Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Donna_n spune:
din nou ati fost harnicute si ati scris mult! Dupa ce am stat toata ziua in pat de frica sa nu patesc ceva am plecat cu sotu la o
si in vizita pe la mama. Inca ma chinuie durerile de burta si din cand in cand ma cam ingrijoreaza. M-a avertizat dr ca orice durere pelviana in cazul meu e o amenintare de avort... Sper ca pe dimineata sa fiu fresh! Ce ma bucur ca suntem 20
Alina draga, tu esti urmatoarea ![]()
Noapte buna burticilor
si viitoarelor burticutze
(Alina asta a fost pt tine special )
8+
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Ioanact Rebiana27 am citit si eu povestea nasterii lui Luca, f emotionanta cu un final fericit..[happy] Un mesaj de la Adina Iulia:
Asa sa iti Ajute Dumnezeu sa nasti o fetita si sa ne povestesti cum a decurs nasterea.. ![]() ![]() ALBUM 6 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Abia astept sa postez si povestea nasterii la bebe 2!! 

Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Rebiana27 spune:
Noapte buna, fete dragi!! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Donna_n spune:
Rebiana cred ca din curiozitate mai mult fata de ce au zis fetele, m-am pus sa citesc povestea nasterii ghiocelului tau... Am ramas...E ceva de nedescris. M-a facut sa fiu mai increzatoare si mai optimista! Cred ca sunt niste sentimente de neexplicat! Abia astept
Si abia asteptam toate sa ti-o citim pe urmatoarea!!
8+
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donna_n Ce ma bucur ca suntem 20 Alina draga, tu esti urmatoarea Noapte buna burticilor si viitoarelor burticutze (Alina asta a fost pt tine special ) 8+ |
Multumesc mult.

Nu mai am rabdare, abia astept sa imi fac testul si sa iasa pozitiv..acele II..Iti doresc sa te simti bine si sa nu m ai nici un fel de dureri.

ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
simonette spune:
Bueiii!!! DECENUELA daca mergi la capitolul in care ti-am urat bunvenit o sa vezi ca exact asta am zis.... ca nik-ul tau cred ca vine de la de ce nu Ela! Stiam eu ca sunt isteatza
Hai
si te asteptam cu data probabila a nasterii
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Donna_n spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Adina + Olivia 04.03.2004 |
Multumesc mult.

Nu mai am rabdare, abia astept sa imi fca testul si sa iasa pozitiv..aceleII..Iti doresc sa te simti bine si sa nu m ai nici un fel de dureri.

ALBUM
6
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)[/quote]
Multumesc! Sper si eu! Abia astept sa ajung in perioada no-stress...daca va veni. Sa stiu ca e bine si nu se mai poate intampla nimic rau. Tu cand iti faci testul? Ai trecut de ovulatie? Muuuult succes si mai ales relaxare...

8+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Donna_n Multumesc! Sper si eu! Abia astept sa ajung in perioada no-stress...daca va veni. Sa stiu ca e bine si nu se mai poate intampla nimic rau. Tu cand iti faci testul? Ai trecut de ovulatie? Muuuult succes si mai ales relaxare... ![]() 8+ |
Mai am pana imi fac testul, luna viitoare, dupa data de 15, at ar tb sa imi vina CM, dar ar fi bine sa nu vina..iar de pe 26 Mai -31 Mai, ar tb sa ovulez..acestea sunt zilele fertile..Multumesc.

ALBUM
6
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
simonette spune:
somn usor............pe maine!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
happymum spune:
deci... e ora care este... ![]()
si eu nu dorm...
imi este greata... dar e muuuuuult prea devreme......
atata ce visez... chiar si cand dorm... ieri si astazi, din reflex mi-am aparat burtica de catel cand l-a apucat topaitul pe mine...
sunt nebuna cred...
dar asa ce imi doresc....
uffff........
pup toate burticile..
PS. aseara, cand eram la plimbare cu cutu cutu, am trecut pe langa o graviduta cu burta maaaare... si stiti ce am facut? cand am trecut pe langa ea, m-am atins usor de ea... ca poate se ia si la mine... 
ma duc poate adorm...
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea