Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
decenuela spune:
beatrice....am intrat cu sufletul la gura sa vad daca te-ai intors...
FELICITARI...te-ai mai linistit acu
dumnezeule...m-am uitat la poze si nici nu mai respiram...
..
tre sa vb cu doctorita sa ma programez si io...neaparat. sa ma laud si eu cu pozele...daca e ok..:))
simonette spune:
Bubulee, ce tare esti!!!! Testele care au a doua liniutaa chiar si fff vag arata ca sunt pozitive!!! Abia astept sa faci unul maine dimineata cu prima urina si sa te vedem atunci cum o sa tremuri.......parca ma vad pe mine
Exact asa tremuram....si ma uitam ca proasta la test
Bravo!!!!! Vine babuta!!!!
Fete...mie imi pulseaza urechile, nu stiu ce am..... O fi scazut tensiunea??????? O fi crescut.????????????? Ma simt cam aiurea....
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
bubu_bu spune:
la cat sunt de agitata acum nu reusesc sa pun poze...zice ca nu am cont de album hmmm..nu reusesc dar imi vinesa tip cat ma tin bojocii dar doarme mirciul al meu ca e racit s nu as vrea sa-l trezezc....doamne asa implinita....asa femeie ma simt...minunat dar ne-a dat dumnezeu noua femeilor....privilegiul de a purta sarcina in pantec...de a naste...
am si uitat sa va spun...sunteti primele din lumea asta mea mica care stiti de testul meu pozitiv...nu am reusit sa ai zic nici macar mamei mele:)
dar nu ai zic pana nu sunt sigura100%
Beatrice1982 spune:
da,m-am mai linistit.....decenuela.........ma rog sa fie bine si peste 2 sapt........
mi-e rau in cont..............
daca tie nu ti-e nu ins ca esti pe invers......
bucura-te!!!!!!!!!!!!!!
simionette ai grija de tine..................
eu cred ca e mare.............nu ?
ca daca e mic numai ai palpitatii...........
bubu doamne ajuta sa se faca liniile alea mari si late si rosii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
bubu_bu spune:
multumesc fetele...si voua va doresc sa va fie cat mai bine si mai usor....sper sa raman in odiseea voastra...ioiii doamne...cat imi doresc!
bubu_bu spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=105170556bMslBK&full=&upload=flash&campaign=&c=
cred ca daca da-ti click aici pe adresa o sa vedeti cea mai neclara poza ever...imi cer scuze ca e super neclara dar..nu ma descurc cu fotografia
rox_y spune:
buna
Eu am fost azi la nenea dr. si abia am reusit sa-l vedem pe ala micu, se ascundea nene...era miccc, cel mai mic.
Mi-a dat unda verde la acid folic, mi-a zis sa mananc mancare rece sa-mi treaca greturile, dar eu am greturi si de la mancare rece si de la cea gatita, si daca nu mananc.
Mi-a mai dat nush ce medicamente impotriva gretei.
Maine sper sa ajung sa-mi fac si eu analizele sa stiu cum stau la capitolul asta.
Donna_n spune:
roxy felicitari pentru intalnirea cu punctuletzul tau 
bubu am dat pe link si e doar pagina principala. Nu apare poza
poate am gresit eu...nu stiu! Dar oricum o a doua liniuta, cat de vaga, tot cu ochisori e 
8+
bubu_bu spune:
http://community.webshots.com/album/572194862KLCLqk p
poate mere acum....scuze inca o data pt neclaritatea pozei

in dreapta e liniuta miraculoasa dar se vede asa rau..ufff mi ciuda rau