Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

roxi cu placere si imi pare rau de laringita si ca nu ai dormit bafta la doctor azi

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Neata fetelor

roxi tare faza cu pisu! Lui Darian ii place sa faca pisu cand ii schimb pampers-ul... iti dai seama ca uda tot, paturica, hainute, tricou mami, etc

Gabrilici ma bucur ca te simti bine printre noi

Oanaalex bine ati venit acasa! Vrem si noi pozici cu frumusetea ta! Asta cand ai timp desigur!

maria abia astept un semn de la tine! Abia am asteptat sa intru sa vad daca vine bebe sau mai asteapta.

Carla bine ai revenit acasa! Sper ca te-ai distrat sau cel putin relaxat alaturi de sot si de Saby! Asteptam sa ne povestesti!

dicirstea bine ai revenit! imi pare rau pt. problema cu tensiunea.. lasa ca mai e putin!

oana_MVT ce draguta faza, Sa aveti noroc amandoi!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Catalina_b La multi ani si multa fericire! Esti nascuta in aceasi zi cu tata

Ce mai face Dragos?

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Deea 24, LA MULTI ANI cu sanatate!!!!, tatalui tau

36+

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

deea La multi ani! si sa iti traiasca taticul

cred ca e asa simpatic bebe cand face pisu peste tot

maria la fel ca si deea stau cu sufletul la gura sa aflu vesti de la tine

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Marieee ... nici eu nu am somn ca nu stiu in ce stadiu te mai aflii!

MARIA

Ramona 35+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetele,am inceput sa citesc de la pag 3 pt ca eram in urma dar sunt convinsa ca pe ultima pagina ne asteapta clody cu cafeluta calda asa ca intai ii voi multumi ei pt servire

lavinia asa ma consolez si eu numai ca...mai am destul
deea o sa-i propun lu cris sa ne facem comicarese poate asa mai scapam si noi de febra crizei financiare
ancy ma bucur ca in sfarsit ai adus bb mic acasa
oanaalex bine ai venit acasa vrem poze
dicirstea cum sa o uitam pe sefa?Un sa te faci bine si sa treci mai des pe la noi
oana mtv trebuia sa mergi sa iei un bilet la loto poate cine stie....
deea la multi ani fericiti alaturi de nepotel pt taticul tau
bebe aaron la multi ani sa cresti mare si sanatos si sa-ti bucuri parinti in fiecare clipa
catalina_b la multi ani ,bb sanatos si mancacios si te mai asteptam cu vesti
carla iesi odata de dupa canapeaua aia si oftica-ne...cel putin pe mine care nu mai am voie decat in pat.Deci cum a fost mini vacanta?

Marieeeee tu sa nu ne tii mult in suspans ai inteles...vezi ca am minute internationale si de mine tot nu scapi

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, fetele mele dragi!
N-am rezistat aseara sa nu intru sa va dau un semn, ne-am intors la 9 seara si a fost foarte bine.

Felicitari noilor mamici!!! Abia astept sa citesc pe rand despre fiecare si sa vad poze. Am remarcat ca Nemo a nascut natural (supeeeer) si ca Lauraa si-a devansat cu o zi nasterea, eu tineam minte de 18 mai. Promit sa recuperez tot din urma.

La mare a fost minunat, nu credeam ca poate fi atat de bine cu copil dupa noi intr-o singura camera, 2 zile n-am avut vreme de plaja dar a fost ok ca am facut drumuri si ne-am rezolvat o parte din treburi, m-am bronzat cu dungi ca sa vad ce model vor avea dupa ce taie si coase dr. . Stateam si ma uitam la mare si la Saby cu taica-su' pe mal si ma gandeam ca nu-mi pasa nici de clienti, nici de bani, nici macar de cezariana, au fost niste zile perfecte, in afara nesimtirii unor romani care de altfel era de asteptat. Evident ca ajungand in Bucuresti am gasit multe probleme de rezolvat, sper sa le fac fata saptamana asta.

Destul despre noi, o sa incerc sa pun poze cat timp mai am burtica, vreau sa citesc din urma si sa va imbratisez pe toate, mi-a fost dor de voi .

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

CLODY,,multumim pentru cafea.

CATALINA_B, La multi ani, multa sanatate! Ce mai face bebelusul tau?

MARIA,La multi ani fericiti alaturi de sotul tau,sper sa fii bine!

Bebe AARON, La multi ani,sa cresti amre si sanatos!

DEEA, La multi ani tatalui tau!

elena, s.36 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

DICI,ai grija de tine,.

CARLA, ma bucur ca te-ai simtit bine!

ROXI, bafta la doctor!

MIRUTA,a fost un singur dans tiganesc ales de educatoare,intr-un concurs la o scoala particulara.Dar oricum la serbari ii bubuie pe saracii copii,cred ca invata 30-40 poezii si cantece intr-o singura serbare,eu nu faceam fata

elena, s.36 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze

Mergi la inceput