Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu http://community.webshots.com/album/572194862KLCLqk p poate mere acum....scuze inca o data pt neclaritatea pozei |
FELICITARI! Esti insarcinata...YUUUUHUUUU..

Sarcina usoara si fara greturi iti doresc..si sa nasti un bebe sanatos..
ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
bubu_bu spune:
multumesc din suflet....primele persoane ce au aflat...si primele reactii foarte frumoase...multumesc din suflet...doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit pentru toate
Donna_n spune:
o fi ea neclara dar bebe e sigur! Felicitari inca o data si bine ai venit oficial in odiseea burticilor de pufuleti!!!! ![]()
8+
simonette spune:
Desi e in ceata se vede clar ca acolo e o a doua liniutza si nu chiar asa de vaga!!!
Bubule, poti sa te bucuri, eu deja ma bucur ptr tine!!! Felicitari!!!! Vei fi mamica de babutza mult asteptata si dorita!!!! Bun venit oficial in odiseea pufilor, sarcina usoara si frumoasa pana la termen cu bb sanatos si scump foc!!!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
bubu_bu spune:
va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine....este un sentiment foarte placute....si voi il stiti si il simtiti sunt sigura..
aaa si sa ma si prezint:)ma numes oana pe viitorul sot....mircea...pe babuta...inca nu stim...imi place iris si sofia....suntem destul de tineri....eu 23 el 27...si abia astept sa impartasesc cu voi sentimentele si starile ce ne vor chinui si bucura in acelasi timp
la toate
oana2007 spune:
Mai fate , da ce agitat e stupul azi! De abia tin pasul! Eu am avut o sedinta fara sfarsit azi .... mai aveam putin si adormeam acolo... Imi era asa de rusine ca nu ma puteam opri din cascat... Ce-or fi spus oamenii.... ia uite la asta ce nesimtita....

Greturile au inceput sa o lase mai moale ... am observat ca daca nu mananc la prima ora si nu beau nici macar un strop de cafea peste zi , greturile sunt mai suportabile.... Plus ca nu pot manca decat mancare rece , mai bine zis salate!
Simionettesa stii ca sunt in aceasi barca cu tine... nici eu nu am reusit sa dau jos dupa prima sarcina decat 10 kg din cale acumulate ( pusesem 20kg)asa ca acum am 70 kg .... Noroc ca nu mai pot manca asa de mult ca la prima sarcina, atunci nu am avut nici un fel de greturi...
Doctora mea e plecata putin prin strainataturi si nu vine decat dupa 20 , asa ca inca nu am fost la eco. Sper ca bebe sa fie bine! Am inceput sa iau acid folic... Ar trebui sa iau si vitamina D3.... ca nu mai tin minte.... ?
Felicitari noilor mamicute cu bebei in burtica.... Vad ca ne inmultim , nu gluma...
OANA cu
ANA-MARIA 20.04.07 si
5+
Beatrice1982 spune:
bubu se vede se vede!!!!!!!!!!!!1
doamne ajuta!!!!!!!
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!1
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana2007 Vad ca ne inmultim , nu gluma... OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si 5+ |
Si stai sa vezi ca mai e vreo luna in care sa se stranga si DPN-urile de februarie 2010! Printre care sper sa ma numar si eu!
oana2007, ma bucur ca te-au mai lasat greturile si felicitari pentru cele 6 saptamani implinite! bubu, felicitaaari mami!
A doua liniuta se vede foarte bine, in ciuda faptului ca poza e neclara. Sarcina usoara si
sanatos! 
roxy, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe, sa creasca mare si sanatos! Ai deja 7 saptamani, mai ai nitel pana la sfarsitul primului trimestru, cand ar trebui sa te lase greturile sau cel putin sa se reduca simtitor.
simo, nu te gandi la ce-i mai rau cu kg. Nu e musai iei atat de mult in greutate si de data asta, fii optimista! Pariez ca de data asta o sa-ti revii repede la forma de
.Ticker
Beatrice1982 spune:
somn usor la burici si la liniutze................
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Radu Andrei(30.07.2000)