Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Rebiana27 spune:
Bubuleeee mi-am omorat ochisorii sa vad si eu testul si e clar.. e sarcina!!!
Inca o data felicitari si sarcina usoara!! 
Oana2007 si eu casc in nestire ziua... iar noaptea cam fac de planton ca nu ma ia repede somnul... in schimb dimineata as dormi cu spume
Intrebai de vit D3... eu n-am luat in timpul sarcinii trecute... am luat doar acid folic, no-spa cand mai aveam usoare contractii si elevit, din al doilea trimestru... Intreaba medicul cand ajungi la el!! 
Cu siguranta ni se vor mai alatura burtici pentru ca noi suntem "programate" (cum suna!!
) pana la jumatatea lui ianuarie, pe prima pagina, asa ca pana la final de februarie sa tot mai fie!! 
Pupici pe burtici! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Andre_lina spune:
BUBU! Felicitari! Esti insarcinata!
Am fost la ecografie....si totul e perfect. Doctorita a fost super... parca avea si ea emotii, m-a incurajat! Deci am vazut buburuza si maine pun si poza aici...o am pe hartie toata ziua m-am uitat la ea. Cele care stiti povestea mea, va dati seama cat ma bucur ca am luptat si lupt in continuare cu toti cei care s-au opus micului suflet.
Are 0.85cm si 8 saptamani...sunt asa de fericita! Am vazut cea mai frumoasa poza din viata mea
.
Am insa unele crampe si mi-a prescris no spa si repaus.
Aveti grija de voi!
7+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
simonette spune:
Andrelina felicitari ptr vestile minunate!!!

Eu sunt rrrupta desomn/...........noapte buna va doresc!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Nik0le spune:
Andrelina, ma bucur mult ca buburuza e bine!
Felicitari pentru puterea ta de a lupta pentru ea in ciuda opozitiei celor din jur! 
Ma duc si eu la nani, somnic usor burtici! 
Ticker
decenuela spune:
NEATA BURTICILOR...cred ca sunt cea mai matinala dar si prima care inchin steagul...adik pe la 10.
bubulefelicitari....si cred ca nu vei avea rabdare sa nu-ti mai faci si altele care vor iesi f clare.
andrelinanu stiu povestea ta..dar important e ceea ce vrei tu. daca dorinta ta..indiferent care este aceasta e ceea ce simti trebuie sa mergi inainte ..fara sa tii cont de nimeni.
trebuie safim curajoase....siresponsabile...sa avem gija de sambureii nostri...sa-i ajutam sa ..iasa si apoi sa se faca mari.
hai ca devin melodramatica...
cred ca azi vb si eu cu doctorita...as avea cam 23 de zile de la...conceptie...pt ca ovulatia nu stiu cand a fost...si sa vad ce iese si ce analize tre sa fac.
M--am dus la victor babes in nov...am zis sa-mi fac investigatii sa vad de ce nu vine samburica. Ei in afara ca mi-am facut analizele totate de se fac si pe care m dat vreo 10 mil...am iesit mai incurcata decat atunci cand m--am dus. singura linistire era ca fizic as fi ok pt un bb.
sa vad ce zice doctorita care e...mngoleza sau asa ceva..si care e fost super draguta...
sa aveti oo zi super..si cu cat mai putine greturi
Donna_n spune:
Neata si eu! Dau o
si un ceai la toata lumea!
Astazi stjavascript:bold();au acasa. Am reusit sa scap de un examen, dar mi-a fost frica sa ma iau sa ma duc cu trenu in Arad (stau la 30 km de Arad) si apoi pe jos prin oras si 3 etaje in facultate, dupa ce ieri am sangerat din nou. Stau cumintica in pat cum a zis d-l dr si rezolv eu cumva
mamidepuiuti bine ai venit si iti doresc un bebe sanatos!! De asemenea sa-ti traisca baietelul 
Andrelina nici nu stii ce ma bucur pentru tine! Asteptam sa vii cu vesti, dar de gravidutza ce sunt am adormit repede si am citit abia acum! Felicitari si sunt de acord cu tine ca e cea mai frumosa poza ce am vazut-o vreodata! Si stai sa vezi cate mai vin 
bubu ai reusit sa dormi de bucurie ?![]()
Va doresc tuturor o zi frumoasa, fara greturi si suparari 
8+
rox_y spune:
Buna dimineatza fetelor
Nici eu nu stau bine la capitolul somn, oriunde gasesc ceva sa ma intind, sa stau jos sau sa pun capul, atipesc...si casc frate intr-una ..parca nu dorm de zile intregi. Seara sa stau la tv...?Nici vorba..ajung acasa si somn de voie de la 20.00 pana a doua zi la 8...E bine sa dorm...dar ce fac eu in timpul zilei cand imi doresc sa vina noaptea sa dorm....
bubu_bu spune:

buna dimineata fetelor beau si eu un ceai cu voi:)multumesc pentru urari...va doresc si voua si la burticute sanatate multa...
mai cu somnul am adormit cu zambetul tamp pe fata....si mircea saracul desi e racit si s-a schimbat de cateva ori azi noapte a incercat sa nu ma trezeasca...dar am un somn asa usor in ultima vreme ceva de speriat...si am cam facut noapte alba...ufff trebuie sa fiu odihnita pentru servici...pentru sesiunea ceurmeaza...pentru licenta
abia stept sa termin cu ale scoli...va doresc o zi minunata.
la toate fetele
Andre_lina spune:
Neata tuturor!
Azi avem dureri de burtica...am luat no-spa... mi-e o frica...
7+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
oana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Neata tuturor! Azi avem dureri de burtica...am luat no-spa... mi-e o frica... 7+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! |
Nu are de ce sa-ti fie frica , durerile de burtica sunt normale in primele saptamani. Ai grija de tine si incearca sa nu faci efort!
OANA cu
ANA-MARIA 20.04.07 si
5+