Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
CosmyB. spune:
Anca pitica mea se trezese la 7 jumate sau 8, ii dau sa suga si adoarme la san pana la 11 sau 12. pe la 14 doarme o ora jumate sau 2, dupa care pe la 6 sau 7 mai doarme vreo ora jumate, uneori chiar doua. Seara adoarme la 22 sau 23 si nu se trezeste deloc pana dimineata 
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Si inca o intrebare: din experienta voastra, in cutia frigorifica normala, cit timp se pastreaza mincarea rece? |
intre 4h si 8h, cu pastule inghetate.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babymom75 spune:
Musette, bu bitele pe care le descrii tu sunt sigur de la caldura daca nu sunt pruriginoase.
Corrina, asa e normal sa se raceasca pielea transpirata, pt. ca transpiratia este unul din mecanismele de pierdere de cadura a corpului: pielea transpira, iar apoi prin evaporare se raceste. Nu-i cazul sa te ingrijorezi.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui andy.p Am si eu doua intrebari: 1.Cum imbracati puii noaptea? 2.Lasati geamul deschis in camera lor?Au venit neste calduri ..Alexia nu le suporta ff bine,se invarte si se foieste toata noaptea. |
1. In body cu maneca scurta sau body gen maieu, cu bretelute. Rar, daca mi se pare racoare, panatlonasi trei sferturi. fara sosetute. de vreo saptamana nu ii mai invelesc, nu dorm in sac. e jale cu caldura....

2. Inca nu, noaptea e racorica inca. Plus ca inca n-am cuparat plasa de tantari, sa ii feresc de lighioane, eventual si de lilieci, ne-a intrat o data unul in camera cand dormeam
, eram fara cupii atunci...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui CD27 huni draguti unde sunteti? va plimba mami toata ziulica Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
ihi, la 15.00 am intrat in casa, plecati de la 11.00... asa haladuim mereu, daca mai avem forte si seara putintel.

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
piolica spune:
hello, hello!!!
sa va spun cum mi-am luat-o eu ieri de la un pusti de vreo 4-5 ani. Am fost invitati la o ferma bio si cind eram la masa am scos un iaurt sa-i dau si Elsei sa pape. Elsa facind figuri la mincare, mama pustiului ma intreaba daca e mofturoasa, iar eu ii raspunda ca da, e chiar fruntasa. La care pustiul ii zice lui maica-sa, daca era iaurt bio poate ca ar fi mincat. Eu auzindu-l ii raspund, sa stii ca e bio si e facut de mine. La care el, foarte tacticos, imi raspunde: poate ar fi mai bine sa cumparati, se vede ca nu prea va pricepeti! Am ris la greu la faza asta!!!! Poate ca pustiul stia el ceva!!! hahaha!
pupici
Mamica fericita de bebelina Elsa
andreea_ada spune:
ma scuzati ma scuzati ...
absentez motivat , am inceput kinetoterapia cu maia si numai am timp de nimic :( plus ca s-a incalzit excesiv si stam restul zilei numai prin parcuri ![]()
![]()
am intrat sa-i spunem hunului nostru iubit ca ne gandim la el si ca nu l-am uitat 

sa va mai spunem de noi...am inceput sa ne ridicam in picioare desi kinetoterapeuta spune ca ar trebui sa mai trag de ea sa mai astepte , si vestea cea mare ....avem un dintzoc...
si la capitolul diversificare sambata a incercat pt prima data ciorbita de perisoare cu bors , i-a placut mult de tot ![]()
sa uram la multe lunite tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat 

mai intram cand putem , acum momentan doarme terorista ....
si ca sa nu ne uitati cateva poze
eu cu prietenul meu
de ce ai nasul atat de rosu?
m-am bronzat ![]()
da-mi fata si mie bandana ta
ma asortez?
cu mami
mami imi faci poza?
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Corrina Intrebare intrebatoare: De la incheietura mainii in sus, pana aproape de umar, daca e in body cu maneca scurta si e cald, Mihnea transpira. Dar....o transpiratie rece astfel incat are pielicica umeda si i se si racesc bratele. Voi stiti ce-o fi? Sau o fi normal si io paranoia? fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare |
si noi patim la fel, pardon, hunii

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Lumi, iti spun si eu ce paste i-am dat lui Dragos: Barilla integrale sub forma de spirale mari, pe care i le dau sa le tina singur in mana. El molfaie pe spirala lui, in timp ce eu "completez" cu bucatele de aprox. juma de cm. - o bucatica de paste, o bucatica de carnita sau de leguma, depinde de meniu. Daca spui ca lui Robi nu-i plac bucatile mari si totusi vrei sa le dai paste, exista piureuri de la Hipp care au paste in compozitie, sunt fine ca textura si se pot da de la 5 luni. eu i-am luat lui Dragos paste cu piure de rosii si dovlecel si sunt chiar bune. Mama lui Dragos si a lui Victor |
multumesc mult, bagat la cap!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Intreba cineva de pepene eu l-am ras pe razatoarea de sticla si l-am amestecat cu banana si biscuite |
ce tip de biscuite??

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori