Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oanaalex..bine ati venit acasa,acomodare usoara si tinem pumnii sa apara lapticul cat mai repede!Asteptam si poze cu bubulina cand ai timp!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Oanaalex,bun venit acasa!
Cris,dragut rau cutu.Si bebelina ta are body ca fi-mea,doar ca al vostru e alb si al nostru e roz.Sa le poarte sanatoasa printesa.
Nicuratze,am vazut pozicile voastre,sunt tare frumoase.Am si eu o curiozitate...la ce gradi e Radu si ce spectacol au prezentat ei acolo cu traditii tiganesti?
Carla,ma bucur ca ai aparut.Cum a fost in vacanta?
Ancy,ma bucur ca bebe e acasa cu voi.

Mirela 36+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Oanaalex bun venit acasa, recuperare rapida si bebelina sanatoasa si mancacioasa
Maria cum esti? Ai mai observat ceva noutati? Iti doresc sa ai parte de o noapte linistita!
Somn usor la toate si o noapte cat mai linistita si la mamici si la burtici!pe toate!

37 + mami lui Rares

Mergi la inceput

Lavinia..multumesc de intrebare,sunt cam la fel,intr-un ocean de incertitudine...am monitorizat contractiile si sunt haotice rau..la 6,2,4,7,5 minute..

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Maria poate este o alarma falsa! Dar daca nu este sa ne spui, scoatem agitatele pt tine...nu stiu ce sfat sa-ti dau ca la mine este primul bebe, iar contractii eu nu am avut deloc in toata sarcina, deci nu stiu cum sunt! Daca vine bebe la noapte iti doresc o nastere usoara si sa ne dai de veste! si acuma chiar ca merg la somn ca nu mai pot!

37 + mami lui Rares

Mergi la inceput

Lavinia..multumesc,vom vedea pana la urma!Noapte buna!!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Aaron,la cat mai multe lunite inainte,sa fii sanatos si sa ai parte de lucruri frumoase toata viata!!

Catalina_b,multa sanatate si impliniri alaturi de familia ta!!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Voicu_bebi

Nastere usoara si un pui sanatos si mancacios!!si asteptam vesti bune!!

Ma intind un pic..ma simt tare obosita..

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
Maria trebuie sa recunosc ca te admir, mi se pare ca esti tare calma si ai multa rabdare, eu daca vedeam catusi de putin roz a-si fi fost cu mana pe telefon sa o sun pe dr si cu un picior in masina .
Carla iesi dupa canapea, cine te-a suparat, bine ai revenit,cum a fost la mare, cum te simti?
Clodyac ce ai mai facut cu spitalul, ai reusit sa-ti gasesti un dr la maternitate sau o sa nasti la judetean cu dr actuala?
Si pt ca tot era aici adus in discutie, de catre mamicile de baietei, subiectul igienei legata de putica lor vreau sa va spun ca noi ne-am hotarat sa-i facem circumcizie lui bebe, tocmai pt nu avea probleme legate de igiena si pt a nu risca sa faca fimoza mai tarziu si sa fie atunci mai traumatizant. Pt noi nu are nici o conotatie religioasa( suntem ortodoxi amundoi)ci e doar o chestiune medicala, aici se face in spital chiar a doua zi de la nastere. Sper sa nu ne injure bebelul cand o creste dar asa ni se pare noua bine pt el.

36+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Aloha!!!
bine v-am regasit!!
Am incercat sa citesc din urma dar nu se poate, am restanta vreo 10 capitole. Sper ca nu am pierdut nimic important.

m-am emotionat teribil cand am vazut cate albinute au aparut, am si apucat sa vad pozele...o minunatie de bebei.

Noi suntem bine, am avut ceva pb cu tensiunea si de vreo 3 saptamani sunt acasa. Ar tb sa stau doar in pat si sa ma feresc de efort si stres, dar cine-i explica lui Matei ca mama nu-l poate duce toata ziua in parc?

O sa incerc sa dau semne de viata mai des, sa nu ma uitati de tot.

Va pup pe toate.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput