand mergem la doctor, mergem sa ne vindecam, nu? mai ales ca relatia cu sotul meu nu este una roz ...injuraturile, certurile, nu ar trebui sa aiba loc intr-o familie crestina.

Sandaa, draga mea, multumesc pentru gandurile cele bune. Foarte multe ispite, intr-adevar. ma ingrozesc cand imi aduc aminte. Dar, slava Domnului, am reusit pana la urma.

Deeva, sa stii ca si la mine functioneaza chestia cu grija pentru slabit si regim alimentar. Mi-am propus sa merg pe jos la serviciu ... e distanta de mers pe jos vreo 50 minute. E minunat, dimineata, pe faleza Dunarii ... chiar face bine.

Anaomaria, Anadomnica, Noce, sa aveti gija de burticute. Sunt convinsa ca bebeii se simt atat de bine in pantecele voastre. Ca doar se trezesc si adorm in rugaciune, cu Doamne Doamne in gand.

Sissica,Maria08 va simt aproape. ...

Cipicah,, sa stii ca te admir foarte mult pt activitatea ta pe forum. Sunt convinsa ca ai citit psalmii, dar uite ce mi-a atras mie atentia:
Psalmul 1
1. Fericit b#259;rbatul, care n-a umblat īn sfatul necredincio#351;ilor #351;i īn calea p#259;c#259;to#351;ilor nu a stat #351;i pe scaunul hulitorilor n-a #351;ezut;
2. Ci īn legea Domnului e voia lui #351;i la legea Lui va cugeta ziua #351;i noaptea.
3. #350;i va fi ca un pom r#259;s#259;dit lāng#259; izvoarele apelor, care rodul s#259;u va da la vremea sa #351;i frunza lui nu va c#259;dea #351;i toate cāte va face vor spori.
4. Nu sunt a#351;a necredincio#351;ii, nu sunt a#351;a! Ci ca praful ce-l spulber#259; vāntul de pe fa#355;a p#259;māntului.
5. De aceea nu se vor ridica necredincio#351;ii la judecat#259;, nici p#259;c#259;to#351;ii īn sfatul drep#355;ilor.
6. C#259; #351;tie Domnul calea drep#355;ilor, iar calea necredincio#351;ilor va pieri.

Sper ca si sotul meu sa fie macar odata curios despre ce se scrie pe aceste forumuri. Sa ii daruiasca Dumnezeu cele buea pentru sufletul sau.

Daca am sti cat ne iubeste Maica Domnului, am plage de bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Hristos a inviat!

In primul rand tutror sarbatoritelor/sarbatoritilor in asa zi sfanta.sa fiti fericiti de Dumnezeu de darul cel mai de pret: un prunc sau mai multi

In al doilea rand vroiam sa multumesc pentru rugaciunile in care am fost pomeniti si noi, pentru ca Dumnezeu si Maica Domnului ne-au atins cu bunatatea lor si de ieri suntem fericitii posesori a IIffoarte foarte rosii si accentuate si a unui test de sange de 3000
Nici nu puteam sa cred ca ni se intampla noua, dupa tratamente, laparoscopie si 3 IA-uri...

Tot ce vreau sa va zic este sa nu disperati, stiu ca pare usor de spus cand priveste din cealalta tabara, dar Dumnezeu ne iubeste si are grija de toata lumea, trebuie doar sa invatam sa asteptam si sa nu disperam!

O sa continui sa duc la biserica acatistul nostru si va rog sa ne aveti in rugaciunile voastre pentru ca bebe sa fie ok saptamana viitoare la prima ecografie!

5+Bunule Dumnezeu, ajuta-ne sa ne nastem sanatosi!

