Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 8
maria_bunica spune:
Ma retrag ca ma ustura ochii de la monitor...daca nu intru maine dimineata sa nu intrati in panica..ca daca nu voi dormi la noapte,probabil voi recupera spre dimineata!Oricum,daca e ceva trimit sms,am o groaza de nr ale fetelor de aici,in agenda din tel..
Sa aveti o noapte linistita...noapte buna!!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ganesha spune:
noapte buna Maria, scuze ca iti scriu mai tarziu, am fost la dus, eu in locul tau a-si suna la dr sau la salvare si a-si discuta cu ei sa vad ce parere au.
O noapte cat mai linistita
36+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
Relusha spune:
Maria, asteptam vesti de la tine... sa speram ca vor fi "ca sunteti 3", oricum iti doresc nastere usoara, refacere rapida si un bebe sanatos, cuminte si mancacios 

maria 

Mai vreau sa-ti urez LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si impliniri alaturi de sotul tau si de bebe mult dorit 

36+ 
AMR 4
Relusha spune:

LA MULTI ANI!!!! bebe AARON, sa cresti mare, sanatos, cuminte si sa-ti bucuri parintii zi de zi 
36+ 
AMR 4
clodyac spune:
Buna dimineata dragutele 
haideti la

Eu de vreeo cateva nopti visez numai aiureli am cosmaruri si ganduri aiurea ca daca bebe are ceva si nu s-a vazut am mai vb noi pe tema asta dar vad ca tot revin gandurile astea

La multi ani bebe Aaron !!!! sa fii sanatos sa ai parte de norocel in viata si parintii sa se bucure de tine

La multi ani Maria !!! alaturi de sotul tau si va doresc multa fericire sanatate si toate dorintele sa vi se indeplineasca 

La multi ani Catalina_b !! multa sanatate si fericire iti doresc

Carlaaaaaaaa lasa canapeaua si hai povestete-ne cum a fost ? sunteti bine? ai reusit sa te relaxezi?

Ganesha nu am fost la maternitate azi ma duc la doctor si vad ce imi spune in functie de ce e azi ma hotarasc si eventual daca intru in panica cand vine bebe ma duc acolo si spun ca doctorul meu este plecat si oricum ma primesc asa ca , cu Dumnezeu inainte

Dici imi pare bine ca ne-ai scris
si stai linistita in patut iar cu tensiunea offf lasa ca trec toate nu?
Gabrilici cu mare drag
Oanaalex
am sa completez listuta
Mariaaaaaa m-am gandit numai la tine toata noaptea 
iti doresc nastere usoara daca vine bebe si ... nu mai stiu ce sa scriu ca am emotii 

sunt pt tine si bebe
va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa si linistita

36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
roxi2000_ro spune:
Buna dimineata !!!
Clody, multumesc de cafea ca n-am dormit aproape deloc azi noapte!
Bafta Anca, nastere usoara si sa auzim vesti bune...
Maria, sper ca totu-i ok.Ai reusit sa te odihnesti un pic?
Eu am facut o laringita urata, tare ma supara, am tot amanat dar azi merg sa-mi iau antibiotic.
...si nu mai am rabdare pana la 3.30 cand merg la control...
Sper sa nu fie nimic azi ca sotul e plecat din oras, asa ca stau cuminte
Roxi,
38 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)