Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Buna dimineatza fetelor

Nici eu nu stau bine la capitolul somn, oriunde gasesc ceva sa ma intind, sa stau jos sau sa pun capul, atipesc...si casc frate intr-una ..parca nu dorm de zile intregi. Seara sa stau la tv...?Nici vorba..ajung acasa si somn de voie de la 20.00 pana a doua zi la 8...E bine sa dorm...dar ce fac eu in timpul zilei cand imi doresc sa vina noaptea sa dorm....

Si mie mi-e tare somn.... dorm ca busteanul ... La serviciu imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm ... Sper sa nu ma prinda cineva dormind cu capul pe birou ca ma fac de toata minunea..

OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mai nu va stresati de acum cu kilogramele, asta o sa ne preocupe dupa nastere...macar acum sa profitam si nu ne mai restrictionam poftele (cine are, nu prea e si cazul meu, ca ma chinuie greatza continuu).

Si de dormit si eu dorm de numa...Nu-mi vine sa cred ca duminica m-am culcat la ora 21.00 si m-am trezit tocmai luni la 6.30, dupa ce dormisem si la pranz vreo doua ore.

Felicitari prospetelor gravidutze bubu_bu si mamidepuiuti. Sarcini usoare si bebei sanatosi!

rlc_sandor Poate vii si tu cu un test pozitiv. Te asteptam cu drag.

beatrice, andre_lina Bravo pt eco! Cred ca sunteti .

donna_n Ai mare grija. Stai cumintzica si nu te forta in nici un fel.

ingerash Imi pare rau ca nu a iesit cu ochisori de data asta, dar nu te lasa si sigur o sa ti se implineasca si tie visul de a deveni mamaica.

7+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

neata!

Si eu pe aici cam fara chef........

Da....poate sunt iooo insa nu o vad pe mamidepuiuti!!!!
Nu conteaza.... Bine ai venit!!! Sarcina usoara si bb sanatos!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna dimineata Dragelor ,

Felicitari noilor gravidute !!!!!
Nu am reusit sa mai scriu dar vad ca voi ati fost foarte active in ultimile zile .
Eu ma lupt cu greturile si somnul .La birou casc in continuuu si abia reusesc sa ma concentrez .
Nu pot sa maninc mai nimic in afara de portocale si pepene .
Abia martea viitoare voi avea cea de-a doua ecografie si sper sa fie totul bine sa vin si eu la voi cu vestile bune .
Sunt putin stresata dupa sarcina pierduta in ianuarie acum abia astept sa trec de aceasta perioada .
Desi la prima ecografie doctorul nu a fost prea pozitiv si a spus ca sunt riscuri ma bucur ca acum am greturi nonstop ceea ce inseamna ca e bine .
Va pup si astept si sa auzim numai de bine .

Roxana

Ps Draga Ioanact m-am uitat acolo la listuta si mi-ai gresit data de nastere m-ai facut mai tinara cu un an .Te rog daca se poate sa o schimbi 16/01/1976( poate am scris-o eu gresit de emotie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Uff, apuc si eu sa scriu, vad ca voi sunteti tare active, de-abia apuc sa citesc sa fiu la zi. Bun venit noilor viitoare mamici, la toata lumea sanatate.
Si eu am crampe, sunt cam ingrijorata. Puiul meu s-a vazut la eco de 13 mm, azi avem 5 saptamani si 6 zile.
Greturi am dimineata, trec daca mananc ceva (biscuiti sarati cu rozmarin si lapte cu cacao), am si pofte.., dar incerc sa ma abtin, eu m-am ingrasat de la trat hormonale cu 15 kg, am vreo 80 kg la 1,70.
Sa stiti ca greturile sunt diferite la mine fata de cele de la utrogestan, ca eu am luat multa vreme utrogestan (tot 2 cps intravaginal seara ca si acum) si nu imi era asa greata chiar tare.
Nu mai pot manca inghetata, ciocolata, doar fructe...
Am zis ca ma duc la dr de familie sa vb cu ea, dar nu am apucat. Si nici nu cred ca apuc saptamana asta, ca sunt tare aglomerata la servici. Offff...
Va pup pe toate

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

... chestiunea asta cu kilogramele in plus e bine s-o avem in vizor inca de pe acum... vb din experienta... se dau jos greu dupa nastere, plus ca mai acumulezi cateva pe motive hormonale... eu am fost o fericita sa dau jos tot ce am pus in sarcina dar am luat numai 13 kg.. si le-am dat jos intr-un an. Mi-am propus sa nu mananc cat 15 pe parcursul acestei sarcini dar observ ca poftesc etraordinar de tare!!
Nu dau sfaturi nimanui la acest capitol, fiecare face cum considera, eu spun cum mi-as dori sa fac eu!
Donna stai cumintica in pat si vei vedea ca totul va fi in regula!
Andrelina ma bucur pt tine ca ai vazut bebelutzul! Crampele pe care le simti sunt oarecum normale in timpul sarcinii... redu efortul si ia no-spa si se vor diminua!
Simonette si eu-s fara chef... nu stiu ce-as face... la baieti si unu male-male pt fetita din burtica si, biensur, lui mami la fel

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om

Nastere cu parfum de ghiocei...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Uff, apuc si eu sa scriu, vad ca voi sunteti tare active, de-abia apuc sa citesc sa fiu la zi. Bun venit noilor viitoare mamici, la toata lumea sanatate.
Si eu am crampe, sunt cam ingrijorata. Puiul meu s-a vazut la eco de 13 mm, azi avem 5 saptamani si 6 zile.
Greturi am dimineata, trec daca mananc ceva (biscuiti sarati cu rozmarin si lapte cu cacao), am si pofte.., dar incerc sa ma abtin, eu m-am ingrasat de la trat hormonale cu 15 kg, am vreo 80 kg la 1,70.
Sa stiti ca greturile sunt diferite la mine fata de cele de la utrogestan, ca eu am luat multa vreme utrogestan (tot 2 cps intravaginal seara ca si acum) si nu imi era asa greata chiar tare.
Am zis ca ma duc la dr de familie sa vb cu ea, dar nu am apucat. Si nici nu cred ca apuc saptamana asta, ca sunt tare aglomerata la servici. Offff...
Va pup pe toate

6

nu are de ce sa-ti fie greata de la utrogestan daca-l iei vaginal! Tocmai asta e problema...ca il iau oral din cauza sangerarilor!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

aaa...si felicitari pentru bb-l ma refer la eco... 13 mm super!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua!

Facem si noi prezenta pe ziua de azi.

mamidepuiuti bine ai venit si sarcina usoara! Esti pe listuta, numai ca la DN e 08.08.1973, nu?

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

DN 08.80.1973;UM 07.04.2009;DPN 11.01.2010 +Radu Andrei(30.07.2000)

roco1617 probabil eu am gresit..am corectat, sa imi spuneti cand mai gresesc..

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amir10

.. in schimb eu rup dulciurile!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om

Nastere cu parfum de ghiocei...

5+

Mergi la inceput