Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata ...din nou.Nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul mai repede asa ca ma chinui sa dorm cat mai mult
marie sa vezi bataita pt cat ne-ai tinut in tensiune...da hai ca te iertam daca ai dormit
clody eu zic sa mai stai linistita cu umblatul brambura toata ziua.Din cauza asta mi se trage si mie consemnul la pat.Am umblat dupa dormitor,vinarom...etc..apoi carut,hainute si...
carla tu esti insarcinata?...ca in afara de burtica nu se vede nimic.Foarte tare fato
cuscra sa-ti traiasca nepotica sa creasca mare si mistoaca.Nu mai fi stresata ca-mi superi nora si stricam prietenia.O sa fie bine maine ai sa vezi si....iesi repede la poarta ca ti-am trimis paletu cu morcovei.Apropo de soacre...nu sunt de loc multumite,asa imi zice si soacra'mea..."sa mai faci unul poate iese fetita"
clody felicitari pt umflatel...ti-am zis doar sa stai cuminte
blue bine ai venit acasa si refacere rapida.Yoan este un dulcic si jumatate
clody asa ma intreaba si sotul meu..."daca te apuca eu ce fac?" si i-am raspuns ca sa nu ma mai intrebe "iei un cutit,il sterilizezi si astepti sa tai buricul..."

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Blue,felicitari ,ai un printisor superb.Marc cum se comporta cu fratiorul?Asteptam sa ne spui mai multe despre nastere cand ai timp.

Carla,ar fi chiar tare....
Clody,cam aceeasi reactie am avut si eu cand mi-a zis ca nu mai am dop ,col sters si dilatat .Sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am sugerat o schimbare a listutei ,daca imi zici cum sa fac te pot ajuta si eu cu mare placere.
Eu daca ii zic sotului ca ma doare un pic burta ma intreaba daca gata,mergem la spital.
Oanalaura,tu ce faci?Nu cumva s-a hotarat Sebastian sa vina?

Mirela 36+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

miruta.............cumnata avea 37 sapatanani si juma..doar ca e ea mai micuta,in schimb e sanatoasa tun si nici macar nu stie sa planga..e atat de cumintica

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Pana nu uit!
Carla, superbe pozele voastre de la mare!Sabi e o scumpa, deja am filat-o pentru Sebisor si el e blonduc cu ochi verzi...

Cristina, felicitari mamico, ce bine ca sunteti acasuca!Tare frfumoase pozele, ai 2 baieti super...3 cu tata
Cris, abia astept sa ne dai vesti bune!
Bravo Clody, vezi ca pana la urma te va ajuta DD sa nasti natural asa cum vrei...

Abia acum m-am intors ca am fost cu Sebi la dans,:
bebelina e bine si deloc nu da semne sa ne cunoasca, asa ca urmatoarea programare este lunea viitoare cand vine dr cu mine la spital si incearca sa declanseze nasterea...

Roxi, 38 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla..............sotul tau e pus rau pe sotii

blue...............ce frumos e Yoannbine ati venit acasa

clody.............cred ca si eu o sa patesc la fel cu a mea soata

dani3ella.......... multumesc de palet cuscra,la mine ea ma tot bate la cap cu facutul unui baiat "ca sa aiba cine sa duca numele mai departe"..pai si daca eu ma tot huta-huta si ies numai fete..ce mai fac atunci?ca dupa ea ar trebui sa fac doua echipe de fotbaliste cu tot cu rezerve

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

miruta cum sa ma supar niciodata ca eu ma supar foarteeeeeeee rar si tb sa fie ceva foarte gravvvv asa ca
o sa incerc sa schimb eu listuta daca am nevoie de ajutor o sa fii prima pe listuta da?

dani3lla am inteles stau cumintica desi ard de nerabdare sa imi vad flacaul

roxi
asa e cu dumnezeu inainte ca el stie cum le face nu?

nu stiu care burticuta ma intreba daca am sa nasc cu doctorita mea raspunsul : daca nasc natural ea oricum nu vine de acasa asa ca nasc cu cine e de garda si moasa eu oricum am ales sa nu ma stresez si sa las lucrurile sa vina de la sine

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

dani3ella.......... multumesc de palet cuscra,la mine ea ma tot bate la cap cu facutul unui baiat "ca sa aiba cine sa duca numele mai departe"..pai si daca eu ma tot huta-huta si ies numai fete..ce mai fac atunci?ca dupa ea ar trebui sa fac doua echipe de fotbaliste cu tot cu rezerve

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Ia si tu exemplu de la Bahmuteanca si da-i bataie...nu te lasa pana nu iese baiat.Apropo ,am 2 prieteni ale caror neveste sunt insarcinate cu fetite si din invidie ca nu au baietei fac misto de sotul meu...cica pe el nu l-a iubit nevasta daia a iesit baiat

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Am incercat sa pun un link ca am incarcat poze pe picasa, dar nu stiu cum...help...

Roxi, 38 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Roxi,intri la profil ,editeaza profil ,optiuni profil si sub semnatura ta scrii linkul care iti apare tie sus cand esti pe pagina ta de picasa ala cu http://.... ,dai salvare si gata.

Mirela 36+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!!

Serialbastre..felicitari pt cele 38 de sapt..!
Carla..arati super de super..in pozele in care o tii pe Saby in brate nici nu se cunoaste burtica..mi-a placut tare costumul de baie albastru!
Cris..felicitari pt nepotica,sa fie sanatoasa si numai bucurii!
Carla..tare faza din Real..
Clodyac..felicitari pt vestile bune..ma bucur ca de data asta dr nu a mai fost asa batuta in cap!si mai lasa treaba..voi sunteti cei mai importanti acum!
Miruta..multumesc!Anul acesta nu putem sarbatori chiar cum ne-am dori..asa ca am fost la pranz la un restaurant langa casa..ne-am simtit tare bine..si apoi am venit acasa si am stat in pat imbratisati,am adormit amandoi..si doar ce ne-am trezit de vreo jumatate de ora!Cam atat..nimic in mod special!Eu ma simt bine..surprinzator la cum a decurs ziua de ieri..am citit pe net si pe cateva carti ca ceea ce am avut eu ar fi travaliu fals..mai bine ca nu am mers la spital..
Carla..multumesc!Am vazut si pozele cu printesa zulufata si tati cheliosse vede ca v-ati simtit super bine la mare!Mi-a placut cum si-a luat la revedere Saby de la toate ,cand ati plecat..
Blue..bine ati venit acasa...scapi repede si de cele 10 kg..vei vedea!Bebe Yoan e superb..si foarte dragalas..iar tu mami ai niste ochi albastri superbi!si te mai asteptam la noi!
Dani3lla..super ca te poti odihni..dar oare la noapte mai dormi?
Roxy..felicitari pt vestile bune si ca bebelina este ok!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput