Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
simonette spune:
Rebiana, pai in cazul tau e boierie ca pleci de la 54 de kile, dar eu plec de la 73 ca nu am reusit sa dau jos tot ce am acumulat la Iannisica! Bine, am constitutie sportiva si practic nu arat grasa acum....dar dupa nastere
Si mai ales ca la mine se depune rau pe burta asta de care nu mai reusesc sa scap
Daca as fi in locul tau cred ca m-as indopa fara regrete zi si noapte......dar asaaa, nu-mi da mana! Drept urmare m-am hotarat sa am grija ce mananc
si
fata papacioasa!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Nik0le spune:
Donna, ma bucur mult de tot pentru tine!
Sa stai cumintica, sa nu faci efort, sa nu ridici nimic greu (ar fi bine sa nu ridici nimic, punct) sa se prinda bine bebe. Din cate stiu, ar trebui sa eviti si
pana se fixeaza bine sarcina, nu stiu daca ti-a zis dr sau nu. Oricum, important e ca bebe e sanatos si creste!
Ingeras, imi pare rau!
Tinem pumnii ca data viitoare sa fie cu noroc! 
Ticker
decenuela spune:
Buna fetelor,
Sunt cam agitata in timpul zilei la serviciu asa ca sunt cam varza cu capul.
oricum ma bucur pt toata lumea nu mai scriu nume acu..sa dea domnul sa fie ok si la cele care sunt cu burtica si pt cela care tot asteapta.
beatrice astept cu sufletul la gura sa vad ce ti-a iesit la eco...pt ca , dupa calculele mele si eu cam tot in a 18-19 zi as fi.
tot nu mi-a venit ciclul....dar prb e ca....daca n-as sti asta...nu simt nik....nu s-a schimbat mare lucru fata de dinainte.
vad la voi ca se manifesta divers...ce naiba oi fi eu pe invers? :))
a..pt constipatie....eu am av prb din liceu dar..de la un moment dat...o cafeluta dimineata si...gata. Acu ce sa fac? e daunator sa beau una dimineata?
nu vreau sa fiu paranoica, vreau sa ma bucur de tot ce sa intampla...dar veau sa iau lucrurile asa cum sunt...
mai scriu diseara ca am mai mult imp
Donna_n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Donna, ma bucur mult de tot pentru tine! Sa stai cumintica, sa nu faci efort, sa nu ridici nimic greu (ar fi bine sa nu ridici nimic, punct) sa se prinda bine bebe. Din cate stiu, ar trebui sa eviti si pana se fixeaza bine sarcina, nu stiu daca ti-a zis dr sau nu. Oricum, important e ca bebe e sanatos si creste! Ingeras, imi pare rau! ![]() Ticker |
Da,mi-a dat dr interdictie la toate! Nimic nimic sa nu fac! Nu stiti e risc mare daca nu e fixata bine? Mai cunoasteti cazuri? E motiv de ingrijorare sau daca stau cumintica am sanse mari sa fie bine?
Ingeras imi pare si mie rau! Dar suntem alaturi de tine!
8+
rlc_sandor spune:
mare pt toate
Am intrat sa vad ce e pe la odisee,sper sa ma alatur voua,nu stiu inca ce sa zic,de saptamana trecuta am usoare greturi indiferent de momentul zilei,nu mai pot fuma(nu fumam des inainte),si inca nu mi-a venit cm,am facut un test azi,dar pe la ora 14 si e negativ,dar sper sa fie eronat,bausem vreo 2 l de apa inainte,o sa il repet cat de curand,ar trebui sa am 4+ saptamani
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Donna_n spune:
mai ceva...dr mi-a zis ca arata bine si am 6 saptamani. Nu stiti cam la ce se refera dr-ii in general? 6 sapt de la conceptie sau de sarcina (de la um)?? Nu am apucat sa il intreb atunci si dup-aia am uitat 
8+
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor mare pt toate![]() Am intrat sa vad ce e pe la odisee,sper sa ma alatur voua,nu stiu inca ce sa zic,de saptamana trecuta am usoare greturi indiferent de momentul zilei,nu mai pot fuma(nu fumam des inainte),si inca nu mi-a venit cm,am facut un test azi,dar pe la ora 14 si e negativ,dar sper sa fie eronat,bausem vreo 2 l de apa inainte,o sa il repet cat de curand,ar trebui sa am 4+ saptamani http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Sa dea DD sa fie bine si sa ni te alaturi curand!

Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Rebiana27 spune:
Donna desigur ca va fi bine daca stai linistita!!!
Nu face miscari care sa-ti puna in pericol sarcina, nu ridica, nu merge f mult, nu relatii intime, ia utrogestan-ul si sigur-sigur va fi ok! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Donna_n spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor mare pt toate![]() Am intrat sa vad ce e pe la odisee,sper sa ma alatur voua,nu stiu inca ce sa zic,de saptamana trecuta am usoare greturi indiferent de momentul zilei,nu mai pot fuma(nu fumam des inainte),si inca nu mi-a venit cm,am facut un test azi,dar pe la ora 14 si e negativ,dar sper sa fie eronat,bausem vreo 2 l de apa inainte,o sa il repet cat de curand,ar trebui sa am 4+ saptamani http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Si eu zic sa repeti peste vreo 2-3 zile testul si cu urina de dimineata! Noi te asteptam cu
in odiseea pufuletilor! 
8+
Donna_n spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Donna desigur ca va fi bine daca stai linistita!!! Nu face miscari care sa-ti puna in pericol sarcina, nu ridica, nu merge f mult, nu relatii intime, ia utrogestan-ul si sigur-sigur va fi ok! ![]() Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank"> Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei... 5+ |

8+