Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor AM BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In rest revin cand mai citesc ...

toata bobocimea!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nocom si eu am un cec de la redoute
Piolica te intereseaza 2 cec-uri, iti dai seama cat shopping bagi, glumesc, am intrebat eu anul trecut (cand am primit cec-ul) se poate trimite inapoi cec-ul si ei ne pun banii pe card, caut acum mail-ul de la ei si iti trimit pe PM ce mi-au scris

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Asa e, e criminala iesirea pe la Ikea, cea din Bucuresti.

Preety, baga shopping mamico, cea mai buna terapie! gogosarul!

LE: Bighidel e in spital!!!!!!!! Dar are 28 de puncte.... da-i si lui ceva de papa....mititelul, nu-i place nici lui diversificarea asta...?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nocom, zi-mi ce vrei sa le scrii astora si-ti pot traduce eu mesajul. Poti sa le scrii si in engleza, daca vrei, stiu fete care au facut asta si au primit raspuns. Eu as zice sa iei legatura cu cei din Ro si sa vezi daca te ajuta ei, poate poti folosi cecul direct pe la redoute ro.
CD, nu ma imbia cu cecuri la redoute, please, ca ma da soata afara. Elsa are haine pina la 3 ani... deja nu mai stiu ce stratageme sa mai folosesc ca sa-i mai iau ceva. Acum am luat unui nepot un cadou si i-am luat si Elsei 2 bluze, ca deh, erau la reduceri urmatoarele 2 articole in magazinul respectiv.

moama, ce calduri sint in Romania! nu-mi vine sa cred, pai in iulie, august cum o sa fie daca de pe acum sint 30 de grade. Aici este super cool, in adevaratul sens al cuvintului, vreme de primavara, cu 20 de grade, iar acum pe seara a trebuit sa-i pun Elsei un pull cu gluga ca batea vintul. Numai eu eram in mineca scurta si cam dirdiiam, ce-i drept (si mai am si o tuse nasoala de citeva zile). Deci cind vin in ro o sa-i aduc Elsei numai body cu bretele, bag seama.

nausica, cred ca tu ai scris despre cutii din alea pe care le pui unele peste altele (scuze, dar imi scapa numele), i-am luat si eu Elsei azi... wow, eu le pun, ea la darima si tot asa, e super amuzant, vad ca-i plac. Oricum, astea sint pt copii de cel putin 1 an juma, adica sa stie ei sa le puna unele peste altele, asa ca o sa ne distram tare pina se prinde ea cum trebuie sa faca. Plus ca au niste gaurele, asa ca ne putem juca cu ele si in apa. Merci de idee!

va pup si o seara buna.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

cec-urile de laredoute.fr nu sa pot folosi pe laredoute.ro, nici nu are sens sa le scrii, eu le-am scris in decembrie, am revenit cu mail in care le-am zis ca nu sunt promti si ca totusi astept un raspuns si nici in ziua de azi nu am primit nici un raspuns, oricum scrie pe site ca nu se pot folosi cec-uri emise de franta
off si cate chestii vad zilnic pe laredoute.fr (inca primesc mailuri imbietoare) si dupa hainute frumoase si ieftine

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara

baby boy multumesc, nu stiam ca la redoute au facut atatea mamici de pe DC adicted!! Le-am intrebat dar intre timp am vazut si raspunsul si PM lui CD si m-am lamurit. Multumesc mult CD pt amabilitate si promptitudine

piolica multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti. Eu nu vroiam sa le scriu in franceza, red ca m-am exprimat gresit, nu ma descurcam in franceza pe site-ul lor sa gasesc o adresa de mail sau un contact ceva.... Sarumana de intentie.

Nu ca m-as bucura dar uite asa mai castig niste bani... din returnarea cecului... desi cu siguranta preferam produsele.. dar nah... asta este... macar nu-i pierd.

Seara buna tuturor

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Si chiar vreau sa va intreb cat dorm copii vostri in timpul zilei? Carla se trezeste la 6, maxim 7, mai are un somn scurt intre 9.30-10.30, inca unul de 30 de minute pe la 14 (parca urmareste orele de masa si adoarme exact atunci ) si cam atat. Poate vreo 20 de minute afara dar nu intotdeauna. La ora 8 ii fac baie seara si doarme lemn.

hunii mei la 06.00, maximum 07.00 sunt in picioare. urmeaza apoi o repriza de 30min in jurul orei 09.00, apoi afara, in jur de 12.00 dorm 30min-1h, acasa intre 15.30 si 17.00 si seara, la 19.30 inca 30 min. Adorm in jur de 22.30 si se mai trezesc de... 'n' ori pe noapte.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Edi are program fix de somn:
- se trezeste la 7:30-8
- mai doarme de la 9,30 pana la 11
- din nou de la 13 la 15:30
- inca un somn mic de la 18 la 18:30
- culcarea la 20:30, max 21

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

hello, hello!!!

sa va spun cum mi-am luat-o eu ieri de la un pusti de vreo 4-5 ani. Am fost invitati la o ferma bio si cind eram la masa am scos un iaurt sa-i dau si Elsei sa pape. Elsa facind figuri la mincare, mama pustiului ma intreaba daca e mofturoasa, iar eu ii raspunda ca da, e chiar fruntasa. La care pustiul ii zice lui maica-sa, daca era iaurt bio poate ca ar fi mincat. Eu auzindu-l ii raspund, sa stii ca e bio si e facut de mine. La care el, foarte tacticos, imi raspunde: poate ar fi mai bine sa cumparati, se vede ca nu prea va pricepeti! Am ris la greu la faza asta!!!! Poate ca pustiul stia el ceva!!! hahaha!
pupici

Mamica fericita de bebelina Elsa

Ticker Edi

Mergi la inceput

CD...dadusi sandalutele? M-ar interesa pe mine, poate i se potrivesc leutului. Cu ocazia asta poate ne si vedem.
Eu joi la ora 16 o sa fiu prin Floreasca la Biomedica (Edi are un shooting )....oare e departe de unde stai tu? Nu prea le am cu orientarea in spatiu :)

Claudinna multa sanatate lui Razvanel!

Va aud de saci de dormit...al meu n-ar sta neam intr-un sac. E argintul viu chiar si in somn, se suceste, se invarteste...l-am pus si eu dar parca e legat si de maini si de picioare. Si doarme pe parti iar in sac e cam greu sa dormi pe o parte nu? Eu asa am observat la el.

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FETELOR....SUNT BOGATA

Am venit tarziu dupa ce am cheltuit cat am poftit noi intr un hypermarket, bagam cu ambele maini in cos.Ahhh de mult nu am mai facut asa.Ce usurare, ce buna e terapia prin shopping.Geee

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput