Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
CD27 spune:
data trecuta i-am luat lu teroristu de fimiu sandale de vara de la babyexpo, frumusane rau
, albastru inchis din piele intoarsa la ext si piele int si stateam linistita ca are omu sandale si ca ii sunt un pic mari, ma apuca pe mine nebunela acum sa il probez
si da-i nervi si trage si impinge de era sa-i rup piciorul, nu intra si pace, desi nu-i sunt mici
in we e musai sa bag un babyexpo poate reusesc sa le schimb cu alt model
daca intereseaza pe careva le dau un pic mai ieftin
, masura 17 (corespunde cu 20-21 de la incaltari clasice), talpa de piele bla bla
ca de nuuuu ma duc pana in tineretului la babyexpo
acum 2 veri am gasit si noi un liliac in camera, eram la mare si am auzit ceva umbland prin camera, pe intuneric si am fugit
a venit cumnatu', inima de leum si l-a prins ascuns dupa oglinda
era un pui, ne-am culcat cu frica in san, in aceeasi noapte a fost furtuna urata, tunete, fulgere etc, la un moment dat se auzea picatura chinezasca....am incercat sa adorm la loc, pana cand a inceput sa ma ploua pe mana
moaaa pana ne-am trezit ploua binisor in pat
o noapte de pomina iar a doua zi dimineat trebuia sa fim la bureau![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babymom75 spune:
Lumi, Dragos papa biscuiti Hipp; se pot da de la 6 luni, dar exista si un alt model, de la 8 luni, in forma de elefantei. In afara de forma nu stiu care e diferenta dintre ei, pt. ca eu i-am luat din Ungaria si scrie pe cutie doar in limba lor. 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_ada am intrat sa-i spunem hunului nostru iubit ca ne gandim la el si ca nu l-am uitat ![]() ![]() |
ioi, bine ca ai intrat, chiar imi faceam griji!!!
va pupam cu drag
, va tinem pumnii sa mearga bine kinetoterapia si va asteptam pe aici!!!vazut superrrrr poze cu nora mea!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Babymom, iar multumesc!! o sa caut biscuitei de la hipp.
CD, la noi liliacul se prinsese cumva in perdea, sotul a avut inima de leu si l-a scos afara, nu inainte de a ma scoate pe mine afara din camera, am oroare de lilieci....
Multumesc mult fetelor pentru raspunsurile cu privire la AC! Saritoare si dragute ca de obicei.
Fug sa fac papica hunilor, azi s-au trezit mai devreme ca de obicei... uf.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
babymom75 spune:
Asta micu' al meu e o figura! S-a trezit de vreo 15 min., si-a molfait biscuitul si acum se tot agata de toate in incercarea de a se ridica in picioare. L-am ajutat sa se ridice, oferindu-i mainile mele ca punct de sprijin, s-a ridicat si pt. ca nu stie sa paseasca inca, se sprijina pe piciorul stang, iar cu cel drept tropaie de parc-ar fi la hora
. Tare caraghios!
Mergem la plimbare, ca am reusit sa-l conving pe Victor sa plecam in parcul in care ieseam noi inainte de a ne muta, sa-si intalneasca prietenii. De cand are un intreg camp la dispozitie pe post de teren de joaca, nu-l prea pot face sa vina cu mine la plimbare. Nu m-as fi gandit ca o sa ajung sa plec la cumparaturi si pe el sa-l las la joaca cu ceilalti copii, fara mine.
Pa-pa!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
andy_galro spune:
Fetelor am si eu o intrebare pt cele care va pricepeti la calculatoare: am o prietena al carei baiat de 14 ani a descoperit un joc pe calculator:second life poate ati auzit de el si toata ziua sta pe calculator si nu-l mai intereseaza nimic altceva ....stiti cumva daca se poate interzice cumva accesul la jocul acela de pe calculatorul lui? saraca femeie e disperata ca nu mai stie ce sa faca cu el
300 poate ma ajuti tu? sau altcineva?
scuze de off-topic
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CD27 spune:
andy_g ahhh ce nasol trebuie sa fie ceva, poate stie Ramo, daca nu intreb si eu pe soatza
socra mea s-a anuntat in vizita deseara
casa e o coccina si mai e si cu fundul in sus
de ce-or veni unii asa innopinant
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andreea_ada spune:
andy de fel nu prea poti sa interzici accesul de pe calculator catre ceva anume , mai ales joc , dar pt ca l-am jucat si stiu derspre ce e vorba , ar putea sa-l stearga din Pc si sa vb cu furnizorul de internet sa-i restrictioneze accesul carte acel site ...cred ca e singura posibilitate ![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
luminita2008 spune:
andy_galro, mai simplu ar fi accesul pe intreg calculatorul, gen parola... dar poate nu asta doreste.... sper sa se rezolve!
CD, si soacra-mea facea de-astea, dar s-a lecuit, de vreo 2 ori nu ne-a gasit acasa, ca nu dadea nici telefon si a stat pe scara cu oalele cu mancare
... hehe... de atunci suna intotdeauna... casa mai mereu e in dezordne, dar nu-mi pasa, chiar prefer sa ma bucur de ce e mai important in viata mea, decat sa stau sa fac curat in fiecare zi... imi aduc mereu aminte de maica-mea, care toata viata ei n-a stiu altceva decat casa si copii, casa si copii, de fapt, mai mult casa, mancare si curatenie, tata iesea cu noi afara. dupa 30 de ani, au divortat. nu ma mir si nici nu ma intreb de ce...
noi tocmai am papat mancare de conopida cu ousor, sub forma de pire: 4 buchetele de conopida, 2 rosii medii, 2 morcovi, 1 galbenus de ou, iaurt dupa gust, vreo 2 lingurite. totul la blender + un strop de ulei de masline. a fost delicios
, 200gr hapaiti/hun...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Nocom spune:
INTREBARE:
Anul trecut am facut comanda pe la redoute.fr dra cum posta romana e de cacao nu am stiut ca mi-a venit coletul si a plecat inapoi. Mi-au trmis un cec cu contravaloarea comenzii dar acum ei nu mai livreaza in Ro. Am pierdut acesti bani? Sau cum pot lua legatura cu ei? Eu nu prea stui franceza si nu gasesc pe site-ul lor nici o adresa de email la care sa-i pot intreba despre acest lucru. Stie cineva ce pot face? Sau stiti vre-o adresa de mail?
Multumesc
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA