Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu_bu spune:
buna fetele

hai fetele facem galerie pentru colege noastre care asteapta!!!!hai fetele suntem alaturi de voi:)
ma mai inteapa din cand in cand jos la burtica...hm asa emotii am pana la eco.....tre sa merg sa facem programare....ufff daca nu era sesiunea asta eram si eu mai lejera.....nu pot fii toate chiar la fix
nu fetele.....?va doresc o zi minunata
la toate
Nik0le spune:
Multumim, bubu!
BAFTA multa la examene!
N-ai un numar de telefon de la cabinet sa suni pentru programare? Ar fi mai bine decat sa faci un drum. Sa ne spui si noua cand mergi la echo!
Ticker
bubu_bu spune:
am sa caut pe internet tre sa gasesc dar nu prea stiu cand sa ma programez....se vede ceva acum la aprox...5 sapt?ma gandesc ca e prea devreme voi cum stiti?
Nik0le spune:
Daca gasesti pe net nr de telefon cred ca ai putea sa intrebi acolo cand sa vii, ar trebui sa stie sa-ti raspunda. Doctorita mea mi-a zis data trecuta sa vin dupa ce fac 6 saptamani, ca sa se vada ceva si a fost ok. Nu te-am gasit in listuta, tu cand ai um?
Ticker
Ioanact spune:
Buna!
As vrea si eu o
, Ioana azi dimineata s-a trezit la 6:20
pt ca ii era foame, i-am facut 150 ml de lapte (ca sa manance si mancare, de obicei ii dadeam 300 ml de lapte, dar fiind gras, ca este de vaca, ea se satura), dar e bine ca in 10' a adormit la loc, dupa ce a baut laptele, pana la 8:30 (am dormit si eu cu ea
).
Andre lina e un semn bun ca simti, deci va veni
.
Am vazut si poza de la ecograf..frumoasa, sa creasca bebele mare pana la 40 de sapt si sa fie sanatos(a) si dupa nastere.
Donna n multumesc.
Iti faci cont pe webshots, http://www.webshots.com/.
Nik0le multumesc mult.
Cand ai avut ultimul CM? Dupa 14 zile at e per de ovulatie?
bubu bu sa imi zici datele sa te trec pe lista.
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
bubu_bu spune:
pai eu iti dau datele..numai eu nu stiu inca sigur dpn...numai cel de pe site....DN 14.08.1986 UM 21.04.2009 DPN 25.01.2010 parca asa scria pe site....doamne nu realizez inca ce mi se intampla...ca e totul real si nu e amgire
simonette spune:

Andrelina bb e superb!!! Cred ca e baietel....nu stiu de ce, asa cred!

Bafta tuturor...celor care vor merge la eco, celor care presteaza si celor care asteapta II!!!
O zi bunaa!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Ma uit la ticker si vad ca mai am 2 zile pana ma apuc sa prestez, testul de ovulatie confirma, e tot negativ. Iau acid folic in continuare, am cumparat deja doua teste de sarcina, abia astept! Ticker |
eu zic sa nu astepti cele 2 zile... treci la treaba de pe acum... am citit pe net zilele trecute ca
le ia 12 ore sa ajunga unde trebuie... asa ca... da-i "batai"... si sa dea DD sa se lipeasca. 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
andre_lina
... vazut
...
... eu mare fan...
...
...
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Andre_lina spune:
Vai ce ma bucur ca va place de bebe mic... si eu zic ca e asa frumos...daca ma uitam pe ecografia altei fete pana acum nu intelegeam nimic...dar pe al mea, parca ii vad si trasaturile...ce frumusel sta el acolo![]()
![]()
Simonette iti dau bataita!! E fetita toata ziua (sper)![]()
...Mai uita-te o data! Pana cand aflu ma perpelesc si imi fac vise cu o imbrac in roz...ooooffff.......sanatoasa sa fie!
Va tin pumnii celor care asteapta cu nerabdare liniutele!
Bubu fa programare de pe acum, ca intre timp mai trece o saptamana...si cand o sa vezi poza aia o sa iti dai seama ca nu e deloc amagire!
pe toate!
Nu uitati de baby expo, in bucuresti, prilej sa ne cunoastem!
8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!