Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutari!
Ne-am intors si noi de la medicul orl-ist.
Andrei e ok are polipi putin mai mari dar nu e cazul de operatie ne-a chemat din nou peste 6 luni sa vedem cum mai evolueaza.In schimb ne-a recomandat aparat de aerosoli si o cura de 14 zile la mare!!!
Lumi e suspect de polipi din cauza ca face des rosu in gat si sforaie cand doarme plus ca respira mai mult pe gurita!!
Felicitari fetelor care au primit banii am primit si noi pe 4 luni asa ca dam o cafea!!!
Am vazut ca se discuta de dormitul noaptea eu il imbrac mai grosut adica pijama cu maneca lunga din cauza ca el nu mai suporta patura pe el nu stiu ce sa fac ca nu mi se pare normal sa doarma dezvelit si nici nu am gasit sac de dormit mai subtire!!!
Cu masina si Andrei transpira groaznic dar noi folosim geamul deschis doar pe o parte.O fi asa grav????????Dar daca merge AC in masina Andrei stranuta intr-una si cum azi medicul ne-a zis ca are o rinita alergica si dupa 1 an il va trimite la analize mai amanuntite sa vada exact care e cauza cred ca vom ramane tot cu geamul deschis.Nu stiu cum o sa facem in casa ca se fac si aici peste 30 de grade.
Nocom am vazut ca si tu esti bogata ai golit oficiul postal.Bravo!!!
Nikollici daca ai prea multi bani mai trimite si la noi astea mai sarace care cu tot cu 85% nu luam prea mult!!!
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nocom vezi ca e subiect special cu La redoute. Intreaba fetele acolo. Sigur stiu ele.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bravo Mihnea!!!!!! bravo Andrei!!!!

pupam toata bobocimea}{ dar de la distanta ca avem conjunctivita...
ne tratam si mai vedem...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Referitor la incalzitoarele de masina, cred ca unul de genul www.tookie.ro/incalzitor_biberon_masina_si_cas.html" target="_blank">acesta, care are adaptor pentru masina si in care bagi sticla/borcanelul cu totul si-ar face treaba. Cele care se aplica pe sticla sunt apa de ploaie.

Eu am de la Babymoov incalzitor din acesta, acea si adaptor pt masina dar mi l-au furat cu tot cu geanta atunci cind mi-au spart masina. Deci n-am avut ocazia sa-l folosesc in masina, dar acasa s-a dovedit a fi o scula f practica.

Oricum, eu am experimentat ieri cu mincarica Aniei. I-am luat in parc jumatate de borcanel, un iaurt, si un biberon de lapte, toate scoase de la frigider, si cam intr-o ora si jumatate ajunsesera la o temperatura numai buna.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Multumesc de raspunsuri fetelor....vreau si eu sac de dormit de vara.De unde iau?

Am vazut la Ikea, erau mai multe modele, unele mai subtirele.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Claudinna, imi pare rau, sanatate multa puiului!

Dya, sanatate si voua! Intrebam de polipi, caci si Edi cam sforaie, el insa nu a facut rosu in gat niciodata si respira normal, pe nas... buna cura asta la mare, o sa facem si noi, de placere!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Izabela, foarte foarte frumusica. Si papa iaurt, cuminte de tot. fetele frumoase.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:

Multumesc de raspunsuri fetelor....vreau si eu sac de dormit de vara.De unde iau?

Nausica si Ania
poze

Laura e din Oradea.... sau exista Ikea si pe acolo...?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Nikolici, pina nu uit: si mie mi se pare IOR-ul cel mai frumos parc din Bucuresti in momentul asta. Ma rog, poate sa fie chestie de gust. Imi mai sint dragi Parcul Carol si Tineretului (pentru ca acolo am copilarit, mergeam cu bunicii) - dar nu s-a mai schimbat mare lucru de cind calaream eu jucarelele, Cismigiul are farmecul lui si-mi va placea intotdeauna sa trec prin el, dar daca ma plimb cu Cipi pe-acolo ma ia ameteala, e prea mic si f aglomerat, iar Herastraul ramine un parc frumos, doar ca s-a cam invechit si el. In IOR s-au pompat tone de bani, ireal de multi, dar ce-a iesit e minunat. Si ce-mi place cel mai tare e ca e f divers: are zone super-amenajate, toaletate, cosmetizate, are promenada din jurul lacului care e one hell of a walk, si are zone salbatice, multe multe, in care poti sa te asezi pe o paturica si sa stai linistit ore bune, fara sa treaca cineva pe linga tine. Si e ok si pentru Pucca.

Si sa stii, am observat si eu oameni care se uita contrariati, ba chiar parca ma compatimesc cind le zic ca noi ne plimbam prin IOR. Cind eram in liceu, asociam IOR cu lupte de ciini - si clar n-as fi pus pentru nimic in lume piciorul acolo.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:

Nausica si Ania
poze

Laura e din Oradea.... sau exista Ikea si pe acolo...?

Pai exista la Budapesta. Si cred ca, din Oradea, e cam la fel de usor de ajuns cum e pt mine din Piata Muncii la asta din Baneasa.
E criminala iesirea asta din Bucuresti, si acum cica se mai apuca de un pasaj, in Piata Presei Libere. Atunci sa vezi!

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput