Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
simonette spune:
De vreo ora ma perpelesc..........asa ma oftik

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
decenuela spune:
simonette esti mai matinala decat mine. hai la o cafeluta..."sa avem iesire afara" Nu stiu daca e nociva pt bb...sper ca nu...dar una mica si slaba...poate nu face rau.
pt ca multe ati scri despre acele liniute..2 la nr mult dorite eu cred ca oricat ne-am agita ,...bb vine cand vrea el si cand ne asteptam mai putin. La mine asa a venit. Vedeam in orice stare o simptoma si daca in ziua cm nu-mi venea dim..eram cu testul pregatit. Iesea 1 liniuta iar eu imi spuneam ca sigur ceva nu e in regula si cand imi venea ziceam ca poate sa fie sarcina peste ciclu....cred caeram nebuna.
luna asta am lasat-o moale ..nici macar..."n=-am prestat cat a trebuit si cand a trebuit"...dar uite ca asa s-a intmplat
SA AVETI MARE NOROC SI VOI CELE CARE ASTEPTATI....IAR CELE CU PRB...SA AVETI MARE GRIJA DE VOI...CAcel mic depinde doar de voi..
va pup si va doresc o zi minunata....fara gretui si dureri..iar eu care as fin ziua 23 de la conceptie poate imi fac si io programare...
Andre_lina spune:
Buna dimineata, fetelor!
Eu am scapat de greturi... si ma simt mult mai bine de vreo 2 zile.
Ce m-a chinuit ieri a fost durerea de burta.
Donna si la mine e periculos cu durerile, insa doctorita mi-a recomandat no-spa, pentru ca relaxeaza muschii si calmeaza durerea.
Alina vine si la tine bebelul...simt!
Legat de gravidute cu burta mare, eu, inainte sa aflu ca am bebe in burtica, m-am ciocnit de o burtica intr-un magazin! Ori a fost un semn...ori s-a luat ![]()
![]()
Maine incepe baby expo la bucuresti... propun sa ne intalnim acolo vineri sau in weekend, pentru cele care puteti veni
.
Ce spuneti?
Va pup cu drag!
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
Donna_n spune:
Alina atunci 

pentru sfarsitul lui mai, ca nici nu-mi pot imagina fara tine in odisee! Eu deja te vad
... ![]()
Andrelina iau si eu no-spa dim si seara, dar vad ca nu ajunge sa acopere toate durerile ca timp de efect... Sa-l iau de 3 ori pe zi?
Simonette chiar ca esti matinala!! Dar de fapt esti cu o ora in urma decat noi, asa-i?
Mi-ar placea si mie sa ne-ntalnim fetelor
dar slabe sanse sa ajung prin bucuresti in astea 9 luni taman din celalalt capat al tarii... Mai stii? Poate poate! Daca nu, pe cand om avea bb-i ![]()
![]()
8+
Andre_lina spune:
Donna, legat de no-spa, mie doctorita mi-a zis ca pot lua pana la maxim 6 pe zi in caz de durere acuta, insa daca durerea e mare, necesita o vizita la medic. Deci ia 3 linistita, insa daca persista, mergi la doctor, nu risca nimic.
Am pus poza de la ecografie
cu 
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Sper sa o puteti vedea... am pus linkul pt ca nu stiu cum sa fac sa apara ca la voi, "poze"
PUPU
Donna_n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Donna, legat de no-spa, mie doctorita mi-a zis ca pot lua pana la maxim 6 pe zi in caz de durere acuta, insa daca durerea e mare, necesita o vizita la medic. Deci ia 3 linistita, insa daca persista, mergi la doctor, nu risca nimic. Am pus poza de la ecografie ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922 Sper sa o puteti vedea... am pus linkul pt ca nu stiu cum sa fac sa apara ca la voi, "poze" PUPU 8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! |
Woooooow

ce faaaaaain!! Da ce super se vede bebe inauntru
Inseamna ca sapt viitoare o sa arate asa si la mine Da cum sa fac sa am zi eu un album de poze ca voi? Intru pe site-urile alea? Imi explicati vreuna ?
8+
Andre_lina spune:
:) Pai asa a zis doctorita ca are intre 7 si 8 saptamani. Ca e dezvoltat ca la 8 sapt, atat i-a dat ea.
Nik0le spune:
Neata si de la mine!
Eu stiu ca saptamanile se socotesc de la um. De-a lungul sarcinii la bebe se va masura la echo si inevitabil va fi ba mai mare, ba mai mic decat varsta efectiva, cresterea lui nu se face uniform, ci in salturi.
Andrelina, foarte frumos bebe!! 
Donna, da, intri pe un site de poze gen www flickr com, iti faci cont si incarci acolo pozele. Pe urma ne dai noua linkul.
happymum, sunt sigura ca o sa vina si la tine bebe!

Mai pun si eu niste fete la treaba si pentru tine, si pentru Ioanact!

Ticker
Nik0le spune:
Ma uit la ticker si vad ca mai am 2 zile pana ma apuc sa prestez, testul de ovulatie confirma, e tot negativ. Iau acid folic in continuare, am cumparat deja doua teste de sarcina, abia astept!
Ticker