Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola iti trebuie si copie dupa cartea de munca pe care scrie conform cu originalul si se stampileaza de firma. Decizia tre sa fie in original, daca e copie trebuie la fel stampilata si scris conf cu originalul. Altceva nu imi amintesc sa trebuiasca. Te duci cu ele la primarie, dar nu stiu sa iti spun exact unde.

Just e o dulceata, pare asa marisoara...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dark, multzam, suportul asta pare cel mai potrivit, o sa-l cumpar dupa ce ma intorc din Ro

Bee, LMA Alexiei, sa va insenineze toate zilele de-acum inainte!

Edinutza, bine ai revenit!

Just, super pozicile!

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Edinutza, ce bine ca ai revenit!
Noi o avem pe Sophie, am luat-o ca ma plimbam odata cand eram gravida si am vazut un tatic cu 2 gemeni in carucior care fiecare mozolea la girafa...si le-am zambit, iar taticul respectiv s-a oprit si ne-a zis ca Sophie le-a salvat viata, ca tocmai le ieseau dintii la ambii copii si fara girafa si-ar fi luat campii. Aici e cam 17 dolari, dar MERITA!
MAi nou are o alta jucarie care-i place la fel de mult ca si girafa, asta e:
http://www.amazon.com/Haba-1121-Kringelring/dp/B0002HYCMI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1242836376&sr=1-1
Dark, si eu am primit de la cineva centrul ala de joaca, sa vedem cum o sa-i placa, pe al meu scrie ca se poate folosi de la 4 luni in sus, dar banuiesc ca trebuie sa stea in fund pentru asta deja.
Fetelor, referitor la baie, noi avem pe tummy tub si mai am una la care ii zice eurobath, ambele sunt excelente, tare ne-am obisnuit cu ele.
MA tot mir ce doctori sunt in romania, cum pot ei sa bage parintii in sperieti degeaba....
Lisa, vin, vin, de-abia astept Ma cam stresam ca am aplicat ptr cetatenie, si tot nu-mi venea programarea, am zis ca ma transfer in Chicago, si pana la urma m-a programat pe 29, eu pe 30 zbor..deci e super. In rest, tot impachetez. mai iesim la o plimbare, da e foarte cald si nu pot sta prea mult afara cu el.
DArk, si noi avem grupuri cu mamici in zona, mergem la inot cu copii, la parc, au in fiecare saptamana "park discovery", adica mergem undeva nou, sau acasa la cineva play groups. Fetele din state, daca va intereseaza puteti merge pe meetup.com, aici gasiti grupuri de tot felul.
IrinaC, asa e, are dreptate Radu, Sf e super, total diferit de alte orase americane. Merita vizitat.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am vazut pozici minunate de bebei: Alexia cea delicata, Lucas cel voinic si baiat mare, Narcisa care e deja domnisoara, ghemotoaca dulce Alexandra si Ainoa atat de zambareata

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

multumesc, bebelusi
LA MULTI ANI, ALEXIA!!!!!

maine impinim si noi 4 luni, si tot maine mergem la vaccin...sa vedem ce ne mai "comenteaza" dra legat de greutate...

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, repet: conteaza in ce oras esti.

Mie nu mi-a trebuit nicio copie dupa cartea de munca, in schimb mi-au trebuit negatie - cum ca nu a solicitat tatal Dariei alocatia de stat la Braila, si o adeverinta cum ca este de acord sa iau eu alocatia.

De actele astea eu NU am auzit sa trebuiasca si altor fete.

Lista de acte pentru dosarul de indemnizatie si alocatie difera de la oras la oras. In plus, in unele orase - vezi Constanta, se fac dosare diferite pentru alocatie si indemnizatie. La mine a fost unul singur, depus intr-un singur loc.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cantece pt bebe:
http://www.megaupload.com/?d=FOS4I0HF

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Multumesc pt bun venit !

va rog imi puteti trimite si mie contul comun si parola?ca s-au sters din mesajele private.merci mult

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Mai fetelor,cele care ati inceput sa dati suc de mar si morcov bebeilor vostri,ati observat ca fac kk ceva mai inchis la culoare ca de obicei?
Eu eram obisnuita ca Alexandra sa faca mai galben (ii dau lapte praf),acum e negru cu galben,o fi vreo problema?Sa ma ingrijorez?
Raspundeti-va rog....inainte sa intru in panica

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Neata' fetelor! Neata' la mine ca la voi e probabil seara

Am luat si eu ieri girafa, cam scumpa, $24 cu tot cu taxe. A cam molfait-o bebe ieri, zic eu ca a avut succes.

Edinutza, bine ai revenit! Eu nu te-am uitat Frumoase pozele!

Iulia, eu nu am suport de cada, cand ii fac baie in cada mare il tin eu pe bebe, e cam greu, dar deocamdata ne descurcam..in curand probabil il putem lua in cada cu noi si va fi ok. Daca iti iei suport sa imi spui daca il gasesti folositor, poate imi iau si eu.

Noi plecam pana intr-o mini vacanta de 5 zile, pe o insula din apropiere, de abia asteptam. Mergem cu multi prieteni, 24 de familii in total, , toti romani, am inchiriat 10 cabane sa incapem toti.
Luni e Memorial Day, liber de la serviciu si excursia asta a devenit traditie la noi,e al patrulea an la rand cand mergem cu aceeasi gashca,in acelasi loc. De abia astept sa termin serviciul si sa merg acasa la impachetat.

Nu mi-a raspuns nimeni cu impartasania, voi cand ati dus copii la impartasit prima data dupa botez? (ma intereseaza mai mult daca inainte sau dupa baia facuta de nasi)

Mergi la inceput