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellenii
M-au ajutat mult si in ca mai am nevoie de ele, caci trec prin momente grele. Desi ar trebui sa ma bucur ca e ziua mea, nu pot sa maschez durerea pe care o simt inca. Deeva, nu am ovulat luna asta sigur si e posibil ca nici in lunile trecute. Si sarcina am pierdut-o tot din cauza insuficientei progesteronice.
Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa intru n magazine cu lucruri pentru copii si sa ma plimb printre rafturi uitandu-ma cu atata jale in suflet la tot ce e acolo, si mai ales la parintii care isi aveau copilasii cu ei. E un pret dureros pe care il platesc si eu si alte femei in situatia mea si uneori imi e atat de greu...
Azi dimineata la biserica am vazut o mamica care isi tinea fetita in brate si o ajuta sa sarute icoana. Eu ma tot intrebam in sinea mea: oare cand voi putea sa fac si eu lucrul asta? Oare voi avea si eu sansa asta? Nu pot sa nu sufar ori de cate ori trec pe langa o gravida, sau o mamica cu copilasul in brate sau in carut... Acum e o stare, durerea este in sufletul meu si va fi mereu, dar am nevoie sa nu imi pierd speranta. Off, mi-e atat de greu uneori...

Sper ca ma veti ierta! Nu vreau sa va intristez, dar aveam nevoie sa imi astern gandurile. ma eliberez in felul asta. Inainte de mesajul asta am mai scris unul, care insa nu a ajuns fiindca a cazut reteaua.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

Off..imi pare sincer rau.., mi s-a facut 'pielea de gaina', si mi-au dat si lacrimile..te va Ajuta Dumnezeu si vei ramane si tu , nu deznadajdui, noi suntem aici alaturi de tine. Uite un sa nu mai fii trista. Da?

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

La multi ani noce , eleni si toate cele care va sarbatoriti ziua de nume astazi.La noi azi a fost unul din cele doua hramuri si zilele astea am fost mai ocupati..in sfarsit apar primele roade, bravo oana sa fiti sanatosi amandoi..sper sa scriu mai des desi va citesc zilnic...
deeva f bine ca esti optimista, poate ne faci vreo surpriza...pup la toate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sufletel_80

Ioanaact ... iti propun sa vii cu Ioana pe la fiecare dintre noi cate o saptamana. ce spui? O vom rasfata pe albinutza ta, si cu siguranta ne va alina sufletele si ne va aduce bucurie in case.

Daca am sti cat ne iubeste Maica Domnului, am plage de bucurie!

Sigur, cum sa nu... Spuneai ca esti din Galati?

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana80

Hristos a inviat!

In al doilea rand vroiam sa multumesc pentru rugaciunile in care am fost pomeniti si noi, pentru ca Dumnezeu si Maica Domnului ne-au atins cu bunatatea lor si de ieri suntem fericitii posesori a II ffoarte foarte rosii si accentuate si a unui test de sange de 3000
Nici nu puteam sa cred ca ni se intampla noua, dupa tratamente, laparoscopie si 3 IA-uri...

Tot ce vreau sa va zic este sa nu disperati, stiu ca pare usor de spus cand priveste din cealalta tabara, dar Dumnezeu ne iubeste si are grija de toata lumea, trebuie doar sa invatam sa asteptam si sa nu disperam!

O sa continui sa duc la biserica acatistul nostru si va rog sa ne aveti in rugaciunile voastre pentru ca bebe sa fie ok saptamana viitoare la prima ecografie!

5+Bunule Dumnezeu, ajuta-ne sa ne nastem sanatosi!

oana

Woow.. prima ('locomotiva' ) FELICITARI! sarcina usoara si astepam vesti bune de la ecograf. De acum, una cate una vom spune acelas lucru..

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Daca va era dor de Ioana, avem poze noi, aici, de fapt sunt azi facute..cine vrea sa le vada, le doresc vizionare placuta.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

oana80

sarcina usoara si bebic sanatos.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

alina vazut poze... topit tot tot...
sa va traiasca si sa aiba o viata frumoasa.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

uraaaaaaaaa

OANA 80

ZIC SA DESCHIDEM DISTRACTIA PENTRU PRIMA GRAVIDUTAAAAAAAAAAAA

eu anul trecut am aflat cam pe 3,4 iunie si pe 5,6 mi s-a confirmat vestea ... asa ca in curand vor aparea si alte duble rosii

galerieeeeeeeee

nu am mai bagat majorete de cand odiseea noastra astepta ultima nastere ... mi se pare nostalgic

noceeeeeee esti deja in sapt 32???? nastere usoaraaaaaaaaaa

happy vezi ... ni s-a mai alaturat o galateanca .... ce frumos ...

pupici la toata lumea

Camelia

Mergi la inceput