Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iulia,pt setul ala de baie,bb trebuie sa stea deja in fundic.
noi avem asa ceva:http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2979449, alte culori

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Scumpetea noastra: http://good-times.webshots.com/album/569352078kxnhLW
IRINA C nu o las mah cu toata greutatea pe picioruse..doar nu am luat o pe campii..insa ma amuza ambitia ei si determinarea de a pasi..ce mers de a busilea, ce stat in fund..ea indica clar ca vrea in picioare..si cum? o pun in fund si se impinge in picioare (repet:eu o tin de subrat) ca sa ajunga in pozitie verticala..eu nu o impiedic..tot ce a facut, a facut mereu cand a fost pregatita..adica nu am fortat o cu nimic.nici cu statul in fundulet...ea a "cerut"..sa imi ziceti ce parere aveti de poze Pentru ca am inceput luna a sasea, i am dat si suc de morcovi inainte de masa de la ora 10. Ii place..linge lingurita si chiar imi ia mana cu ambele manute sa imi arate ca mai vrea..e haioasa rau!Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Aaaa..si inca ceva..tzatzii e NUMBER ONE..fara tzaztzii e lesinata..multumesc lui Dumnezeu pentru lapticul bun ce mi l a dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Da, Lisa, probabil n-o sa-l iau pana la 6 luni. Si eu am exact acelasi bathtub ca al tau, chiar roz ca pe web, ca asa l-am primit. Ma gandeam pentru un suport pentru cada mare de baie. I-am facut deja de doua ori baie in vana mare, prima data a tinut-o Cipri si l-a apucat durerea de spate (are niste probleme de vreo 2 ani, dar credea ca si-a revenit) si a stat o zi in pat, a doua zi i-am facut eu, dar am intrat in apa cu ea de data asta. Mi se pare destul de greu s-o tin si s-o spal, dar ii place la galusca in multa apa.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare...Iar am absentat...

Suntem marait si am vazut ca gingiutele de jos sunt albicioase...Maine ii cumparam si lui jucarioara de ros, sper s-o tina in manuta singur, ca jucariile de plus le tine si le duce la gurita

Pe 26 imi expira postnatalul. ma ajutati si pe mie ncu ce mai imi trebuie?
Am trimis la serviciu cererea de suspendare a contractului de munca, in urma careia astept sa primesc decizia de suspendare a CM, adeverinta cu salariul in ultimele 12 luni; declaratia pe proprie raspundere pt acordarea indemnizatiei pe care treb s-o completez eu o am,copie CI si copie cerificat de nastere Alexutu le am, extras de cont de la banca o sa-mi iau maine..
Imi mai trebuie ceva???
Si cu astea toate unde ma duc?
multumesc ma duc sa fac niste ficatei si revin

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Azi Alexioara a implinit 4 lunite. Parca stie ca este ziua ei pentru ca a tinut-o intr-un chiuit si intr-un zambet toata ziulica. Imi vine sa o mananc de draga ce imi este. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o si ma rog sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa aiba viata frumoasa si usoara.

Va zic mai tarziu cat a luat in greutate luna asta, o sa o cantaresc la baita. Acum ne pregatim sa mergem putin afara, pe aici prin jurul blocului, ca azi nu am iesit fiindca am facut curat prin casa, ca vin socrii si mama diseara.

Aaaaa, am trecut la Pampers nr 3!!!!!!! Crestem si noi, incetinel, dar crestem.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna!

Dupa o absenta indelungata,mai intru si eu sa dau vesti ds noi.Suntem bine,Alexandra pe zi ce trece face lucruri noi ( asa mi se pare mie )...acum ii face placere sa se auda tipand ,si-a descoperit degetul mare si e cu el in gurita,desi ea a acceptat suzeta de la inceput...dar nu-mi fac griji pt ca e singurul ei mod de a descoperi lucurile prin prisma guritei.
Va pup,si am pus ceva poze pe mail !

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Dragelor, am aparut si noi de la Baby Group. Asta de azi a fost mai fain, au fost mai multi bebelusi de varsta lu Mister si a fost haios. O sa mai mergem si la celalalt, dar doar data pe saptamana in loc de doua. Am mai descoperit o chestie faina, ii spune Buggyfit, o antrenoare de la un gym organizeaza o data pe saptamana o iesire in parc pentru mamici cu carucioare, cu plimbare+exercitii. Contra cost, bineinteles. O sa merg sa vad si eu ce si cum.

Iulia, noi am lua de la Mothercare un suport care se pune in cada, am gasit si in State ceva asemenator aici:
http://www.toy4education.com/c/mi-c2-bath-tub.html (e vorba de Infant Bath Tub)

Lisa, tare faina e casuta. O sa-i placa Anutei Ma bucur ca o agreaza pe Sophie

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare fetelor!!!

Ne mai tineti minte?Am revenit dupa juma de an a fost si cazul!In sfarsit s-a rezolvat si problema internetului!
Mi-a fost foarte dor de voi si ma gandeam la voi!Noroc ca sotul meu are internet la servici si imi mai spunea ce faceti,care cum a-ti nascut etc cand avea timp!Dupa cum am reusit sa citesc vad ca totul este bine,am vazut si multe poze cu niste bebelusi de reclama!!unul ca unul!este o odisee cu cei mai reusiti si perfecti bebelusi!

Despre noi ce sa spunem:maine facem 3 luni,crestem pe zi ce trece!Ainoa este o scumpa si e o minune de la Dumnezeu,un dar!Papam tzitzi la doua ore cate 10 minute!nopatea doarme f bine de la 10 seara pana la 4-5-6 depinde de cum are ea chef,iar apoi se culca inapoi cam pana la 10 -11,nu are un orar fix!Ii multumim lui Dumnezeu ca inca de cand s-a nascut nu am avut nici o noapte nedormita!in rest in timpul zilei ne plimbam:din carut la gimnastica,de acolo in bouncer dupa aceea in brate si tot asa pana trece ziua,nu prea doarme mult in timpul zilei in total cam 2 ore jumate!
Abia astept sa incepem si noi cu fructele si cerealele!

Va pup pe toate si ma bucur mult ca am putut reveni!

Va rog sa schimbati data nasterii :este pe 21 februarie si se numeste Ainoa simplu!multumesc

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

A am uitahttp://community.webshots.com/album/572255271ltxniR?vhost=communityt de poze!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!

Mergi la inceput