Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami ce fain ca botezi, mi se pare un lucru foarte important

Anca, distractie placuta sa faci poze multe sa ne arati si noua.

Billy ce ma bucur ca mai un semn de viata, incearca sa mai intri din cand in cand....cand iti faci timp....mie imi e asa drag cand mai aud cate ceva despre voi, sunteti ca o a doua familie pentru mine.

Lisa si mie imi place mult poza de care a zis Irina, sunteti asa finuti ...si ea pare ca asa se agata de voi....

Si eu va parasesc o saptamana. Vineri plec la Rio de Caracal pentru o saptamana sa ma mai odihnesc, sa se mai plimbe si bunicele cu Vlad....abia asteapta...nu mai au rabdare....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene, ai PM.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna,

V-am promis ca va spun cum stam cu greutatea la 4 luni. Pai nu stam prea bine, in ultima luna a luat fix 600 g, adica acum are 5600 g, de la 3070 g la nastere. Alexia a luat 2530 g in total. Dr zice ca ar fi trebuit sa aiba 6070 g (deci sa fi luat 3000 g) sau minim 5820 g (aprox. 2750 g).

Cu lungimea stam bine, avem 62 cm iar PC este 38,5 (destul de mic dar proportional cu greutatea).

Prin urmare, continuam lupta. Mergem pe completare cu lapte praf si apa de orez (desi faca mofturi) si san. Daca in 2 saptamani nu ia min 350 g, renunt total la san. Poate ca laptele meu e apa chioara si copilul nu creste.

Cu Dumnezeu inainte!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Seara buna,

Gata si baita... Cu mancatul cam nasol in seara asta, ne cam chinuie burtica, si asta pt azi kk nu a vrut sa iasa.

Bee sa creasca mare Alexioara. Nu-ti mai fa griji ca o sa fie bine

Doamne nu-mi vine sa cred cum cred bebelusii astia. Just sa-ti traiasca fetita, e o scumpa, aproape ca am avut un soc cand am citit de intrarea in cele 6 lunite, mi-am dat seama inca o data (de parca mai era nevoie) de cum se scurge timpul asta. Multe inainte.

Edinutza bine ai revenit. Ainoa este o scumpica.

Mamaaaa Anca ce super... vacanta....insula... vreau si eu. Distractie placuta.

Maine am santier in casa, vin sa-mi monteze aerul conditionat. O sa fug cu bebe d'acasa in parc, i-l las pe tati sa stranga dezastrul, asa ca acum ma bag la somn.

Pup

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Asaaa... am terminat de papat de cina (pizza... cat mai pot ca de luni intru pe South Beach diet sau cum naiba ii spune), bebe inca soileste asa ca va pot povesti ce erou e tati lu' bebe al meu.
O ora am lipsit si eu (am fost la reiki) si exact in ora aia s-a gasit Mister sa faca un poop... da' din ala serios mai oameni buni... ca i-a ajuns pana in sosete. Murdarit bebe (ca de indata ce i-a dat tati scutecul jos bebe a bagat manutele ...sa vada ce-i acolo ), murdarit hainite, murdarit tati, murdarit changing mat... au ajuns cu totii sub dus si uite asa bebe si-a facut baia zilnica iar tati dusul de seara . Cand am ajuns acasa numa' bine spala de mana hainele lu' bebe (sa nu ramane patate)...si mi-a spus ce mult ma respecta el pe mine... ca io trec zilnic prin Operatiunea POOP

BilyBilly, ma bucur sa te vad, chiar ma gandeam la tine zilele astea... ce a crescut puiuta ta! Si cate stie face! Mult noroc la casa noua si multe felicitari

Flowerbee, eu sunt pro-breastfeeding, dar eu iti zic sa te bucuri de Alexia, e o dulceata de fetita, de cum se dezvolta si cum iti zambeste. Nu fii necajita, gandeste-te ca ai alaptat-o mai mult de 4 luni - multe mamici nu reusesc sa alapteze jumatate din perioada asta - si fa cum crezi ca e mai bine pentru ea

Bebelusi, distractie faina la Rio de Caracal, si odihna placuta

Selene Spor la traduceri!

Lisa, intr-adevar poza e deosebita

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Edinutza ,bine ai revenit.Pupam galusca zambareata.

Billy,ma bucur ca sunteti bine.Felicitari pt mutare si mult succes in continuare.

Flo,copiii iau in greutate diferit.Si David a avut luni mai bune,luni mai putin bune..O sa fie bine.Multa sanatate si numai bine va dorim.

Noapte buna tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Vaai Dark ce simpatici sunteti, cum ii creste lui tati respectul odata cu gramada de kk...

Anca impartasitul copilului nu are legatura cu baita. Noi o facem in aceeasi zi cu botezul pentru ca locuim in localitati diferite iar de impartasit, oricand.

Mergi la inceput

Dark, multumesc pentru incurajari. Esti tare draguta. Si eu sunt pro-alaptare si de aceea nici nu m-am lasat, in ciudat unei cresteri nesatisfacatoare a copilei. Acum, ca trebuie sa ii dau lapte praf, si uitandu-ma in urma, ma simt vinovata ca laptele meu nu a fost bun pentru scumpica mea si nu a ajutat-o sa creasca cum trebuie. In acest moment sunt sunt gata sa renunt, numai sa fie bine.

Bee

Mergi la inceput

Ledi, tare imi era dor de tine, sa mai pove despre voi. Te-am vazut destul de rar pe forum, probabil ca nu stai nici tu bine cu timpul. Pupam mamica si baiatul!

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

flowerbee, eu zic ca e cam mult sa te astepti sa ia 350g in urmatoarele 2 saptamani. Dupa 4 luni copiii nu mai iau asa mult in greutate, iau mai putin, media e de 400-600g pe luna....eu zic ca daca ia si 200g in urmatoarele 2 sapt e bine.

Mergi la inceput