Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 17
yioanna_s spune:
buna burticute si mamicute!
azi a fost o caldura infernala 30 C,si trebuia sa merg sa-mi scot CI
si asa am mers si pana la mama,am stat la ea ceva si iar ma asteapta o saptamana in casuta cuminte...si asa am mai crescut o saptamana si noi
azi intram in luna a 9
merg sa citesc din urma ca azi ati fost f harnicute
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana 
roxi2000_ro spune:
sper ca am reusit!vi-l prezint pe Sebi
Roxi,
38 s,
Ruxandra Maria si Sebisor
http://picasaweb.google.ro/roxi2000.ro/SebisorSiNoi?authkey=Gv1sRgCMWOnN2bgvH74wE#
nicuratze spune:
BLUE,e asa delicat piticul tau; stai linistita ca ai timp sa slabesti
MADA,multumesc,n-am dormit bine azi noapte,dar am dormit 2 ore la pranz.
CARLA,wow,esti beton! ( te cred si eu ca se iau pustii de tine
)
MARIA,
,las ca vine si travaliul adevarat,sper sa nu te mai chinui cu altul fals pana atunci.
OANA DU,ma bucur ca va descurcati bine si ca tati va ajuta!
Am si eu o lista salvata prin calculator cu bagaje de spital,cine vrea sa-mi spuna.
ROXI, ce baiat mare si frumos ai!
CRIs,felicitari pentru nepotica!
elena,
s.36 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze
alynta27 spune:
Salutare!
Multumesc din suflet pentru incurajarile si vorbele bune!
Azi am ajuns acasa, pe la 2! Fericiti ca am revenit! Atasez poze si va prezint minunea! Cu felicitarile pentru noile mamici si detaliile mai tarziu si zilele urmatoare!
M-am gandit la voi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Yioanna..felicitari pt cele 36 sapt!
Roxi..ce baiat mare si frumos ai

Nicuratze..sper si eu sa nu mai am altul fals,pana se hotaraste bebe sa ne cunoasca!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna seara!! Dani3lla..super ca te poti odihni..dar oare la noapte mai dormi? ![]() 38+ Darius NicholasAMR 1 saptamana ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Cu siguranta nu mai dorm dar ...traiasca HBO ca ma uit la filme toata noaptea
DANA
36+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Multumesc din suflet pentru incurajarile si vorbele bune! Azi am ajuns acasa, pe la 2! Fericiti ca am revenit! Atasez poze si va prezint minunea! Cu felicitarile pentru noile mamici si detaliile mai tarziu si zilele urmatoare! M-am gandit la voi!Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Bine ati venit acasa,acomodare usoara si asteptam pozele si detaliile!!

38+
Darius NicholasAMR 1 saptamana

Buburuza noastra
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Multumesc din suflet pentru incurajarile si vorbele bune! Azi am ajuns acasa, pe la 2! Fericiti ca am revenit! Atasez poze si va prezint minunea! Cu felicitarile pentru noile mamici si detaliile mai tarziu si zilele urmatoare! M-am gandit la voi!Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Eu le-am vazut....o dulceata de grasan...sa va traiasca sa va umple viata de bucurie

DANA
36+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
CarlaV spune:
Blue, bun venit, am vazut pozele, sunt tare dulci. 
Alynta, felicitari si bun venit acasa! Asteptam pozele. 
Nicuratze, multumesc. Stii cum arata acum pushtii de 17-18 ani? Zici ca au 30. Si daca ii mai si auzi ce scot din gura... 
Maria, multumesc. Costumul acela de baie imi place si mie daca nu e vorba sa ma bronzez, ca altfel nu-mi place modelul care iese pe piele, plus ca e cu slip "cu fund" si nu e genul meu. Surpriza a fost ca l-am comandat de pe net si mi-a venit bine, imi place mult imprimeul. Acum mi-au ramas semne cu el si fac haz de necaz gandindu-ma daca dupa ce taie si coase doctorita o sa ramana dungile drepte sau in Z
.
Asta-seara am patit ceva pentru prima data in viata: mi s-au umflat gleznele !!! Mi-a luat ceva timp sa compilez ce s-a intamplat, si acum stau cu gura cascata si ma minunez
.
Carla,
s.35
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Dani3lla..unde ai vazut pozele Alyntei?Ca eu am cautat si nimic..![]()
Carla..ai dreptate cu Z-ul..
off,nasol ca se umfla gleznele..
38+
Darius Nicholas
AMR 11 zile
Buburuza noastra