Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
Muuh spune:
A dormit asa bine ca i-a priit vizita la noi, iti zic eu. Sa mai veniti, va mai asteptam cu mare drag. Scuze pentru haos-ul in care ne-ati gasit, serbam un prieten.
AlexaM spune:
Edi, cu siguranta merita un titlu ...e leut printre bobocei...
Mersi de info Giulianna.
Dya, eu am steamer Philips si e f ok. Am gatit o gramada l ael. Pt bebe in fiecare zi o data sau de doua ori de aproximativ 4 luni si e ok. Plus ce mai fac pt noi.
Noi am fost azi prin Herastrau. Matei a avut un body cu maneca scurta + pantaloni scurti. Labute goale. A fost ok nu a transpirat. In schimb in masina am dat drumul la AC ca nu se putea. Din pacate ne-am pierdut sepcuta. A scos-o de pe cap si, probabil, i-a cazut pe langa carut jos... Cand ne-am dat seama ...n-am mai gasit-o...
Eu am gatit tocanita de vitel...
O seara frumoasa sa aveti. 
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
CD27 spune:
Cuscra venim
Mikul se distreaza in scaun dar pe mine ma dispera cand face asa si nici macar nu face dupa ce termina masa
bravo Ania
sper sa imi amintesc si eu de colectia adevarul, e o treaba interesanta cu cartile
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
David a fost imbracat asa dar in timpul somnului era fleasca ....bine, fara bavetica si in piciorusele goale. Alea le-am pus cat a stat in premergator.
Alexa intra putin pe mess, vreau sa te rog ceva 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
gaia.nevia spune:
ne-am gasit si noi umbreluta de soare.
Am luat-o pentru caruciorul de gemeni, care are aparatorile aproape inutile.
Mai exersez vreo doua zile si daca tot nu reusesc sa fac umbra la doi cupii cu o singura umbrela, poate mai iau una....![]()
Babymom, bravo, ce le mai papa Dragos!!!
Nu prea stiu cum o sa-l invat pe Radu cu alte texturi, deocamdata face bleah la orice are alta densitate decat pureul de fructe de la Hipp![]()
Face si el acusica sapte luni, si o sa-l incerc cu morcovete (de la Hipp) cu iaurt si galbenus (cred ca am mai zis eu planul asta... sa vedem si cum ne iese).
Azi a molfait din paine, ceea ce sincer m-a bucurat, avand in vedere ca nu e prima oara ca-i dau, dar e prima oara ca face ceva cu ea.
Ah, si subscriu si eu la "Edi e cel mai tare" tag.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
andy.p
hehe ar fi frumos sa facem o excursie la oradea :)...cu avionu' ![]()
apropo de colectia adevarul, eu tocmai ce am facut comanda online pentru volumele ce apar joia...
am vazut si colectia pentru copii insa imi e teama ca va aceaisi problema...se vor gasi cu greu si la suprapret
sabinel spune:
si io pe-aici. de 2 zile ne tot plimbam prin parc de dimineata pana seara tarziu. am avut parte de-o caldura infioratoare, 28 grade, si tot am vazut copii cu caciuli si imbracati bine. mi-era asa mila de ei. amalia a fost imbracata asa si tot a transpirat.
Ada, inca o data la multi ani!
multumesc in numele fii-mii pentru urarile de ieri, am fost mult prea obosita sa mai intru aseara. la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi.
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona andy.p hehe ar fi frumos sa facem o excursie la oradea :)...cu avionu' apropo de colectia adevarul, eu tocmai ce am facut comanda online pentru volumele ce apar joia... am vazut si colectia pentru copii insa imi e teama ca va aceaisi problema...se vor gasi cu greu si la suprapret |
Volumele care apar joia le cumpar de cand au aparut, numai ca am ratat primul numar, n-am stiut ca va fi asa nebunie si nu m-am dus dis-de-dimineata la chiosc. Se pot comanda si din urma? Unde? Pe site-ul lor?
Mie mi le cumpara taica-miu (pleaca la munca la 6), are grija in fiecare joi sa ia cartea. O sa-i mai dau o tema, sa ia si colectia pentru pici, lunea.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
anamona spune:
giulianna uite aici poti comanda
http://www.adevarul.ro/cartile-adevarul/toate-cartile.html
am auzit insa ca dureaza mult....