Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donna_n mai ceva...dr mi-a zis ca arata bine si am 6 saptamani. Nu stiti cam la ce se refera dr-ii in general? 6 sapt de la conceptie sau de sarcina (de la um)?? Nu am apucat sa il intreb atunci si dup-aia am uitat ![]() 8+ |
... banuiesc ca de la conceptie... caci daca scazi 2 saptamani avute pana la ovulatie (probabil si data conceptiei) rezulta 6 saptamani...

Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Donna_n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
... banuiesc ca de la conceptie... caci daca scazi 2 saptamani avute pana la ovulatie (probabil si data conceptiei) rezulta 6 saptamani... ![]() Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank"> Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei... 5+ |
Stiu ca teoretic am 8 saptamani de la ultimul ciclu,deci 6 de la conceptie. Dar dilema ultimelor zile a fost ca sarcina era prea mica, deci probabil am avut o ovulatie tarzie. Si din ce mi-a spus azi nu stiu daca pana la urma e bine asa sau mi s-a decalat varsta sarcinii cu 2 saptamani...
8+
Rebiana27 spune:
Donna bebelinul sa fie sanatos si tu linistita!!
Recupereaza rapid bulinutza din burtica, se va face mare si sanatos/sanatoasa!! 
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
doula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
... banuiesc ca de la conceptie... caci daca scazi 2 saptamani avute pana la ovulatie (probabil si data conceptiei) rezulta 6 saptamani... ![]() Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank"> Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei... 5+ |
Dr numara saptamanile de sarcina de la UM. Deci daca ti-a spus ca ai 6 saptamani inseamna ca ai ovulat in urma cu 4 saptamani = 4 saptamani de la conceptie si 6 de la UM. Sper ca nu te-am zapacit!

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta
grafice TB
Rebiana27 spune:
Andreea m-am dumirit si eu... cumva gandeam ca e vb de ovulatie tarzie (i-au mai zis fetele Donnei).. mercic de informatii 
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Donna_n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doula Dr numara saptamanile de sarcina de la UM. Deci daca ti-a spus ca ai 6 saptamani inseamna ca ai ovulat in urma cu 4 saptamani = 4 saptamani de la conceptie si 6 de la UM. Sper ca nu te-am zapacit! ![]() Andreea ![]() "As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta grafice TB |
Nu m-ai zapacit deloc! M-ai lamurit chiar! Multumesc! La asta m-am gandit si eu dar nu eram sigura!

8+
simonette spune:
Acum mi-am dat seama ca daca iau tot atatea Kg ca la Iannisica, ajung la 100 de kg

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Beatrice1982 spune:
am venit
vesti bune deocamdata si peste 2 sapt trebuie sa merg inapoi sa vedem daca va creste bebicul si ce si cum va fi.................
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!1
la poze vedeti poza cu echo......................
asa de frumos eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mancal-ar mama pe el.....................
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
donna ma bucur mult de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
decenuela ar trebui sa mergi sa faci si tu un echo..........ce zici?
sa vezi si tu samburica.....................
in rest?
vad ca in sfarsit e animat forumul nostru.............
ca e inceput de sapt..........
mie dr a zis ca sa fac cere la lucru sa ma transfere si sa stau macar jos, daca pot daca nu a zis ca intercalam cumva concediile de risc maternal cu cele de medical si o scoatem noi la capat cumva numai bebe sa fie bine
simionette?????????
ce conteaza tu sa te simti bine si bebe sa fie sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu??????????????????
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
simonette spune:
Donna ma bucur ca bb e bine am insa o intrebare....e acelasi dr care ti-a facut si penultimul control? Doamne Ajuta pe viitor
Bea, mai.....bebicul tau e superb!!!!
Felicitari si sarcina usoara in continuare!!!
Referitor la kg mele....totusi..........
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!