Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu_bu spune:
BUNA FETELE!

CRED CA AM INNEBUNIT:))
AM FACUT ACUM UN TEST SI SE VEDE A 2 LINIUTA FOARTE VAG....EU
PARCA O VAD

OARE AM INNEBUNIT VAD DUBLU DOAR CA IMI DORESC ATAT DE MULT SA FIE CU 2 LINIUTE???
DOAMNE OARE CHIAR SA FIE BABUTA MEA ACOLO IN BURTICA?DOAMNE DUMNEZEULEEEEE NU IMI VINE SA CRED!!!UFFFF...VA PUP SI VA IMBRATISEZ PE TOATE TOATE
Beatrice1982 spune:
pune o poza apoi zicem noi daca esti nebuna ori ba!!!!!!!!!!!!!111
mersi mult simionette!!!!!!!!!!!!!!!!!
at ai grija ce ce bagi in tine sa nu prea mult..................
eu acum am 64 de kg..............
cat voi avea??????????????
80?????????????/
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
da nu se vede deloc 64 taoata lumea imi da 55......................
cred ca ma pun in pat un pic....................
aoleu.......
UM 7 apr
DPN-calc de mine 12 IAN.........
deocamdata
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Donna_n spune:
Beatrice suuuper
Ce frumos se vedeee! Asa a aratat la mine eco saptamana trecuta deci e clar. Acum am 6 saptamani, nu 8. Te
si felicitari inca o data!
Simonette e acelasi doctor care mi-a zis ca e foarte mic si inca nu are activitate cardiaca, dar sa vin luni si sa vedem daca a crescut. Dar dupa o zi nu mai am avut rabdare si am mers la un medic mai aproape pentru eco transvaginal sa vad inca o data si sa mai aud o parere si mi-a zis ca ori l-am facut cu 2 sapt mai tarziu ori e oprit din evolutie. Pana la urma e ok, dar e cu 2 saptamani intarziat. Nu inteleg nici acum cum s-a intamplat, dar sunt fericita ca e bine!
Bubu cand trebuia sa-ti vina cm? Are dreptate Bea! Adu o poza si te convingem noi ![]()
eu inca nu ma stresez cu kilogramele ca parca mi-e frica sa ma gandesc asa departe la prin cate frici am trecut. Oricum am 57 kg si 1,78 deci prea prea nu cred ca ajung. De mancat mananc mult totusi..dar profit! 
8+
Rebiana27 spune:
Bea am vazut pozicile si mi-am amintit cat am plans de fericire dupa primul ecograf... ii auzisem inimioara lui Luca....
Sa dea DD sa ai o sarcina usoara!!! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
bubu_bu spune:
NU REUSESC SA FAC UNA SA SE VADA CEVA NU REUSESC PUR SI SIMPLU...SI NU SUNT NEBUNA.....CHIAR SE VEDE:))))
DOAMNE ABIA ASTEPT SA VAD REACTIA LUI
bubu_bu spune:
CM TREBUIA SA VINA MAINE....MAI FAC TESTE SI MAINE.....DOAMNE DAR SUNT II IOIII CE TREMUR TOATA DE-MI VINE IARA LA BAIE...SI ACUM 15 AM FOST LA TEST..
Rebiana27 spune:
Bubu pune repede pozica... desi daca se vede a doua liniutza, chiar si vag, e clar... aceea nu apare asa netam-nesam!!! Esti insarcinata!!! 

Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Rebiana27 spune:
Bubu felicitari!!!! 

Eu ies in parc... pupici pe burtici!