Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
iuliacris spune:
Cris30, si eu o sa iau suportul pe care l-a sugerat Dark.
Anca, voi cumpara suportul doar in iulie, cand ma intorc din Ro (plecam miercurea viitoare), cred ca il va lua Cris inaintea mea
.
Lisa
pentru linkul cu muzica.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Anca, am botezat si eu anul trecut in LA si bebe a fost impartasit chiar la sfarsitul botezului, deci clar inaintea baitei
. Distractie faina in vacanta!
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris30 Billy treci la raport, nu te ascunde dupa canapea ca te vedem anyway http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png |
M-ati vazut????
Puiul meu face bine, are 5 luni si 1 sapt, vreo 6,900 kg, lungime nu stiu, dar poarta hainute de 6 luni si-ii sunt fixe. Mancam laptic de la sanisor, cereale cu lapte de la Humana, suc de morcovi, mar, portocale, mar pasat si morcov pasat. Bem si apica din canuta. Stam in fundulet destul de bine, sprijinita in manute, ne rostogolim de pe spate pe burtica si inapoi, incercam sa bagam piciorusele sub fundulet, dar dupa ce le bagam nu mai stim ce sa facem
. Si ne bucuram tare de tot daca suntem ridicate in picioruse. Rontaim tot ce prindem, pe mami, pe tati, toate jucariile, orice exista merge in gurita. Am luat si o cazatura intre pat si patut, mai mare sperietura decat cazatura, dar a trecut repede, n-am patit nimic, nici macar n-am plans mare lucru. Suntem sanatoasa tun, n-am racit, n-am avut nevoie de doctor pana acum. Ne culcam de la 8-8,30 in fiecare seara, ne mai trezim sa mancam in timpul noptii o data sau de 2 ori si dormim pana la 7,00 dimineata. Si din cand in cand ne dor gingiile, se vad dintisorii albi dedesubt,nu cred sa mai dureze mult. Ziua dormim in mai multe reprize, cu pauze de o ora si jumatate intre ele.Fetelor mi-a spus Selene ca m-ati dat disparuta, va pup pe toate pt grija, dar suntem ok, f prinse cu diverse treburi, printre care si o mutare. Am gasit casuta in afara Bucurestiului si ne mutam la curte in sapt care vin. URAAA! In rest munca in firma. N-am mai reusit sa mai intru, poate voi putea mai mult dupa ce ne mutam.
Le multumesc fetelor care m-au cautat in privat sa ne intrebe de sanatate, sunteti niste dulci!
Am sa mai intru, sper cat de curand!
Multa sanatate bebelusilor si bebeluselor, mamicilor si taticilor!

deliafairais spune:
multumesc mult pt urari!!!
edinutza si billy, ce ma bucur ca v-ati intors!
am citit cam pe diagonala, ca numai ce am ajuns acasa si sunt franta de oboseala, dar sunt curioasa...ce se intampla daca tin bebe in picioare? ca david numai asa ar sta...
puiutzul meu are 4 luni!
IRINA.C spune:
Lisa ce misto e poza asta ..
http://anaciufulita.shutterfly.com/719
asa simpla si frumoasa si se vede cum va iubiti voi 3 acolo.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu sunt tare obosita si de-abia acum ma apuc de traducerile pentru matusa...
Am un mesaj mai deosebit, ca sa zic asa.
Cum citesc si rubrica de "Ajutor umanitar", am cunoscut o viitoare mamica din Cluj - mamica de bb2, cu o situatie materiala mai nefericita. Postez aici mesajul scris de mine la "Ajutor":
"Fetelor, am un mesaj urgent din partea Antoniei_05, pe care am mai ajutat-o si eu.
Are mare nevoie de scutece, marimea 2 - 3, nu conteaza marca. A ajuns la spital cu contractii din 7 in 7 minute si cu colul scurtat, nu a vrut sa se interneze pentru ca nu are cu cine sa o lase pe fetita mai mare, Antonia, acum sta acasa si asteapta sa i se declanseze nasterea. Nu are posibilitatea sa cumpere scutece pentru ca a avut de achitat niste datorii la bloc, situatia ei financiara nu e grozava, mai ales ca stau doua familii intr-un apartament de 3 camere.
De asemenea, daca poate cineva dona sau cumpara Bepanthen si o pompita de nas...
Scutecele sunt insa cele mai urgente.
Multumesc in numele Antoniei_05."
Asadar, daca are cineva - poate mamicile de februarie - scutece ramase, vreo pompita de nas si cosmetice pentru bebe, va rog sa imi dati un PM.
Eu m-am intalnit de doua ori cu ea, fetita ei cea mare merge pe 5 ani, ar avea si ea nevoie de ceva hainute, dar mai urgente sunt lucrusoarele pentru bebe mic ce sta sa vina pe lume.
Va pup, sper sa apuc sa ma odihnesc.
Ah, a venit nasa mea si i-am spus ca Daria a fost plangacioasa toata ziua. Ce mi-au auzit urechile? Acelasi "sfat" tampit: "las-o sa mai si planga, plansul intareste plamanii".
"Si da-i si apa, ca se deshidrateaza copilul".
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
cami_antonia spune:
selene si anca_ aveti PM de lA MINE 

fetele eu sunt super prinsa cu tot ceea ce tine de nasit caci botez sambataaaaaa .... o mai mare placerea ... ieri am cumparat o groaza de hainute pt noua increstinata ... asa cum am primit eu de la nasi sa ofer si altora placerea bucuriei ...
va pup pe toate
Camelia
cami_antonia spune:
ciufik poate nu ma anunti si pe mine cand vii la mare ca ma suparrrrrrrrrrr
si eu sunt tot din constanta ... si eu vreau sa te vadddd ... ahahahahah
fata mea e f agitata cred ca incep dintisorii
irinac tu cand ajungi la mare vara asta???
Camelia
anca_ spune:
Lisa, frumoase pozele! Sa fie intr-un ceas bun si cununia si botezul!
crisspoliss, aici sunt multi romani in zona..imposibil sa ii cunosti pe toti..noi avem un grup de prieteni mai apropiati, pe unii ii cunoasteam din ro, cu care ne intalnim frecvent si mai facem si vacantele impreuna. Sunt sigura ca ai sa cunosti romani multi in Chicago, din cate stiu acolo e una dintre cele mai mari comunitati de romani. Numai sa gasesti unii compatibili, cu care sa te poti imprieteni ![]()
Cris, Iulia, Lisa mersi de raspunsurile cu impartasania.
Abia acum am citit din urma, mai pe diagonala si am vazut ca miere s-a suparat si nu mai intra. Miere, in caz ca ne citesti: eu sper sa mai intri si sa ne scrii, sa intarim randurile la schimbul 2.
Daca te-ai suparat,nu conteaza de ce, sper ca nu te-ai suparat chiar pe toata lumea. Ca si in viata de zi cu zi, e imposibil sa te intelegi cu toata lumea, si nici nu e necesar. Eu sper sa intri sa vb macar cu noi. Si chiar tu spuneai ca apreciezi diversitatea, asa e, diversitatea ajuta si atunci si opiniile diferite trebuie acceptate.
..Intra repede si da-ne un status report, ca ne e dor de tine si de Aidan ![]()