Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 7
oana_MVT spune:
| Citat: |
oana_mvt ce vrea sa zica circumcis? ![]() anca cea mai fericita mamica de alexandru george(07-05-2009) |
Anca unii baieti au pielea de la capatul cuculetului taiata, aia inseamana ca sunt circumcisi.
Eduard m-a umplut de noroc azi. Il schimbam si cand il stergeam la fundulet a facut caca exploziv
si m-a umplut pe pijamale, a murdarit patutul si el era uns pana la calcai.mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
ramonaiani spune:
Liloo bine ai venit. Nu am avut experiena cerclajului, insa am auzit ca dupa ce-ti scoate firul se poate declansa nasterea oricand. Bafta multa
(nu trebuie sa iti fie frica - candva tot o sa se intample
)
Maria - ai grija de tine. Daca sunt probleme, fuga la spital
. Tin pumnii sa mearga treaba bine si repede.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+
maria_bunica spune:
Ganesha..pai sa stii ca sunt calma..stiu ca daca ajung la spital prea repede..ma vor trimite automat acasa,asa ca mai bine mai astept un picut!!Sotul e foarte panicat..ma intreaba din 5 in 5 minute daca mergem la spital..![]()
Dici..ma bucur ca ai mai dat un semn..ai grija de tine si sa se rezolve si problema cu tensiunea!
Oana_Mvt..tare faza cu Eduard..
,lasa ca iti aduce noroc,sa bagi un bilet la loto..![]()
Ramonaiani..multumesc pt gandurile bune!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
marie, parca ai zis ca te intinzi. nici eu n-am reusit sa dorm ca s-au jucat baietii cu piscina aia, acum au plecat la parc dar e deja trecut de 4, nu ma mai culc...
oana, bine ati ajuns acasa, asteptam poze.
carla, dici, bine ati revenit si mai scrieti de voi.
oanaMVT, tocmai ce-i scrisesem lui picky azi de caca exploziv, am patit-o si eu cu philip...chiar azi ii povesteam sotului.
nu mai stiu zau ce sa mananc si parca mi-e foame intr-una. acum parca-mi suna bine o conserva de peste cu sos tomat, of, of, n-am gatit nimic azi, nu stiu ce le dau baietilor cand se intorc...
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
ganesha spune:
Maria stiu cum cu sotul panicat
, al meu si daca spun ca ma doare burtica ma intreaba daca mergem la spital. In rest cum te simti, s-au inmultit contractiile?
Simt ca am eu emotii..., de altfel sincera sa fiu eu una nu mai am rabdare, abia stept sa nasc, abia astept sa-mi vad bebelul si apoi nici starea asta de disconfort nu prea-mi place.Si mi se pare ca trece atat de greu timpul.
Abia astept sa merg maine la dr sa vedem ce ne spune. Am emotii mari pt ca noi avem probleme cu cresterea, sper sa-mi spuna ca e totul ok.
36+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
maria_bunica spune:
Philip..m-am intins un pic,dar nu pot sa adorm..asa ca mi-am luat iarasi laptopul in brate!!
Ganesha..deocamdata nici o schimbare...tot asa haotice sunt contractiile..la 7,5,10,12 minute..
Totusi..parca as merge la spital..ca o tin tot asa de la 10 dimineata...
Te asteptam cu vesti bune ,maine!!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
philip spune:
voicu bebi, tinem pumnii.
marie, sa nu-mi nasti aici in direct :)te pomeni ca iese bebe darius in noaptea asta...
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
ganesha spune:
Maria daca de la 10 dimineata o tii tot asa eu zic sa faci o plimbare pana la spital,tot nu cred ca o sa reusesti sa dormi cu contractiile astea, macar o sa stii cum stai. E departe tare spitalul?

sa ne dai cat poti de repede vesti.
Oricum iti tin pumnii!!!!
36+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
maria_bunica spune:
Philip..asa a zis si sotul meu..ca pana ma hotarasc sa merg la spital..voi naste acasa..
Ma gandesc ca nici contractiile astea ,atata timp,nu sunt bune pt bebe,nu?
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Ganesha..nu e foarte departe spitalul..m-am mai gandit la o varianta...sa sun la salvare si sa le explic lor situatia?Ce credeti ..m-ar putea ajuta?![]()
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra

alexandru george(07-05-2009)